spyros95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Παρέλαβα σήμερα τα τελευταία κομμάτια (mobo,psu,ram,case) και ξεκίνησα να φτιάχνω το σύστημα. Έχω συνδέσει την mobo εκτός κουτιού με το τροφοδοτικό, ( 12πινο και 8πινο), και έχω συνδέσει και το καλώδιο του power button, τα led και το reset απο το case. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ανοίγει κανονικά ( γυρίζουν οι ανεμιστήρες, φωτίζουν τα led στην οθόνη δεν έχω σήμα , ενώ αναγνωρίζει ότι υπάρχει σύνδεση με HDMI. Το πρόβλημα βρίσκεται στην mobo, ή το hdmi δεν μπορεί να δεί το bios λόγω σύνδεσης με HDMI; Φυσικά και άν υπάρχει θέμα αύριο φεύγει για DOA.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 12πινο δύσκολα. Γράψε αναλυτικά όλα τα κομμάτια και άν έχεις κάρτα γραφικών;
spyros95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Λάθος, λόγω κεκτημένης ταχύτητας! 24πινο και 8πινο. Η mobo είναι b150pro4, η Ram 1 slot των 8Gb και ενα Seasonic M12II Evo 520w. Χωρίς κάρτα. Μόλις δοκίμασα και τον Ssd που προόριζα για το σύστημα με περασμένα windows αλλά τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Eπεξεργαστής; Ψύκτρα καλά κουμπωμένη; Έχεις συνδέσει ηχειάκι στη μητρική ακούς beep; Γιατί εκτός κουτιού; Για αρχή ξεσύνδεσε όλα τα καλώδια και κούμπωσέ τα ξανά. Βεβαιώσου οτι έχεις βάλει το σωστό οχτάπινο. Δοκίμασε επίσης σε άλλα slots την ram (με κλειστό το pc ότι κάνεις)
Sakiz105 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον την γεμισες στατικο ηλεκτρισμο.Βαλτην στο κουτι κανονικα αποσυνδεσε το καλωδιο ρευματος απτο τροφοδοτικο,πατα το κουμπι που ανοιγεις το πσ 30-40 δευτερα και μετα ξαναδοκιμασε.ΜΕΣΑ στο κουτι
spyros95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά τελικά πόσταρε και είμαι αυτή την στιγμή στο bios. Το πρόβλημα ηταν είτε ο στατικός ηλεκτρισμός που αναφερατε, είτε το πρώτο slot της μνήμης ram. Μια ερώτηση, μιας και με αγχωσε λίγο το θέμα. Βιδώνω στις τρύπες που έχουν γύρω γύρω μέταλο μονο; Γιατί στο manual δεν αναφέρει κάτι και στην μητρική υπαρχουν 2 ειδών.
dpolal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Η Asrock μητρική που έχω στο HTPC όταν εκκινεί με το HDMI δεν δείχνει ΤΙΠΟΤΑ στην TV μέχρι να φορτώσουν εντελώς τα win7 οπότε και βλέπω desktop. Για να μπώ στο BIOS αναγκαστικά συνδέω κανονικό καλώδιο vga. Το παραπάνω συμβαίνει με εξωτερική κάρτα γραφικών. EDIT. Είδα ότι το ξεπέρασες. Θα βιδώσεις σύμφωνα με τις βάσεις που έχει το κουτί σου, μόλις βάλεις το μπόρντ (προσεκτικά) θα δείς ποιές τρύπες θέλουν βίδες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το κουτί σου έχει κάποιους αποστάτες http://www.apexfasteners.com/fasteners/images/categories/MaleFemaleStandoff.png Θα τους τοποθετήσεις στο κουτί όπου η μητρική σου έχει οπές και μετά βιδώνεις. Για να μπώ στο BIOS αναγκαστικά συνδέω κανονικό καλώδιο vga. Δηλαδή πρέπει να βλέπεις οθόνη για να πατήσεις del ή f2; Πάντως άν βγάλεις τη μπαταρία της μητρικής για κανένα δεκάλεπτο (και έχεις βγάλει εκτός τροφοδοσίας το pc πατώντας το κουμπί που το ανοίγεις πολλές φορές) πιστεύω οτι θα στρώσει.
spyros95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς φίλε αυτο μου έβγαλε φίλε radiohead!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς φίλε αυτο μου έβγαλε φίλε radiohead! το άλλο μήνυμα πήγαινε στον dpolal Τι εννοείς σου έβγαλε γιατί είμαι και αργόστροφος.
spyros95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να πατήσω F2 ή Del, πάτησα F2 και με έβαλε bios. Το κουτί, μου δίνει 2 αποστάτες, και καμμια 20ρια μαύρα βιδάκια. Που βιδώνω τί;
Sakiz105 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ποιο κουτι να σου πουμε.και σορρυ κιολας αλλα τι ειναι οι αποστατες? βιδωνεις οσες ταιριαζουν.οι δυο στα δεξια πανω και κατω λογικα δεν ταιριαζουν με το κουτι εκτος αν εχει και για εκει. Αν το κουτι εχει υψωμα που δεν ταιριαζει στην μητρικη (αλλα την εχεις τοποθετηση σωστα) το αφαιρεις μην κανεις παλι στατικο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να πατήσω F2 ή Del, πάτησα F2 και με έβαλε bios. Το κουτί, μου δίνει 2 αποστάτες, και καμμια 20ρια μαύρα βιδάκια. Που βιδώνω τί; Προφανώς έχει ήδη εγκατεστημένους επάνω του τους υπόλοιπους και αυτοί είναι έξτρα. Η μητρική σου είναι micro οπότε μπορεί να χρειαστεί να βγάλεις κάποιους που είναι ήδη επάνω στο κουτί στο χαμηλότερο σημείο και να τους τοποθετήσεις πιο πάνω. δες ρε ΄συ ένα βιντεάκι στο youtube και γιατί δεν το έκανες μαζί με κάποιον που το κατέχει να βλέπεις να μαθαίνεις; ποιο κουτι να σου πουμε.και σορρυ κιολας αλλα τι ειναι οι αποστατες? Στο παραπάνω post μου δες το Link. Έτσι τους έμαθα έτσι το λέω
spyros95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 To Thermaltake Core V21, και απ'ότι βλέπω είναι ενσωματωμένοι, Παρ'όλα αυτά κάθεται μια χαρά, λογικά οι πρόσθετοι είναι για μεγαλύτερες μητρικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αυτό καλύτερα https://www.youtube.com/watch?v=kZ9QHOHhGCg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα