aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να πάρω ένα Mac mini για απλές δουλειες που τωρα πια κανω. Πούλησα τον desktop μια που δεν τον πολύ άνοιγα πια και σκέφτομαι να πάρω ένα Mac mini. Ξερω ότι το καλύτερο ειναι το 2.6 gz και 8 GB αλλα με βλέπω να πηγαίνω στο entry model λόγω χρημάτων και χρησης. Το ερώτημα ειναι θα την παλέψει με 4 gb ram? Υποψην εχω ήδη έναν ssd 250αρη που θα μπει με το που αγοράσω. Απλα αναρωτιεμαι αν την παλεψει από ram (ποσα θέλει πια το λειτουργικό) και cpu για απλές δουλειες, word,YouTube και ελαφριά επεξεργασία video. Επίσης έχουμε κανένα νέο για νέα Mac mini? Ευχαριστώ.
kaktos77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Για απλή χρήση, την οποία περιγράφεις δεν θα έχεις πρόβλημα, το OS X είναι αρκετά ελαφρύ λειτουργικό και τα 4gb που φοράει το mini που σε ενδιαφέρει είναι ουσιαστικά σαν να έχεις 8gb σε windows οπότε δεν υπάρχει λόγος συγκρίσεων μεταξύ των δύο...
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρο Yosemite πάντως ηταν τι χειρότερο από πλευράς ram. Το el Capitan κομπλέ. Τωρα το sierra λες να μας την κανει από πλευράς ram? Windows 10 πάντως με τελευταία updates ολα κομπλέ δεν ετρωε ούτε αυτο πολύ ram. Συνήθως ο browser ότι ρουφήξει.
technology_guy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως καλύτερα να περιμένεις μέχρι το φημολογούμενο mac event μέσα στον Οκτώβριο, όπου μπορεί να παρουσιαστεί mac mini. 1
Runner25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου Mac Mini Του έχω βάλει έναν SSD και πετάει μόνο Μόνο σε ανάλυση 4κ Ζορίζεται οπότε το'χω ένα κλικ χαμηλότερα κατά τ'άλλα πήγαινει Εξαιρετικά
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου Mac Mini Του έχω βάλει έναν SSD και πετάει μόνο Μόνο σε ανάλυση 4κ Ζορίζεται οπότε το'χω ένα κλικ χαμηλότερα κατά τ'άλλα πήγαινει ΕξαιρετικάΈχεις οθόνη 4Κ? Εγω μια dell 1080p.
Runner25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις οθόνη 4Κ? Εγω μια dell 1080p. ναι εχω, πηρα ενα καλο μονιτορ το μακ μινι υποστηριζει 4κ το ειχα αλλα ψιλοκολουσε το εβαλα τωρα στα 2560 ενα κλικ παρακατω και πηγαινει πολυ ομαλα 1
smask Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Να σε ρωτησω κατι ? Στα 2560 δεν σου κανει σπασιματα στην κινηση , π.χ του launchpad ? Εχω το ιδιο monitor με εσενα και οταν συνδεω το macbook pro 15" early 2015 και παω τον κερσορα στην αριστερη γωνια που εχω ορισει το launchpad μου το εμφανιζει με εμφανη lag . Η συνδεση με το μονιτορ ειναι μεσω mini display to display port σε 60hz
Runner25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Να σε ρωτησω κατι ? Στα 2560 δεν σου κανει σπασιματα στην κινηση , π.χ του launchpad ? Εχω το ιδιο monitor με εσενα και οταν συνδεω το macbook pro 15" early 2015 και παω τον κερσορα στην αριστερη γωνια που εχω ορισει το launchpad μου το εμφανιζει με εμφανη lag . Η συνδεση με το μονιτορ ειναι μεσω mini display to display port σε 60hz οχι καθολου λαγκ ουτε και στα 4κ απλα πηγαινε ποιο αργα ενοιωθες μια ελαχιστη καθυστερηση αλλα εμφανες λαγκ οχι πιστευω δεν εχει να κανει με το μονιτορ το ιδιο μαλλον θεμα λειτουργικου ειναι κανε και ενα τηλεφωνο στην υποστηριξη της αππλε η γκουγκλαρε το 1
aris1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα LOL ή hearthstone έχετε παίξει στο Mac mini 1.4? Πως πάει Από fps? Σέρνεται;
Shadows Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Θα τα παιζει ανετα,δεν εχουν τρελες απαιτησεις,αλλα θα σου λεγα να το ξανασκεφτεις,γιατι μηχανημα εν ετη 2016 με 4gb ram και 5400rpm δεν αξιζει,η δε μνημη δεν αναβαθμιζεται, ο σκληρος ναι αλλα πρεπει να στο κανει τεχνικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα