badbad Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θα έχει και αυτόματο μπλοκάρισμα για να μην γράφεις παράνομα τις συναυλίες; 2
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Btw, δεν πιστευω πως θα κανει ρεκορ πωλησεων, θεωρω πως θα παει χειροτερα απο το iphone 6 και πιθανως χειροτερα απο το iphone 6s. (οι ειδησεις για την sprint και την t-mobile στην Αμερικη δεν λενε και τιποτα για οποιον ξερει την αγορα της Αμερικης) Μενει να το δουμε φυσικα ειναι θεμα χρονου . Απλα ειναι μια πρωτη ενδειξη ,σιγουρα θα εχουμε περισσοτερες πληροφοριες απο διαφορετικες μεριες και παροχους τις επομενες μερες.
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να κάνουμε, μερικοί βλέπουμε όπως και ο φώτης παραπάνω τις φωτογραφίες σε 5K οθόνη υπολογιστή. Οπότε μιά χαρά βλέπουμε τις λεπτομέριες εγώ βλέπω ανάλυση στις φωτό 1296χ792, αυτό είναι 5Κ? Εννοείτε δεν γίνετε να ανεβάσεις σε σάιτ 10Mb φωτογραφίες, άμα τις ανοίξει κάποιος με κινητό άντε γειά το ίντερνετ. Εξακολουθούν να φαίνονται όμορφες έστω και συμπιεσμένες. οι χρήστες iphone έχουν θέμα με τα δεδομένα;
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ ωραίες φαίνονται η φωτό, εκτός από εκείνη στο nfl που είναι υπερκορεσμένη με clarity και vibrance στο θεό, και λίγο καμένη (η προτελευταία στην 1η σελίδα)
marioshaidari Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι λές τώρα, εμένα το Symbian κινητό μου έβγαζε τέτοιες φωτογραφίες. Ειναι πως και τι καταλαβαινει ο καθε ενας.μιλαω για τεχνολογια συσκευων,δεν σχολιαζω τις πληρως επεξεργασμενες φωτο....... οταν ανακαλυψε η apple τα 8mpx και τα διαφημιζε kκαι στην τηλεοραση(!!!!!)ως μεγα επιτευγμα της τα ειχα 1 χρονο στο xperia ray σε HD που δεν το διαφημισε ποτε! think now........ 1
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ...επίσης, φυσικά και δεν είναι το πρώτο κινητό με dual camera. Υπάρχει ήδη υλοποίηση με υπογραφή leica, ας μη ξεχνάμε http://www.gsmarena.com/huawei_p9_plus-review-1468p9.php
Regulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θα στείλω μήνυμα στον Άρη Μεσσήνη να πετάξει τον εξοπλισμό του και να πάρει iPhone....
Tableto Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ ψηλό contrast , υπερτονίζει τις σκιές και τα σκούρα χρώματα επίσης το κόκκινο , όχι , δέν μ'αρέσουν , δέν πλησιάζει με τίποτα τις dslr και mirrorless , για κινητο είναι καλές όμως
Neg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καινούργιες φωτογραφίες από άλλο Hands-on αυτή τη φορά στην φύση. 2
Fotis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Χαλια ειναι δεν βλεπονται και πειραγμενες ,σιγουρα photoshop και lightroom ταυτοχρονα . 6
Neg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Χαλια ειναι δεν βλεπονται και πειραγμενες ,σιγουρα photoshop και lightroom ταυτοχρονα . Άντε μετά να τους πείσεις ότι τα iPhone έχουν και HDR λειτουργία στην κάμερα. 2
erevos_csd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει πέσει τόση επεξεργασία που το κράνος της τύπισσας είναι πιο φωτεινό από το φωτόσπαθο του Luke.
kargo130 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε μετά να τους πείσεις ότι τα iPhone έχουν και HDR λειτουργία στην κάμερα. Καλα και το δικο μου lenovo εχει επιλογη HDR ή τουλαχιστον ετσι θελει να με κανει να πιστεψω με το εικονιδιο που εχει Παντως ειναι φανταστικες οι φωτογραφιες, για εμενα που δεν εχω ιδεα απο φωτογραφια και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, μου φτανει και περισσευει για γενικη χρηση 1
Neg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα και το δικο μου lenovo εχει επιλογη HDR ή τουλαχιστον ετσι θελει να με κανει να πιστεψω με το εικονιδιο που εχει Παντως ειναι φανταστικες οι φωτογραφιες, για εμενα που δεν εχω ιδεα απο φωτογραφια και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, μου φτανει και περισσευει για γενικη χρηση Σωστός. Μερικοί λένε δεν συγκρίνεται με DSLR και μπλα μπλά. Μα κανείς δεν είπε ότι μπορείς να αντικαταστήσεις μία επαγγελματική φωτογραφική μηχανή με αυτή του κινητού όσο καλή και να είναι. Είναι ένα καλό αντικατάστατο τσέπης - on the go- μιας και θα έχει όπως τα προηγούμενα iPhone από τις γρηγορότερες κάμερες. 3
logistoulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σύγκριση με άλλες κάμερες κινητών έχει νόημα, οπότε θες αναλυτικό συγκριτικό με s7, g5 κτλ.. Μία compact πάντως το κινητό την υποκαθιστά άνετα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα