Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τέτοιες τιμές έχουν πάντα Day One σε 1, 2 μήνες θα πέσει πολύ πιο κάτω, γιατί σέβεται τον καταναλωτή. Δεν θα έχει 900€ για έναν ολόκληρο χρόνο και δίνει και 2 χρόνια εγγύηση. Χαχά αυτό που λέω και παραπάνω για την σέβαση προς τον καταναλωτή, να σε κοροϊδεύουν και να τα πληρώνεις και από πάνω. Πως δεν το είχα σκεφτεί πως οι τιμές μειώνονται επειδή ...σέβονται τον καταναλωτή! 1
MichaelJackson Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πως δεν το είχα σκεφτεί πως οι τιμές μειώνονται επειδή ...σέβονται τον καταναλωτή! Άσε που είναι Value for money το Note 3 μου ακόμα λειτουργεί απροβλημάτιστα και τα 6άρια του μήλου άρχισαν να πετάνε γραμμές στην οθόνη. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άσε που είναι Value for money το Note 3 μου ακόμα λειτουργεί απροβλημάτιστα και τα 6άρια του μήλου άρχισαν να πετάνε γραμμές στην οθόνη. Είχες πολλά 6άρια ή το διάβασες στον Γκούγκλη? 1
gnsX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Είχες πολλά 6άρια ή το διάβασες στον Γκούγκλη? Είχες πολλά Note 7 η διάβασες οτι σκανε στον Γκούγκλη; 2
kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Είχες πολλά Note 7 η διάβασες οτι σκανε στον Γκούγκλη; Στους επίσημους fb και Twitter λογαριασμούς της Samsung το διάβασε. Λες να χακαρίστηκαν; 2
gnsX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στους επίσημους fb και Twitter λογαριασμούς της Samsung το διάβασε. Λες να χακαρίστηκαν;Ε νταξ, τι δλδ να περιμένω να το κάνει και η Apple στους επισημους λογαριασμους της; Η "το κρατάτε λάθος";
kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να να πει ότι το κοιτάμε λάθος, ξέρω γω;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Είχες πολλά Note 7 η διάβασες οτι σκανε στον Γκούγκλη; Α συγγνώμη! Νόμιζα πως η ανάκληση μερικών εκατομμυρίων συσκευών ήταν κάτι επίσημο. 2
dreamkiller777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 W Kαι ενα video απο την συγκριση αρχειων jpeg kai raw απο την καινουρια καμερα του iphone Welcome to 2014 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Welcome to 2014 Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε τη λέξη "Safe" στη συσκευασία της συσκευής για να ξέρουμε αν υποστηρίζει φόρτηση...
MichaelJackson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε τη λέξη "Safe" στη συσκευασία της συσκευής για να ξέρουμε αν υποστηρίζει φόρτηση... Εσείς όμως υποστηρίζετε με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς όμως υποστηρίζετε με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Η Apple έδωσε δωρεάν bumpers για τα παπούτσια μας. Είμαστε ασφαλείς. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 http://austinmann.com/trek/iphone-7-camera-review-rwanda
D.Luffy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα ψάχνει όμως να βρεις συσκευή στα μέτρα σου και κανένα ανοιχτό wifi μπας και στείλεις καμία φωτογραφία στους άλλους αφού Bluetooth ακόμα δεν εκεί ζείτε εποχές 90s. Ξέχασες πως δεν έχω Samsung ε;; Με στεγνά χέρια να παίξεις το iPhone καθώς ακόμα αποτελεί κίνδυνο...δεν ξέρεις τι γκάφα μπορεί να κάνουν τα κινέζικα χερακια. Αν αυτό το λες σε εμένα προσωπικά δεν χρειάζεται να ψάξω για wi-fi. Μια χαρά στέλνω φωτό με Bluetooth (αν χρειαστεί) αφού οι περισσότεροι στον κύκλο μου έχουν iPhones. Εποχές 90s ζεις εσύ εάν το data plan σου είναι περιορισμένο και σε απασχολεί που θα βρεις wi-fi. Έπειτα ούτε ξέρω ποιος είσαι ούτε τι τηλέφωνο έχεις. Δεν με απασχολεί. Σιγά μη σε θυμάμαι κιόλας. Και όσο αναφορά το τελευταίο, ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή αλλά όλες τις συσκευές μου με στεγνά χέρια τις χειρίζομαι. Πρόσεχε εσύ που μάλλον απ' οτι φαίνεται δεν έχεις χρόνο να τα σκουπίσεις. 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Και σιγα μην ψαχνουμε για wi-fi λολ με αυτα τα πακετα δεδομενων τι ειμαστε 20 χρονοι φοιτητες? http://austinmann.com/trek/iphone-7-camera-review-rwanda Απιστευτες φωτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα