Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα αναφέρει και αλλού, το Adguard που είναι ένας από τους τρόπους για να κόβεις διαφημίσεις στο brownsing χωρίς root (έχω βαρεθεί τα root και τα σχετικά..)

H Google φυσικά και έχει κατεβάσει όλες τις σχετικές εφαρμογές από το market και καλά κάνει γιατί έτσι τη συμφέρει. Εγώ όμως δε θέλω να μου πετάγονται διαφημίσεις και χρειάζομαι τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Δε μπορώ να εξάρτώμαι μόνο από το market.

Επίσης υπάρχει και το market του Amazon από το οποίο μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές ή προσφορές. Είναι πολύ καλό που έχεις αυτή τη δυνατότητα, όμως την έχεις μονο και μόνο επειδή υπάρχει στα settings η επιλογή να εγκαθιστάς εκτός play store

Μπορεί πχ να είναι κάποια εφαρμογή για αποκλειστικά ενδοεταιρική χρήση.

Σωστό και αυτό, προσωπικά δε μου έχει τύχει αλλά συμβαίνει σε γνωστούς μου

Μου ακούγεται γελοίο κάποιο ενδοεταιρικο εργαλείο να πρέπει να το σηκώσουν στο appstore για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί

• Like 2
Δημοσ.

Fixed!!!

Bezel που βολεύουν την χρήση με ένα χέρι θες να πεις, μόνο περιορισμένο δεν λες το iOS αλλά ξέχασα εσείς βάζετε θεματάκια και έχετε φτάσει την πειρατεία στα ύψη, παρακάτω.. χμ.. itunes? από τα καλύτερα καταστήματα πολυμέσων και πλέον από τους καλύτερους Player σε iOS και Mac, προφανώς σκαλώνεις γιατί χρησιμοποιείς Windows. Την μικρή μπαταρία που για έναν περίεργο τρόπο διαρκεί παραπάνω από αυτή των Galaxy και το Quick Charge? αυτό που φτάνει τις μπαταρίες λιθίου στα όρια τους και χάνει πλέον ο κόσμος σπίτια, αμάξια, χέρια, πόδια. Μάλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το τσουβαλιασμα για τη πειρατεία, τα bezel από πού και ως πού βολευουν τη χρήση με το ένα χέρι γιατί το 6+ για παράδειγμα είναι πολύ πιο ογκώδες σε σχέση με άλλα τηλέφωνα 5.5" και πιάνεται σαφώς πιο δύσκολα

Βασικά είναι αστείο το ποσό μεγάλο είναι όταν το βάλεις δίπλα σε άλλα τηλέφωνα με 5.5

Παράδειγμα

http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/176634-image/LG-G4-vs-Apple-iPhone-6-Plus-001.jpg

Αδυναμία να τα κρατήσουν μικρότερα είναι αυτή λογω των υλικών ίσως και της κατασκευής που επιλέγουν ή της προσπάθειας να είναι λεπτά (που δε προσφέρει κάτι πέρα από το να στραβωνουν γιατί αν και 100κιλα έχω κάτσει πολλές φορές στο κινητό μου χωρίς να πάθει ποτέ τίποτα), όχι επιλογή ή "αποψη"

Όταν το καταφέρουν και μπορέσουν θα τα μικρυνουν να είσαι βέβαιος ότι θα το κάνουν και θα το διαφημίσουν σαν καινοτομία

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το τσουβαλιασμα για τη πειρατεία, τα bezel από πού και ως πού βολευουν τη χρήση με το ένα χέρι γιατί το 6+ για παράδειγμα είναι πολύ πιο ογκώδες σε σχέση με άλλα τηλέφωνα 5.5" και πιάνεται σαφώς πιο δύσκολα

Βασικά είναι αστείο το ποσό μεγάλο είναι όταν το βάλεις δίπλα σε άλλα τηλέφωνα με 5.5

Παράδειγμα

http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/176634-image/LG-G4-vs-Apple-iPhone-6-Plus-001.jpg

Αδυναμία να τα κρατήσουν μικρότερα είναι αυτή λογω των υλικών ίσως και της κατασκευής που επιλέγουν ή της προσπάθειας να είναι λεπτά (που δε προσφέρει κάτι πέρα από το να στραβωνουν γιατί αν και 100κιλα έχω κάτσει πολλές φορές στο κινητό μου χωρίς να πάθει ποτέ τίποτα), όχι επιλογή ή "αποψη"

Όταν το καταφέρουν και μπορέσουν θα τα μικρυνουν να είσαι βέβαιος ότι θα το κάνουν και θα το διαφημίσουν σαν καινοτομία

Αγνοείς την παχιά μπάρα στο κάτω μέρος με τα Android controls που πιάνονται επίσης στο Bezel αφού πιάνουν χώρο στην οθόνη.

Δημοσ.

Όλα ισχύουν. Αμφιβάλλω όμως αν τα κάνεις ταυτόχρονα όλα αυτά

Ένα απλό παράδειγμα: με το που πήρα το s7 edge του έβαλα αμέσως μια 64 κάρτα μνήμης γιατί τα 32 δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Μετά όπως άρχισα να συνειδητοποιώ πως δεν είναι όλα ρόδινα:

η κάρτα είναι πιο αργή απο τη μνήμη του τηλεφώνου,

δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στη μνήμη και αν τελικά μεταφέρεις κάποιες απο αυτές, βλέπεις πως μερικές φορές κατά το reboot σκαλώνει η συσκευή προσπαθώντας να τις φορτώσει (ακόμη και τα εικονίδια),

δεν μπορείς να αποθηκεύσεις raw photo files στην SD,

δεν μπορείς να έχεις ένα full τοπικό backup έχοντας και apps στην εξωτερική μνήμη,

κλπ κλπ

Όλα αυτά που γράφω είναι πράγματα που κάνω ή έχω χρειαστεί. Έχω VR headset και ακόμα και σε 1080p στην 5" οθόνη του προηγούμενου κινητού μου είχα αρκετό pixelιασμα. Με την 2K του τωρινού έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Έχει τύχει πολλές φορές να ξεχάσω το στικάκι, και να θέλω να μεταφέρω αρχεία. Μνήμες έχω αλλάξει. Έχω περάσει ταινίες και σειρές στο tablet για να περάσει η ώρα. Έχω σετάρει το κινητό να μην θέλει κωδικό αν είναι στο wifi του σπιτιού ή αν είναι συνδεδεμένο με το smartwatch μου. Η σύνδεση ποντικιού δεν χρειάστηκε σε εμένα προσωπικά, όμως έτσι σώσαμε την κατάσταση με κινητό φίλου που είχε διαλύσει τελείως η οθόνη, δεν έδειχνε ούτε ένοιωθε τίποτα και κάναμε κλικ στα τυφλά μέχρι να πετύχουμε το "ΟΚ" στο promt στην οθόνη για να δεχθεί την σύνδεση με τον υπολογιστή.

Κοίτα, για μένα το κινητό είναι και εργαλείο (δεν είναι μόνο για FB κτλ) και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να με περιορίσει. Από τη στιγμή που με περιορίσει, αντίο. Γι' αυτό και αποφεύγω κινητά που δεν παίρνουν κάρτες μνήμης ή δεν έχουν αποσπώμενες μπαταρίες.

Ισχύει αυτό που γράφεις για την ταχύτητα της κάρτας μνήμης. Προσωπικά την χρησιμοποιώ για να μεταφέρω εκεί τις παλαιότερες φωτογραφίες αν αρχίζει να γεμίζει η εσωτερική μνήμη, εκεί βάζω εφαρμογές που δεν με νοιάζει αν χαθούν από το τοπικό backup, εκεί αποθηκεύω τους χάρτες των Here Maps, εκεί βάζω γενικώς όλη την "σαβούρα".

Δημοσ.

Όχι δε πιάνονται είναι οθόνη όταν πρέπει να είναι οθόνη, επίσης υπάρχει επιλογή να εξαφανίζονται σε όποια εφαρμογή επιθυμείς (και να εμφανίζονται με gesture)

Τώρα μη λέμε ότι τα screen controls είναι κακη ιδέα, ίσως ήταν από τα πιο έξυπνα πράγματα που σκέφτηκε η Google πίσω το 2011

• Like 2
Δημοσ.

Αγνοείς την παχιά μπάρα στο κάτω μέρος με τα Android controls που πιάνονται επίσης στο Bezel αφού πιάνουν χώρο στην οθόνη.

Η "παχιά μπάρα" αυτή κρύβεται αν χρειάζεται προβολή full screen και με ένα απλό swype επανεμφανίζεται.

Aκόμα και τα Samsung που δεν έχουν αυτήν την μπάρα αλλά capacitive πλήκτρα στο bezel, μικρότερα bezel έχουν.

• Like 3
Δημοσ.

Η "παχιά μπάρα" αυτή κρύβεται αν χρειάζεται προβολή full screen και με ένα απλό swype επανεμφανίζεται.

Aκόμα και τα Samsung που δεν έχουν αυτήν την μπάρα αλλά capacitive πλήκτρα στο bezel, μικρότερα bezel έχουν.

Like μονο και μονο για την αυτονοητη απαντηση σου, και επειδη καποιοι με την αμαθεια τους εχουν κανει και εμενα που ειμαι χρονια Apple user να βαριεμαι να διαβαζω πλεον.

• Like 3
Δημοσ.

Bezel που βολεύουν την χρήση με ένα χέρι θες να πεις, μόνο περιορισμένο δεν λες το iOS αλλά ξέχασα εσείς βάζετε θεματάκια και έχετε φτάσει την πειρατεία στα ύψη, παρακάτω.. χμ.. itunes? από τα καλύτερα καταστήματα πολυμέσων και πλέον από τους καλύτερους Player σε iOS και Mac, προφανώς σκαλώνεις γιατί χρησιμοποιείς Windows. Την μικρή μπαταρία που για έναν περίεργο τρόπο διαρκεί παραπάνω από αυτή των Galaxy και το Quick Charge? αυτό που φτάνει τις μπαταρίες λιθίου στα όρια τους και χάνει πλέον ο κόσμος σπίτια, αμάξια, χέρια, πόδια. Μάλιστα.

Bezel που βολευουν μονο εσενα ή μαλλον εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι βολευουν περισσοτερο.Κατα τα αλλα το ξερεις κι εσυ οτι το κανει να φαινεται Κινεζια το bezel.

Το itunes οπως και να το κανουμε επρεπε να σε αφηνε να επιλεξεις αν θες να το χρησιμοποιησεις.Με το ζορι δε γινεται δουλεια,κι οσο ειχα iphone δεν συνηθιζοτν με τιποτα.

Απο κανενα Galaxy s7 δεν εχει καλυτερη μπαταρια το iphone 7.

Το quick charge πιστεψε με ειναι πολυ χρησιμο και θα ηθελες πολυ να το ειχες.Δεν πειραζει στο επομενο iphone ισως...Ή μπορει και οχι γιατι μετα το jack ισως αφαιρεσει και την θυρα του φορτιστη.

• Like 1
Δημοσ.

Bezel που βολευουν μονο εσενα ή μαλλον εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι βολευουν περισσοτερο.Κατα τα αλλα το ξερεις κι εσυ οτι το κανει να φαινεται Κινεζια το bezel.

Το itunes οπως και να το κανουμε επρεπε να σε αφηνε να επιλεξεις αν θες να το χρησιμοποιησεις.Με το ζορι δε γινεται δουλεια,κι οσο ειχα iphone δεν συνηθιζοτν με τιποτα.

Απο κανενα Galaxy s7 δεν εχει καλυτερη μπαταρια το iphone 7.

Το quick charge πιστεψε με ειναι πολυ χρησιμο και θα ηθελες πολυ να το ειχες.Δεν πειραζει στο επομενο iphone ισως...Ή μπορει και οχι γιατι μετα το jack ισως αφαιρεσει και την θυρα του φορτιστη.

Άστους να τα πιστεύουν αυτά, τα κινητά τους πάντα θα είναι μερικά χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό, τα παραπάνω που ανέφερες σε συνδυασμό με το πενάκι του Note κάνουν την τέλεια συσκευή. Αλλά η Apple πότε δεν σεβόταν τους πελάτες της γιαυτό και τους φουσκώνει 900€ συσκευές με προπερυσινές τεχνολογίες. Να δεις τι θα γίνει όταν η Apple τους βάλει και ασύρματη φόρτιση σαν καινοτομία με το δισκάκι στα 150€

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αλλά η Apple πότε δεν σεβόταν τους πελάτες της γιαυτό και τους φουσκώνει 900€ συσκευές με προπερυσινές τεχνολογίες. 

Ενώ οι άλλοι σου φουσκώνουν 879 (ούτε καν 900) ευρώ συσκευές και ταυτόχρονα σου καίνε και το σπίτι...

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-Note-7-Black-SM-N930FZKAEUR.htm

Αλλά όλα κι όλα: σε σέβονται!

:devil:

Δημοσ.

Ενώ οι άλλοι σου φουσκώνουν 879 (ούτε καν 900) ευρώ συσκευές και ταυτόχρονα σου καίνε και το σπίτι...

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-Note-7-Black-SM-N930FZKAEUR.htm

:devil:

Τέτοιες τιμές έχουν πάντα Day One σε 1, 2 μήνες θα πέσει πολύ πιο κάτω, γιατί σέβεται τον καταναλωτή. Δεν θα έχει 900€ για έναν ολόκληρο χρόνο και δίνει και 2 χρόνια εγγύηση.

80$ έχει ο φορτιστής για το ρολόι :lol:

http://www.apple.com/shop/product/MLDW2AM/A/apple-watch-magnetic-charging-dock?fnode=83

Άρα ναι το 150αρι για να φορτισει μπαταρία κινητού είναι βέβαιο

Χαχά αυτό που λέω και παραπάνω για την σέβαση προς τον καταναλωτή, να σε κοροϊδεύουν και να τα πληρώνεις και από πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...