Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ.. νομίζω πως χρειάζεσαι καλύτερη οθόνη... εγώ προσωπικά εκεί που είναι ο τυπάς στην φωτογραφία με τα δόντια, βλέπω λεπτομέρια και χωρίς να πρέπει να την κάνω ζουμ

Μάλλον είναι ότι έχεις καλύτερη όραση! :Ρ

Δημοσ.

Εγώ στην πρώτη φώτο του άρθρου βλέπω με τρομερή λεπτομέρεια ένα note 7 να φορτίζει. Δε μπορεί να είμαι ο μόνος.

• Like 4
Δημοσ.

Και δλδ βγάζει καλύτερες από lumia 950xl.... Να μην πω το 930 και γίνω πολύ κακός....

Μάλλον θα βγάζει καλύτερες γιατί προσέλαβε το 2014 τον ίδιο μηχανικό του σχεδίασε το Nokia Lumia 1020 & Nokia Pureview 808

http://www.theregister.co.uk/2014/05/09/apple_poaches_nokia_photo_guru_ari_partinen_from_microsoft/

http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/21698_Apple_strike_out_in_imaging_wi.php

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ δύναμη οι φωτογραφίες. Μ'αρεσουν. Πάλι θα σφαχτουνε εταιρίες να τα φτάσουν.

Ελπίζω επισης να.μην ακολουθήσουν οι άλλες εταιρίες την έλλειψη του 3.5 jack. Αν το κάνουν αυτο θα ειναι για τα πανηγύρια.

περιμενω το le eco le max 2 που εχει καταργησει μηνες το 3.5 jack

• Like 1
Δημοσ.

περιμενω το le eco le max 2 που εχει καταργησει μηνες το 3.5 jack

Το θεμα ειναι να μην ακολουθήσουν οι άλλες εταιρίες από τωρα. Να δούμε πως θα πάει αυτο σιγα σιγα. Αν πετυχει. Κάποια στιγμη βέβαια θα ακολουθήσουν και οι γνωστές εταιρίες. Δεν νομίζω να μείνουν όλοι στα καλώδια για πάντα. Τωρα άμα μου λες για κινέζικο που το κόβω κάνουν κάτι τέτοια αλλα έχουν παιδικές ασθένειες σε σήμα,wifi και camera. Μόνο γνωστές εταιρίες για μένα στα κινητα. Εξελισουν οθόνες, κάμερες και ηγούνται στην αγορά. Τα κινεζικα ακολουθάν και πετανε κάνα πριόνι επεξεργαστή τούμπανο, 2 κιλά RAM και ην τον είδατε τον παναη μετα.
Δημοσ.

Εντάξει, ψιλο-still images μπορεί να τις βγάζει αλλά τις εικόνες από το Tennis ή ακόμη και του Rugby εν κινήσει να πιάνει τέτοια εικόνα...?!?!

Αν πραγματικά δεν είναι πειραγμένες ούτε στο ελάχιστον τους βγάζω το καπέλο, το μπλουζάκι, το παντελόνι... και ότι άλλο θέλουν!
Μένω έκπληκτος, αλλά κρατάω μια πισινή... 
Περιμένω review από το GSMArena :P

Δημοσ.

Δεν γινεται ρε αγαπη με αυτο το μονιτορ που εχεις να τις δεις ...

Επι του θεματος  εχει σκοτωσει τον ανταγωνισμο ειναι με δραματικη διαφορα η καλυτερα καμερα που μπηκε ποτε σε  smartphone  σε συνδυασμο με τον επισης κορυφαιο επεξεργαστη  εχουμε αλλη μια κορυφαια συσκευη απο την Αpple .

Μετραω τις μερες αυτο τιποτα αλλο ...

Υπόδειγμα καταναλωτή, aka μας αγαπάνε οι πολυεθνικές, το καλό μας θέλουνε..

• Like 1
Δημοσ.

Θα επαναστατησεις τωρα ?Η' να παω να βαλω μια coca light να πιω?

• Like 3
Δημοσ.

Οι πολυεθνικές θέλουν μεγιστοποίηση του κέρδους, πράγμα που απαιτεί ικανοποιημένους καταναλωτές.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίες οι φωτό πλην της τελευταίας που λείπει κατα πολυ η λεπτομέρεια απο τα παράσημα και όσων πέφτει επάνω τους ο ήλιος (αντανάκλαση) και όσων όχι. Τουλάχιστον στη δίκη μου οθόνη (iPad 4 mini) δεν φαίνονται καλά.

Δημοσ.

Μια καλη κάμερα δεν θα πρεπει να συνδιαζεται με μια καλη οθονη για την προβολη των φωτογραφιών ?λιγα συμπεράσματα και οχι ξεκαθαρα απο φωτο που τρωνε συμπιεση πριν ανεβουν.απο εκει και περα νομιζω οταν ανοιγεις τις εικονες σε οθονη υπολογιστη,σιγουρα τα Mp παιζουν ρολο.

Δημοσ.

Μια καλη κάμερα δεν θα πρεπει να συνδιαζεται με μια καλη οθονη για την προβολη των φωτογραφιών

Αυτό! Χωρίς "?"

Η 720p οθόνη του iphone ας πούμε :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...