NotebookFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα! Πρόσφατα έφτιαξα( πλήρωσα βασικά) για την κατασκευή e-shop σε prestashop..μετα απο 1 μήνα αρκετής δουλειάς καθως πέρασα τα προιόντα μόνος μου ,συνηδητοποιω οτι δεν εμφανίζεται πουθενά στην google..τι πρέπει να κάνω? Σε τηλεφωνικη επικοινωνία που είχα με αυτους που το φτιαξαν μου είπαν οτι η google χρειάζεται 15-30 μέρες για να αναγνωρισει το site..Μπορω να κάνω κάτι απο μόνος μου για να εμφανιστεί?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Απο οτι γνωριζω με καποια χρεωση αναλογη...καθε φορα αυτη που στο κατασκευασαν μιλανε με google σε πρωτη φαση στο "ανεβαζουν" στις αναζητησεις ωστε να βγαινει πρωτο στις σελιδες..
NotebookFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως? πάλι θα πρεπει να πληρώσω ? Μα μου κανει εντυπωση να googlareis το ονομα του eshop σου και να μην στο εμφανιζει ούτε στην τελευταία σελίδα.. Αυτό ειναι το eshop μου ....www.eidhkreopoleiou.gr Mήπως παίζει ρόλο που απενεργοποιησα την λειτουργία επίδειξης κατω δεξια ?(κοτσάνα?) Υποψιν ειμαι τελείως ασχετος με αυτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αυτη η σελιδα παραπεμπει σe καποιον που θελει να φτιαξει eshop σε gallery..
vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θυμαμαι καλα, καπου πρεπει στην σελιδα διαχειρησης του site να εχει μια σελιδα SEO. Εκει με φαινεται οτι μπορεις να βαλεις tags, ετσι ωστε να βρισκουν το site σου στις αναζητησεις. Τωρα αν χρειαζεται χρονος να ενημερωθει και ο γκουγκλης τι να πω; Μπορει να λεω και βλακειες οποτε αν το βλεπει καποιος σχετικος ας με διορθωσει.
aledjo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 κανονικα θα επρεπε τουλαχιστον να εμφανιζεται οταν κανεις αναζητηση το domain δεν εμφανιζεται και οπως λες εχει περασει 1 μηνας, τοτε μου μυριζεται μπινια απο την εταιρια. για πιο σιγουρα, ρωτα αν το εχουν κανει συνδεση με search console (webmaster tool)
NotebookFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θυμαμαι καλα, καπου πρεπει στην σελιδα διαχειρησης του site να εχει μια σελιδα SEO. Εκει με φαινεται οτι μπορεις να βαλεις tags, ετσι ωστε να βρισκουν το site σου στις αναζητησεις. Τωρα αν χρειαζεται χρονος να ενημερωθει και ο γκουγκλης τι να πω; Μπορει να λεω και βλακειες οποτε αν το βλεπει καποιος σχετικος ας με διορθωσει. Αν εννοεις για τα προιόντα ,εxω βάλει SEO tags..Στο SEO και URLS εμφανιζει πόσα πραγματα σχετικα με το τεμπλατε..τι πρεπει να κανω? κανονικα θα επρεπε τουλαχιστον να εμφανιζεται οταν κανεις αναζητηση το domain δεν εμφανιζεται και οπως λες εχει περασει 1 μηνας, τοτε μου μυριζεται μπινια απο την εταιρια. για πιο σιγουρα, ρωτα αν το εχουν κανει συνδεση με search console (webmaster tool) Στην ερώτηση αν το έχουν συνδέσει μου ειπαν οτι χρειάζεται μέρες ο γκουκλ για να φορτώσει το σαιτ μου
aledjo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ενα καινουγιο σαιτ χρειαζεται 3-5 μερες για να το διαβασει το google 1 μηνας ειναι παρα πολυ
NotebookFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ενα καινουγιο σαιτ χρειαζεται 3-5 μερες για να το διαβασει το google 1 μηνας ειναι παρα πολυ Mήπως θέλει παραπάνω για Eshop mobile friendly?
Ρεkλα Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι οντως περιεργο, αν τα site εδω ειναι με φθινουσα σειρα (με βαση την ημερομηνια προσθηκης στην 'συλλογη' τους) http://eshoped.gr/%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1/ τοτε το νεοτερο fineselect.gr ειναι νεοτερο απο εσενα κι'ομως ειναι ηδη στο google. Μου φαινεται περιεργο. Ψαχτο μονος σου, γραψου στο www.google.com/webmasters/ και κανε submit το site σου, και πες μας.
aledjo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Mήπως θέλει παραπάνω για Eshop mobile friendly? οχι
NotebookFreak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι οντως περιεργο, αν τα site εδω ειναι με φθινουσα σειρα (με βαση την ημερομηνια προσθηκης στην 'συλλογη' τους) http://eshoped.gr/%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1/ τοτε το νεοτερο fineselect.gr ειναι νεοτερο απο εσενα κι'ομως ειναι ηδη στο google. Μου φαινεται περιεργο. Ψαχτο μονος σου, γραψου στο www.google.com/webmasters/ και κανε submit το site σου, και πες μας. ωραια! και πως κανω την μεταφόρτωση του αρχειου στην διεύθυνσή μου?
Tiphonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στο robots.txt. Για να το ελέγξεις γράψε στο google search .............site:http://eidhkreopoleiou.gr/ απο την στιγμή που δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα ενω έχουν περάσει 30 μέρες τότε κάτι εχει γίνει λάθος.
NotebookFreak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μίλησα σημερα και μου ειπαν θα το τσεκάρουν.....είδωμεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα