Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πςςςςςςς 1080p Ειναι η χρονια που σας τα εδωσε στο χερι και παει για νεο ρεκορ πωλησεων . 1
kirileman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ααααααα, εγω δε πηρα τπτ Αυτό είναι το πρόβλημα, ούτε εμείς θα πάρουμε τίποτα...
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι το πρόβλημα, ούτε εμείς θα πάρουμε τίποτα... λολ ,ετσι ελεγες και την αλλη φορα και πηρες !
gnsX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι το πρόβλημα, ούτε εμείς θα πάρουμε τίποτα... Πούλα πούλα, δωστο στον billdano να χει δύο, όσο όσο θα στο πάρει 2
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι η χρονια που σας τα εδωσε στο χερι και παει για νεο ρεκορ πωλησεων . Btw, δεν πιστευω πως θα κανει ρεκορ πωλησεων, θεωρω πως θα παει χειροτερα απο το iphone 6 και πιθανως χειροτερα απο το iphone 6s. (οι ειδησεις για την sprint και την t-mobile στην Αμερικη δεν λενε και τιποτα για οποιον ξερει την αγορα της Αμερικης) 1
kargo130 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οσο να ναι 4 φορες πανω οι προπαραγγελιες δινουν μια πρωτη εικονα. Α το καταφερναν αλλοι θα εβγαζαν 3 δελτια τυπου την ημερα για να μας το θυμισουν..
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οσο να ναι 4 φορες πανω οι προπαραγγελιες δινουν μια πρωτη εικονα. Α το καταφερναν αλλοι θα εβγαζαν 3 δελτια τυπου την ημερα για να μας το θυμισουν.. Δεν ειναι 4 φορες πανω οι προπαραγγελιες. Ειναι 4 φορες πανω σε συγκεκριμενους carriers στην Αμερικη. Οπως εγραψα: (οι ειδησεις για την sprint και την t-mobile στην Αμερικη δεν λενε και τιποτα για οποιον ξερει την αγορα της Αμερικης) Εδω θα ειμαστε σε ενα 6μηνο και θα το δουμε.
kargo130 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι και αυτοι συγκρινουν βασει των προηγουμενων ετων στις πωλησεις του ιδιου προιοντος. Δεν ειπα οτι θα παει ντε καλα και σουπερ απλως η πρωτη εικονα ειναι θετικη.
haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ε ναι και αυτοι συγκρινουν βασει των προηγουμενων ετων στις πωλησεις του ιδιου προιοντος. Δεν ειπα οτι θα παει ντε καλα και σουπερ απλως η πρωτη εικονα ειναι θετικη. Οπως εγραψα: (οι ειδησεις για την sprint και την t-mobile στην Αμερικη δεν λενε και τιποτα για οποιον ξερει την αγορα της Αμερικης) Πριν 1-2 χρονια , σχεδον κανενας(ειδικα με ακριβα συμβολαιο για ακριβα κινητα) δεν προτιμουσε αυτους τους παροχους με το κακο δικτυο κλπ, οποτε ειχαν ελαχιστες προπαραγγελιες iphone (ή και galaxy κλπ). Tωρα εχουν βελτιωθει και αυξανουν ραγδαια τους πελατες τους(δινοντας μαλιστα και καλες επιδοτησεις). Απο AT&T και Verizon θα ηταν πιο σοβαρο το δειγμα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από haHa 2
alexandro7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 πανακριβο ρε μαγκες...θες ενα μισθο για να το αγορασεις
Mariosap Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μου κάνει εντύπωση πόσο υπερκορεσμένες είναι πάντα οι φωτογραφίες της Samsung, όπως τις οθόνες τους σε τηλεοράσεις και κινητά. εμένα μου κάνει εντύπωση πως τα ταμπέλακια από της τιμές στο iPhone είναι πρασινα και στο s7 είναι normal :/ 1
kargo130 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως εγραψα: Πριν 1-2 χρονια , σχεδον κανενας δεν προτιμουσε αυτους τους παροχους με το κακο δικτυο κλπ, οποτε ειχαν ελαχιστες προπαραγγελιες iphone (ή και galaxy κλπ). Tωρα εχουν βελτιωθει και αυξανουν ραγδαια τους πελατες τους(δινοντας μαλιστα και καλες επιδοτησεις). Απο AT&T και Verizon θα ηταν πιο σοβαρο το δειγμα. Δεν το γνωριζα το παραπανω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εμένα μου κάνει εντύπωση πως τα ταμπέλακια από της τιμές στο iPhone είναι πρασινα και στο s7 είναι normal :/ Δεν ξέρεις όμως το πραγματικό τους χρώμα, αν υπήρχε άλλη πηγή φωτός με χρώμα κλπ κλπ. Δεν μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση πως και η φωτό απο το s7 δεν είναι καλή (για τα δεδομένα ενός smartphone) αλλά στο ξύλο ας πούμε που είναι μέσα τα λαχανικά στη φωτό, το iphone αποδίδει πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα