Hal9000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα νέα iPhone κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα στις πρώτες χώρες και στις 23 του μηνός στη χώρα μας, με την Apple να έχει ξεκινήσει ήδη τη δημοσιοποίηση των πρώτων φωτογραφιών από την διπλή κάμερα των 12MP που φέρει το iPhone 7 Plus στο πίσω μέρος. Όπως φαίνεται, η Apple έδωσε δύο iPhone 7 Plus σε δημοσιογράφους του Sports Illustrated και του ESPN προκειμένου αυτοί να πραγματοποιήσουν λήψεις με τη συσκευή και να δείξουν τις δυνατότητες του νέου smartphone που κατά την εταιρεία διαθέτει την καλύτερη κάμερα από όλα τα κινητά τηλέφωνα. Το πρώτο σετ φωτογραφιών έρχεται από το παιχνίδι Titans-Vikings του NFL και φανερώνουν αρκετή λεπτομέρεια, ζωντανά χρώματα και μεγάλη φωτεινότητα αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε και ο αγώνας αλλά και οι λήψεις ήταν οι ιδανικές. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sports Ilustrated, έγινε εκτεταμένη χρήση του 2X οπτικού zoom, κάτι που γίνεται εφικτό με την παρουσία δεύτερης κάμερας telephoto στο πίσω μέρος. Ίσως πιο ενδιαφέρουσες να είναι οι φωτογραφίες του ESPN που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διεξαγωγή του US Open με «την αυτόματη εστίαση και την έκθεση να αποδίδουν εξαιρετικά σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και με πολλές από τις λήψεις να γίνονται με χρήση ενός χεριού». Και πάλι η διαφορά στη λεπτομέρεια είναι σημαντική με μεγαλύτερη φωτεινότητα. Στο τελικό αποτέλεσμα προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει το διάφραγμα f/1,8 αλλά και η παρουσία οπτικού σταθεροποιητή. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπήρξαν λήψεις bokeh όπου ο περιβάλλοντας χώρος του αντικειμένου που κάνουμε λήψη θαμπώνει, τονίζοντας πλήρως το κεντρικό μας θέμα. Η Apple έχει υποσχεθεί ότι τέτοιες λήψεις θα είναι δυνατές με το iPhone 7 Plus μετά από αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του έτους. Site: ESPN Site: Sports Illustrated
Donacgreece Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παααρα πολύ καλές φαίνονται. ΔΕ ξέρω βέβαια αν έχουν λερασε από φίλτρα. 1
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ δύναμη οι φωτογραφίες. Μ'αρεσουν. Πάλι θα σφαχτουνε εταιρίες να τα φτάσουν. Ελπίζω επισης να.μην ακολουθήσουν οι άλλες εταιρίες την έλλειψη του 3.5 jack. Αν το κάνουν αυτο θα ειναι για τα πανηγύρια. 3
Devil9697 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τρεμε s7 με λιγα λόγια,σε πρωτη οψη φαινεται οτι θα το κοντραρει στα ισα και μπορει να το ξεπερασει κιολας
marioshaidari Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτελους,πλησιασαν το nexus 5. Παντα 3 χρονια πισω...... 26
greenalex1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια αλλα οχι και καλυτερη στον κοσμο... 4
Δημοφιλής ανάρτηση Neg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτελους,πλησιασαν το nexus 5. Παντα 3 χρονια πισω...... Τι λές τώρα, εμένα το Symbian κινητό μου έβγαζε τέτοιες φωτογραφίες. 40
yiannis_1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι σε αυτές τις ειδήσεις. Πως το αποδεικνύεις ότι τις έχεις τραβήξει με το iphone?????????????????????????????????????????????????? Τα χρώματα σίγουρα έχουν φάει ρετούσ για να χτυπάνε στο μάτι. Γενικά η όλη ιδέα του να δείχνεις φώτος μέσω του ίντερνετ μου θυμίζει λίγο τα ζώα που βλέπουν το πόσο ωραία εικόνα έχει η υπερσύγχρονη super amoled samsung TV μέσα απο διαφήμιση που βλέπουν (στην οθόνη του pc τους) ή το πόσο καλά ακούγονται τα super ηχεία και ακουστικά στην διαφήμιση (μέσα από τα speakers του pc τους...) Γενικά υποτιμά την νοημοσύνη μου... Ειδικά η φώτο του φωτορεπορτερ στο us open πίσω απο άλλους φωτορεπόρτερ με τις γκουμούτσες dslr... Είναι σαν να βλέπω το rocky 4 και να πιστεύω πως ο Dragko είναι Ρωσικό σκουπίδι. Όταν θα πάω σε γνωστό μου, που ξέρω πως θα το εχει day one είναι δεν είναι μπουρούχα, λόγω customer loyalty (κάτι σεβαστό κατά την γνώμη μου) θα πω την άποψη μου τεκμηριωμένα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από yiannis_1 21
celtic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Και δλδ βγάζει καλύτερες από lumia 950xl.... Να μην πω το 930 και γίνω πολύ κακός.... 5
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τι διαφορετικό έχουν; Δεν γινεται ρε αγαπη με αυτο το μονιτορ που εχεις να τις δεις ... Επι του θεματος εχει σκοτωσει τον ανταγωνισμο ειναι με δραματικη διαφορα η καλυτερα καμερα που μπηκε ποτε σε smartphone σε συνδυασμο με τον επισης κορυφαιο επεξεργαστη εχουμε αλλη μια κορυφαια συσκευη απο την Αpple . Μετραω τις μερες αυτο τιποτα αλλο ... 13
Chemical Engineer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι σε αυτές τις ειδήσεις. Πως το αποδεικνύεις ότι τις έχεις τραβήξει με το iphone... Τα χρώματα σίγουρα έχουν φάει ρετούσ για να χτυπάνε στο μάτι. Γενικά η όλη ιδέα του να δείχνεις φώτος μέσω του ίντερνετ μου θυμίζει λίγο τα ζώα που βλέπουν το πόσο ωραία εικόνα έχει η υπερσύγχρονη super amoled samsung TV μέσα απο διαφήμιση που βλέπουν (στην οθόνη του pc τους) ή το πόσο καλά ακούγονται τα super ηχεία και ακουστικά στην διαφήμιση (μέσα από τα speakers του pc τους...) Γενικά υποτιμά την νοημοσύνη μου... Όταν θα πάω σε γνωστό μου, που ξέρω πως θα το εχει day one είναι δεν είναι μπουρούχα, λόγω customer loyalty (κάτι σεβαστό κατά την γνώμη μου) θα πω την άποψη μου τεκμηριωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα