Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ πειραγμενες φωτο οσον αφορα τα χρωματα, απειραχτη φαινεται η φωτο του αντρα με την πετσετα οπου ο wb ειναι λαθος με αποτελεσμα να βγει μωβ ο ουρανος.

Επισης δεν εννοησα αυτο με την αναβαθμιση και το bokeh. Το μποκε ειναι μια φυσικο ιδιοτητα τιυ φακου που επηρεαζεται απο το διαφραγμα ποσο κλειστο ή ανοικτο ειναι. Θα βαλει η apple software που το εξομειωνει?

Πανεμορφες φωτο παντως οπως και να χει που δυσκολα θα βρεις σε κινητο και σιγουρα εχουν καλυτερη απεικονιση χρωματων απο τα out of camera jpegs πολλων dslr...

Δημοσ.

Πολυ χρωμα βρε παιδι μου λες και βλεπω οθονη απο κινητο Samsung που κανει την φωτογραφια μην φυσικη.

Το Bokeh το ξεχναμε και φυσικο ειναι γιατι αυτο ειναι δουλεια του φακου.

Φυσικα κινητο ειναι και για κινητο ειναι μια χαρα αν και θα ηθελα να δω αργοτερα φωτογραφιες απο ιδιωτες και οχι αυτες που σιγουρα το Photoshop εχει παρει φωτια.

Αν θελει να βγαλει καποιος σοβαρες φωτογραφιες παει σε mirrorless η σε DSLR αλλα και παλι αν δεν ξερει να βαλει σωστα τις ρυθμισεις μπορει στο τελος να βγαλει και χειροτερες φωτογραφιες απο του iphone σαν εμενα που εχω παρει την Sony A6000 με τον 35/1.8 και δεν λεω με τιποτα να μαθω να βγαζω σωστες φωτογραφιες. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό! Χωρίς "?"

Η 720p οθόνη του iphone ας πούμε :D

1080p*** + Καινούργιες οθόνες με καλύτερα χρώματα - iPhone 7 Plus. Search it.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω σταματήσει μερικά χρόνια τα iPhone λόγω υπερκοστολόγησης .... ΑΛΛΑ σαν τις κάμερες που έχουν τα ρημάδια αυτά, δεν τα έχει καμιά άλλη εταιρεία! Μόνο το Lumia 1020 θα μπορούσε ν' ανέβει στο επίπεδο αυτό.
Μην πεταχτεί κανείς να μου δείξει comparison βίντεο , αυτά δεν μου λένε τίποτα! Τα καλύτερα τεστ τα βλέπεις εσύ ο ίδιος!
Με τρώει άσχημα να χτυπήσω το 7, αλλά θα περιμένω πρώτα να δω εκτεταμένα reviews για κάμερα, αλλά και μπαταρία!

• Like 2
Δημοσ.

Aπείραχτες οι φωτογραφίες και σιγουρα απο iphone.
Ετσι ακριβώς θα ειναι και αυτές που θα ανεβάζουν οι γκομενιτσες στο fb.

#true_story_bro
#εμένα_με_έπεισε

:lol:

Δημοσ.

Οκ challenge accepted..!!!

https://youtu.be/IVx6ZlksMJw

Μιλάμε για βίντεο της Samsung πάντα έ; της ίδιας εταιρίας που έφαγε πρόστιμο γιατί πλήρωνε κόσμο να ποστάρει αρνητικά σχόλια σε άρθρα αντίπαλων εταιριών και να γράφουν ψεύτικα αρνητικά Reviews; Αξιοπιστία.

Χωρις exif δε λενε τιποτα οι φωτο, ελεος...

Σαν την huawei που διαφημιζε τις photo του P9 και ηταν τραβηγμενες με Canon 5D MkIII...

Οι φωτός έχουν Exif αποθήκευσε μία και άνοιξε το Exif.

• Like 4
Δημοσ.

Αν συνδυαζει το hardware με ενα καλο software τοτε επιτελους η apple θα εχει μια καμερα της προκοπης.

Μεχρι στιγμης δειχνουν ολα ιδανικα με μερικες εξαιρεσεις(εχει ας πουμε καψει τα προσωπα των τσιρλιντερ).

Μενει να δουμε τι ψαρια πιανει απο χερια χρηστων οταν θα το αποκτησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γινεται ρε αγαπη με αυτο το μονιτορ που εχεις να τις δεις ...

Επι του θεματος  εχει σκοτωσει τον ανταγωνισμο ειναι με δραματικη διαφορα η καλυτερα καμερα που μπηκε ποτε σε  smartphone  σε συνδυασμο με τον επισης κορυφαιο επεξεργαστη  εχουμε αλλη μια κορυφαια συσκευη απο την Αpple .

Μετραω τις μερες αυτο τιποτα αλλο ...

Μέτρα τες και να μας ενημερώσεις, τέτοια ευκαιρία δεν γίνεται να χαθεί. Εγώ θα πάρω 2 τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

καλα τετοιες φωτο βγαζει και το 6s.. η διαφορα του 7 ειναι πιο πολυ τη νυχτα πιστευω. οι φωτο δεν εχουν φιλτρα που λετε οι περισσοτεροι ημαρτον αν ειχαν θα φαινοταν με την μια...

Δημοσ.

Έχω σταματήσει μερικά χρόνια τα iPhone λόγω υπερκοστολόγησης .... ΑΛΛΑ σαν τις κάμερες που έχουν τα ρημάδια αυτά, δεν τα έχει καμιά άλλη εταιρεία!

Της LG είναι οι κάμερες.

Δημοσ.

Μέτρα τες και να μας ενημερώσεις, τέτοια ευκαιρία δεν γίνεται να χαθεί. Εγώ θα πάρω 2 τουλάχιστον.

Φυσικα και θα ενημερωσω θα βαλω φωτο   μολις το παρω στο τοπικ του plus  να περασεις να το δεις .

Δημοσ.

Αν μου ελεγε παντως καποιος οτι αυτες οι φωτό είναι απο olympus mirrorless θα τον πιστευα (αν και η olympus κανει ακομα καλυτερη δουλεια στο WB και στην υφη του ουρανου οταν τραβας τοπια). Αν μου ελεγε οτι ειναι απο nikon dslr οχι...Θα του έλεγα σιγά μη βγάζει τέτοιο jpeg η nikon και θα γελούσα. Μου αρεσουν πολύ οπτικά και τα χρώματα προσωπικά αν και τονισμένα δεν ενοχλούν.

Παντως επειδη εκανα και εγω το ιδιο λαθος, λαθος να προδικαζουμε οτι ειναι επεξεργασμενες σε υπολογιστη. Ηδη απαντησα γιατι. Υπαρχουν αλγοριθμοι στην αγορα οπως της ολυμπους που παραγουν τετοια αποτελεσματα χωρις να χρειαζεσαι υπολογιστη. Μπορει και apple να εκατσε κατω με τους ειδικους της ή να ''αγορασε'' ετοιμο καποιον. Δε μπορει να την κατακρινει κανεις για αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...