Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε.Ειδικα με τις οθονες.Βλεπει ο αλλος οθονη s7 στο HD PC και λεει τσεκαρε μαυρα.Που τα βλεπεις ρε στο 5αετιας LCD panel??????

Τι να κάνουμε, μερικοί βλέπουμε όπως και ο φώτης παραπάνω τις φωτογραφίες σε 5K οθόνη υπολογιστή. Οπότε μιά χαρά βλέπουμε τις λεπτομέριες :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι φωτογραφίες δεν είναι 12 mega αλλά πολύ λιγότερα.

Έχουν συμπιεστεί λογικά και δεν βγάζουν όλη την λεπτομέρεια.

0,5 ΜΒ είναι αντί για 6+

Απορώ πως δεν σχολιάστηκε μέχρι τώρα..

Δημοσ.

0,5 ΜΒ είναι αντί για 6+

Εννοείτε δεν γίνετε να ανεβάσεις σε σάιτ 10Mb φωτογραφίες, άμα τις ανοίξει κάποιος με κινητό άντε γειά το ίντερνετ. Εξακολουθούν να φαίνονται όμορφες έστω και συμπιεσμένες.

Δημοσ.

0,5 ΜΒ είναι αντί για 6+

Άρα με απλά μαθηματικά.

6/0,5 = 12

Στην πραγματικότητα είναι δώδεκα φορές καλύτερες.

Μουχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Πως το αποδεικνύεις ότι τις έχεις τραβήξει με το iphone??????????????????????????????????????????????????

Δες τις ιδιοτητες των εικονων.

Το θεωρω απιθανο να εχουν πειραξει τα properties, απλα και μονο για να κανουν ντορο...

usopen_iphone_001_properties.png

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Φαίνονται ελαφρώς πειραγμένες (sharpness και χρώματα) αλλά παρ' όλα αυτά πολύ ωραίες. 

Δημοσ.

Εννοείτε δεν γίνετε να ανεβάσεις σε σάιτ 10Mb φωτογραφίες, άμα τις ανοίξει κάποιος με κινητό άντε γειά το ίντερνετ. Εξακολουθούν να φαίνονται όμορφες έστω και συμπιεσμένες.

Στο άρθρο πάντως λέει: "Και πάλι η διαφορά στη λεπτομέρεια είναι σημαντική με μεγαλύτερη φωτεινότητα"

Πoια λεπτομέρεια; Ουτε 2 megapixel δεν είναι οι φωτό..

Δημοσ.

Καταπληκτικές φώτο αλλά δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά τους και το ότι δεν έχουν υποστεί επεξεργασία. Επανειλημμένως έχουμε δει πανέμορφες φωτογραφίες από διάφορα smartphones κατά την περίοδο πλασαρίσματος αλλά όταν τελικά πιάνουμε στο χέρι το μηχάνημα βλέπουμε μεγάλες διαφορές. Θα περιμένω να δω φωτογραφίες από αντικειμενικούς testers του χώρου. Αν πάντως ισχύει ότι βλέπουμε μόνο με την κάμερα του Galaxy S7 μπορώ να την συγκρίνω.

Δημοσ.

Στο άρθρο πάντως λέει: "Και πάλι η διαφορά στη λεπτομέρεια είναι σημαντική με μεγαλύτερη φωτεινότητα"

Πoια λεπτομέρεια; Ουτε 2 megapixel δεν είναι οι φωτό..

Χμ.. νομίζω πως χρειάζεσαι καλύτερη οθόνη... εγώ προσωπικά εκεί που είναι ο τυπάς στην φωτογραφία με τα δόντια, βλέπω λεπτομέρια και χωρίς να πρέπει να την κάνω ζουμ

Δημοσ.

Δες τις ιδιοτητες των εικονων.

Το θεωρω απιθανο να εχουν πειραξει τα properties, απλα και μονο για να κανουν ντορο...

usopen_iphone_001_properties.png

Που μπορείς να δεις επίσης και τον author

Landon Nordeman; 

Ο οποίος μπορεί πιθανότατα και με το samsung A3 μου και μερικά φίλτρα στο photoshop να βγάλει τις ίδιεςφωτογραφίες.

Τέσπα.

Δεν έχω λόγο να αποτρέψω κάποιον απο το να πάρει Iphone.

Η apple είναι συμπαθή σαν εταιρεία απο εποχές που διάβαζα computer and software και μια έδιωχνε, μια ξαναπροσλαμβανε τον Jobs προσπαθώντας να επιβιώσει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Πάντα πήγαινα τα Underdogs.

(Αλλά για κάποιο λόγο ibm compatible αγόραζα)

Μάλλον οικονομικό και πρακτικό.

(Μετοχές της να μπορούσα να αγόραζα τότε ...)

• Like 3
Δημοσ.

Και μετα λετε να μην ειμαστε περιεργοι.... Γιατι ανεβασαν καρε με εκρηξη απο note7 ??? Πρεπει να σταματησει αυτη η βλακεια καποια στιγμη....   :-D :-D

• Like 3
Δημοσ.

Τι διαφορετικό έχουν;

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι έχουν καλή εστίαση κοντά και μακριά ταυτόχρονα, χωρίς να φλουτάρει η φωτογραφία...Αλλά ομολογουμένως αυτό φαίνεται αφύσικο στο μάτι που εστιάζει ή κοντά, ή μακρυά, και τα υπόλοιπα τα βλέπει φλού...

• Like 2
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να περιλάμβαναν και τα 2 site τις φωτογραφίες όπως τραβήχτηκαν με τα default EXIF Data ώστε να πειστεί ο κόσμος.

Αν και δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι δεν είναι τραβηγμένες με iPhone 7, καλό θα ήταν να δείξουν ότι δεν έχουν περάσει από Lightroom π.χ. ή άλλη επεξεργασία κατά την εισαγωγή σε υπολογιστή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...