Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

ψαχνω για ενα αξιοπρεπες smartphone για γυναικα, δηλαδη καλη καμερα/οθονη και οσο το δυνατον πιο γρηγορο. Θελω κατι αμεσο για αυτο και δε θελω να παρω απο κινα (το τηλ της χαλασε). Οποτε αν εχετε προτασεις για κατι απο σκρουτζ η καινουριο κινεζικο απο τις αγγελιες εδω μεσα, πειτε μου.

Οθονη 5- 5.5 κατα προτιμηση

Μπαταρια οσο το δυνατον δυνατοτερη

Δε μας ενδιαφερει αν ειναι δικαρτο η οχι

Καλες (για τα λεφτα) καμερες μπρος-πισω (εχω το note 3 xiaomi και ειναι ευχαριστημενη απο τις καμερες του, για να εχετε μια ιδεα στο περιπου)

Μπατζετ 150-200 ευρω.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

αυτό κάνει 230, νεα nexus (pixel) θα βγουν σε περίπου ενα μήνα, εχει πολύ καλή κάμερα και χάλια μπαταρία, βασικά  εχει ιδιο hardware με το mi4c εκτός της κάμερας οπου έχει καλύτερη και της μπαταρίας οπου εχει χειρότερη

Για αυτο τι λετε? https://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html διαβαζω καλα λογια.. υπαρχει περιπτωση να βγει και καινουριο nexus ? η αυτο ειναι το πιο καινουριο στην κατηγορια του?

Δημοσ.

Για αυτο τι λετε? https://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html διαβαζω καλα λογια.. υπαρχει περιπτωση να βγει και καινουριο nexus ? η αυτο ειναι το πιο καινουριο στην κατηγορια του?

Εχω το 32αρι 5x πολυ καλο για τα λεφτα του με πολυ καλη καμερα και stock android απο μπαταρια σου βγαζει ανετα μια μερα με μετρια χρηση.

Δημοσ.

Εχω το 32αρι 5x πολυ καλο για τα λεφτα του με πολυ καλη καμερα και stock android απο μπαταρια σου βγαζει ανετα μια μερα με μετρια χρηση.

To 16αρι αξιζει?

Δημοσ.

To 16αρι αξιζει?

Πιστευω αξιζει καλυτερα να πας στο 32 μιας και η συσκευη δεν παιρνει καρτα SD ειδικα αμα βγαζεις πολλες φωτογραφιες και βιντεο.

Δημοσ.

Πιστευω αξιζει καλυτερα να πας στο 32 μιας και η συσκευη δεν παιρνει καρτα SD ειδικα αμα βγαζεις πολλες φωτογραφιες και βιντεο.

Οκ. Απο καλωδιο αυτο τι παιρνει? Μπορουμε να το φορτιζουμε με power bank η θελει ανταπτορα? Κατι διαβασα οτι δεν παρεχεται καλωδια για συνδεση με pc, επειδη ειναι usb-c.

Και τελος στα 250 που κανει το 32αρι περιπου, υπαρχει κατι αλλο αξιολογο η καλυτερο απο το 5χ?

Δημοσ.

Λοιπον αξιζει να της παρω το iphone 6s η να περιμενω για το 7 που θα ειναι ακριβοτερο? Ακομα το σκεφτομαι για το nexus, αλλες προτασεις δεκτες.

Το iphone θα ειναι εκπληξη αλλα ειναι μεγαλη υπερβαση οποτε δεν ξερω.

Δημοσ.

Λοιπον αξιζει να της παρω το iphone 6s η να περιμενω για το 7 που θα ειναι ακριβοτερο? Ακομα το σκεφτομαι για το nexus, αλλες προτασεις δεκτες.

Το iphone θα ειναι εκπληξη αλλα ειναι μεγαλη υπερβαση οποτε δεν ξερω.

Φιλε μας έχεις μπερδεψει από την μέτρια κατηγορια πηγαίνεις στα high-end κινητά... εννοείτε πως αξίζει να πας στο iphone 7 αλλιώς γιατί να το βγάζανε αλλα για τα λεφτά που είπες εξαρχής με 750-800 ευρώ που θα κάνει μόλις βγει είναι τεραστια υπέρβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...