Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s

Μου κάνει εντύπωση πόσο υπερκορεσμένες είναι πάντα οι φωτογραφίες της Samsung, όπως τις οθόνες τους σε τηλεοράσεις και κινητά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πόσο υπερκορεσμένες είναι πάντα οι φωτογραφίες της Samsung, όπως τις οθόνες τους σε τηλεοράσεις και κινητά.

Σε κάποιους όμως αυτό αρέσει. Και δεν το λέω με κακία, είναι θέμα γούστου! 

Δημοσ.

Το γελιο καλο στην υγεια κανει :)

Ενω στην θεωρια ισχυει αυτο που λες παραπανω για την τιμη,στην πραξη οταν παω εγω ή εσυ σε ενα καταστημα και δουμε τα διαθεσιμα προς αγορα κινητα οι τιμες αυτες θα ειναι.Ωραια η τιμη του S7 edge αυτη την στιγμη ειναι στα 550ευρω.Η αντιστοιχη τιμη του 7plus θα ειναι πανω απο 800-850ευρω.Αρα και παλι η διαφορα ειναι τεραστια χρηματικα για καποιον που δεν ειναι κολλημενος προς την Apple(και δεν κοιταζει αλλου εννοω).

Οσο για την εγγυηση που λες και παλι το να τα γραφει καποιος απο το πληκτρολογιο αυτα ολα ωραια δειχνουν.Στην πραξη ομως αλλαζει το θεμα. Επισης να με συγχωρεις αλλα και οι μεγαλες αλυσιδες Ελληνικης αντιπροσωπειας(που και σε αυτες εχουμε πετυχει αρκετες φορες να πουλανε κινητα που εχουν φερει απεξω...)που στα χρεωνουν και τα κινητα με τιμη στο Θεο ,ακομα και μετα απο 1 χρονο κυκλοφοριας,1χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας σου λενε και τελος.

Θεωρεις σωστό να συγκρίνεις τιμές κινητών που έχουν διαφορά 1 χρόνου και μάλιστα την μέρα που έχουν βγει;; όλοι θυμόμαστε ποσό έκανε το edge όταν βγήκε στις μεγάλες αλυσίδες αλλά 550 δεν έκανε αν θυμάσαι! Ξαναλέω ότι η σύγκριση θα γίνεται με αντίστοιχο μοντέλο δηλαδή το 6s άμα είναι έτσι επειδή με συμφέρει συγκρίνω το s6 με το iPhone 7 plus! Όσο για την εγγύηση μην αρνείσαι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην document να το διαπιστώσεις μόνος σου! Τον Γερμανό και την βοντα, ΟΤΕ , wind και άλλες αμέτρητες αλυσίδες όλοι γνωρίζουν ότι στέλνουν τα κινητά στην αρβατο και τα βγάζουν εκτός εγγύηση με την καραμέλα υγρασία στην πλακέτα! Γιατί;; προφανώς γιατί έτσι βολεύονται! Χωρίς να θεοποίω την document να σου πω πως υπάρχει και το isquare και αλλά 2 που είναι official apple service νομίζω Ελλάδα και επιμένεις ότι λένε αυτοί ψέματα;; 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.

Χαχαχα κλαίω από τα γέλια!!! Την τιμή του s7 θα την συγκρίνεις με το iPhone 6s(όχι του 7 και μάλιστα του plus!) όταν πρώτο βγήκαν!!! Το αν έπεσε η αξία του s7 το λέει μόνη της η κατάσταση γιατί έπεσε, και όχι στο iPhone! Και αυτό με την εγγύηση είναι ότι χειρότερο άκουσα... 2 χρόνια εγγύηση έχουν στην Ευρώπη απλά πολλά καταστήματα για να γλυτώσουν χρήμα λένε ψέματα και υποστηρίζουν την πολιτική της αππλε στην Αμερική. Για να σου λυθεί η απορία πάρε ένα την στην document και πες τους ποσα χρόνια έχουν εγγύηση;; να δεις 2 χρόνια θα ακούσεις... τώρα τους δικηγόρους τους μπλέκουμε όλοι αν είμαστε άσχετοι επι του θεματος εύκολο είναι.

Οποίος θέλει 2 χρόνια δεν θα απευθύνεται από τα σκρουτζομαγαζα που τα φέρνουν από έξω! Για αυτό υπάρχει σύγχυση στο θέμα εγγύησης.

και δεν μου λες ρε μάστορα εσυ θεωρείς οτι ειναι καλύτερο το iphone απο το samsung ? s6 kai s7 ?

Δημοσ.

Έχω ξανάαναφερει στο φόρουμ πως οι 2 εταιρίες φτιάχνουν υπέροχα κινητά. Και είναι πλέον ισάξια το θέμα είναι το λειτουργικό που θέλει ο χρήστης.

Αφού δεν πιστεύεις άντε παρτο αλλά μην πηγαίνεις σε πλήθος γιατί θα νομίζει ο κόσμος οτι είσαι τζιχαντιστης!

συμφωνούμε απολητα..

Δημοσ.

αυτη που έβαλες ειναι απο iphone και το περιστατικό έγινε στην κινα πονηρέ...

Γιατι στο άρθρο λέει ότι είναι s7 edge?? Έχει και αυτό θέμα τώρα;;

Δημοσ.

Όπου να' ναι θα σκάσει μύτη για χιλιαστή φορά ο ποδηλάτης που το είχε στην κωλότσεπη και είχε... a minor fall, λίγο πριν πάρει φωτιά το iPhone του.

• Like 2
Δημοσ.

Όπου να' ναι θα σκάσει μύτη για χιλιαστή φορά ο ποδηλάτης που το είχε στην κωλότσεπη και είχε... a minor fall, λίγο πριν πάρει φωτιά το iPhone του.

Εσκασε σε άλλο Thread.... και στον φίλο παραπάνω που ρώτησε ναι έχει και το S7 Προφανώς πρόβλημα.

Δημοσ.

Γιατι στο άρθρο λέει ότι είναι s7 edge?? Έχει και αυτό θέμα τώρα;;

Ο γούγλης διαφωνεί.

Εσκασε σε άλλο Thread.... και στον φίλο παραπάνω που ρώτησε ναι έχει και το S7 Προφανώς πρόβλημα.

Α, δεν τα έμαθες; Το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα iPhones. Απλώς οι Σιωνιστές και οι Δρακονιανοί τα παρουσιάζουν -και καλά- ως μεμονωμένα περιστατικά.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρεις σωστό να συγκρίνεις τιμές κινητών που έχουν διαφορά 1 χρόνου και μάλιστα την μέρα που έχουν βγει;; όλοι θυμόμαστε ποσό έκανε το edge όταν βγήκε στις μεγάλες αλυσίδες αλλά 550 δεν έκανε αν θυμάσαι! Ξαναλέω ότι η σύγκριση θα γίνεται με αντίστοιχο μοντέλο δηλαδή το 6s άμα είναι έτσι επειδή με συμφέρει συγκρίνω το s6 με το iPhone 7 plus! Όσο για την εγγύηση μην αρνείσαι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην document να το διαπιστώσεις μόνος σου! Τον Γερμανό και την βοντα, ΟΤΕ , wind και άλλες αμέτρητες αλυσίδες όλοι γνωρίζουν ότι στέλνουν τα κινητά στην αρβατο και τα βγάζουν εκτός εγγύηση με την καραμέλα υγρασία στην πλακέτα! Γιατί;; προφανώς γιατί έτσι βολεύονται! Χωρίς να θεοποίω την document να σου πω πως υπάρχει και το isquare και αλλά 2 που είναι official apple service νομίζω Ελλάδα και επιμένεις ότι λένε αυτοί ψέματα;; 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΕΛΟΣ.

Για ποιον 1χρονο μιλας?Το Galaxy τον Μαρτιο βγηκε....

Επισης το ξαναλεω.Τον καταναλωτη(δηλαδη υποτιθεται ολους εμας)δεν τον ενδιαφερουν αυτα.Δεν ειμαστε μετοχοι εταιριας ή να δουλευουμε στο τμημα marketing για να μας ενδιαφερουν αυτα.

Τον καταναλωτη τον ενδιαφερει ποσο κανει το κινητο την συγκεκριμενη στιγμη που παει να το αγορασει.Γιαυτο το λογο και η Sony και HTC δεν πουλανε.

Εμενα με ενδιαφερει σαν καταναλωτης/πελατης οταν πηγαινω στο καταστημα αγορας,οπως συμβαινει και στις αλλες εταιριες να δωσω το κινητο στον 2ο χρονο αν υπαρχει προβλημα και να αναλαμβανει το καταστημα τι θα γινει με το service. Δεν ειναι δουλεια μου εμενα να τρεχω μονος μου στα service?Δεν το αγορασα το κινητο κατευθειαν απο την εταιρια αλλα απο το καταστημα και το καταστημα οφειλει να κανει τα αυτονοητα που κανει και στις υπολοιπες εταιριες που εχουν κανονικα 2 χρονια. 

Σε αλλες χωρες του εξωτερικου πεσανε προστιμα για αυτο το λογο στην Apple και στα μεγαλα καταστηματα/αλυσιδες αναγραφεται κανονικα η 2ετης εγγυηση.Και ενα παραδειγμα απο γνωστη αλυσιδα σε Ελλαδα και εξωτερικο.

https://shop.mediamarkt.ch/it/handy-navigazione-/smartphones/iphones/iphone-6s/iphone-6s-plus/apple-iphone-6s-plus-64gb-oro/idpnlyzw36fb 2χρονια εγγυηση

Και στην Ελλαδα 1 χρονος εγγυηση

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_apple-iphone-6s-16gb-gold-mkql2gh-a-1170266.htm

Αλλα στην Ελλαδα εχουμε σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε  οπως ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα ή ποιο κινητο βγαζει μεγαλυτερο score στο Antutu...... 

Δημοσ.

Για ποιον 1χρονο μιλας?Το Galaxy τον Μαρτιο βγηκε....

Επισης το ξαναλεω.Τον καταναλωτη(δηλαδη υποτιθεται ολους εμας)δεν τον ενδιαφερουν αυτα.Δεν ειμαστε μετοχοι εταιριας ή να δουλευουμε στο τμημα marketing για να μας ενδιαφερουν αυτα.

Τον καταναλωτη τον ενδιαφερει ποσο κανει το κινητο την συγκεκριμενη στιγμη που παει να το αγορασει.Γιαυτο το λογο και η Sony και HTC δεν πουλανε.

Εμενα με ενδιαφερει σαν καταναλωτης/πελατης οταν πηγαινω στο καταστημα αγορας,οπως συμβαινει και στις αλλες εταιριες να δωσω το κινητο στον 2ο χρονο αν υπαρχει προβλημα και να αναλαμβανει το καταστημα τι θα γινει με το service. Δεν ειναι δουλεια μου εμενα να τρεχω μονος μου στα service?Δεν το αγορασα το κινητο κατευθειαν απο την εταιρια αλλα απο το καταστημα και το καταστημα οφειλει να κανει τα αυτονοητα που κανει και στις υπολοιπες εταιριες που εχουν κανονικα 2 χρονια.

Σε αλλες χωρες του εξωτερικου πεσανε προστιμα για αυτο το λογο στην Apple και στα μεγαλα καταστηματα/αλυσιδες αναγραφεται κανονικα η 2ετης εγγυηση.Και ενα παραδειγμα απο γνωστη αλυσιδα σε Ελλαδα και εξωτερικο.

https://shop.mediamarkt.ch/it/handy-navigazione-/smartphones/iphones/iphone-6s/iphone-6s-plus/apple-iphone-6s-plus-64gb-oro/idpnlyzw36fb 2χρονια εγγυηση

Και στην Ελλαδα 1 χρονος εγγυηση

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_apple-iphone-6s-16gb-gold-mkql2gh-a-1170266.htm

Αλλα στην Ελλαδα εχουμε σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε οπως ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα ή ποιο κινητο βγαζει μεγαλυτερο score στο Antutu......

Μα καλά δεν καταλαβαίνεις εδώ και πολύ ώρα ότι αναφέρομαι στο iPhone 6s το οποίο και βέβαια έχει βγει ένα χρόνο.. μην ξανά διατυπώσεις το ίδιο θέμα με την τιμή γιατί γνωρίζω πολύ καλά ποσό έκαναν όταν βγήκαν το θέμα της τιμής είναι τελειωμένο! Το τώρα έχει αλλάξει! Οι τιμές πέφτουν αλλά τα iPhone έχουν πολύ μεγάλη αξία έχουν ζαφείρι πάνω τους και δυνατό αλουμίνιο. οχι ότι τα galaxy δεν έχουν καλή κατασκευή... τώρα με την εγγύηση νομίζω σου έχω απαντήσει και μάλιστα 2 φορές αν δεν το δέχεσαι τι να σου πω...

http://mobile.pathfinder.gr/stories/4536790/samsung-galaxy-s7-kai-s7-edge-pro-paraggelies-timh-specs/

Δες εδώ ποσό έκαναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...