Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τέτοιες τιμές έχουν πάντα Day One σε 1, 2 μήνες θα πέσει πολύ πιο κάτω, γιατί σέβεται τον καταναλωτή. Δεν θα έχει 900€ για έναν ολόκληρο χρόνο και δίνει και 2 χρόνια εγγύηση.

Χαχά αυτό που λέω και παραπάνω για την σέβαση προς τον καταναλωτή, να σε κοροϊδεύουν και να τα πληρώνεις και από πάνω.

Πως δεν το είχα σκεφτεί πως οι τιμές μειώνονται επειδή ...σέβονται τον καταναλωτή! :P

• Like 1
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως δεν το είχα σκεφτεί πως οι τιμές μειώνονται επειδή ...σέβονται τον καταναλωτή! :P

Άσε που είναι Value for money το Note 3 μου ακόμα λειτουργεί απροβλημάτιστα και τα 6άρια του μήλου άρχισαν να πετάνε γραμμές στην οθόνη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άσε που είναι Value for money το Note 3 μου ακόμα λειτουργεί απροβλημάτιστα και τα 6άρια του μήλου άρχισαν να πετάνε γραμμές στην οθόνη.

Είχες πολλά 6άρια ή το διάβασες στον Γκούγκλη? :P

• Like 1
Δημοσ.

Είχες πολλά 6άρια ή το διάβασες στον Γκούγκλη? :P

Είχες πολλά Note 7 η διάβασες οτι σκανε στον Γκούγκλη; :P
  • Like 2
Δημοσ.

Στους επίσημους fb και Twitter λογαριασμούς της Samsung το διάβασε. Λες να χακαρίστηκαν;
  • Like 2
Δημοσ.

Στους επίσημους fb και Twitter λογαριασμούς της Samsung το διάβασε. Λες να χακαρίστηκαν;

Ε νταξ, τι δλδ να περιμένω να το κάνει και η Apple στους επισημους λογαριασμους της; Η "το κρατάτε λάθος";
  • Super Moderators
Δημοσ.

Α συγγνώμη! Νόμιζα πως η ανάκληση μερικών εκατομμυρίων συσκευών ήταν κάτι επίσημο.  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Welcome to 2014

Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε τη λέξη "Safe" στη συσκευασία της συσκευής για να ξέρουμε αν υποστηρίζει φόρτηση...

Δημοσ.

Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε τη λέξη "Safe" στη συσκευασία της συσκευής για να ξέρουμε αν υποστηρίζει φόρτηση...

Εσείς όμως υποστηρίζετε με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

Δημοσ.

Ακόμα ψάχνει όμως να βρεις συσκευή στα μέτρα σου και κανένα ανοιχτό wifi μπας και στείλεις καμία φωτογραφία στους άλλους αφού Bluetooth ακόμα δεν εκεί ζείτε εποχές 90s.

Ξέχασες πως δεν έχω Samsung ε;; Με στεγνά χέρια να παίξεις το iPhone καθώς ακόμα αποτελεί κίνδυνο...δεν ξέρεις τι γκάφα μπορεί να κάνουν τα κινέζικα χερακια.

Αν αυτό το λες σε εμένα προσωπικά δεν χρειάζεται να ψάξω για wi-fi. Μια χαρά στέλνω φωτό με Bluetooth (αν χρειαστεί) αφού οι περισσότεροι στον κύκλο μου έχουν iPhones.

Εποχές 90s ζεις εσύ εάν το data plan σου είναι περιορισμένο και σε απασχολεί που θα βρεις wi-fi.

Έπειτα ούτε ξέρω ποιος είσαι ούτε τι τηλέφωνο έχεις. Δεν με απασχολεί. Σιγά μη σε θυμάμαι κιόλας.

Και όσο αναφορά το τελευταίο, ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή αλλά όλες τις συσκευές μου με στεγνά χέρια τις χειρίζομαι. Πρόσεχε εσύ που μάλλον απ' οτι φαίνεται δεν έχεις χρόνο να τα σκουπίσεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...