Zandim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προτείνετε ρε παιδιά κανένα συμβατό toner για τον συγκεκριμένο που έχετε δοκιμάσει... Πήρα ένα universal toner απο tonerhellas με 15 ευρώ και μέσα σε 100-200 εκτυπώσεις άρχισε να βγάζει κενά στην εκτύπωση! Τους έχω στείλει email, να δω αν θα απαντήσουν... το σκρουτζομαγαζο που σου προτεινα εχει φυσικη παρουσια. Εγω πηγα απο εκει γιατι ηταν και κοντα μου. Φερνει καινουρια μη γνησια ανταλλακτικα και οχι αναγομωμενα/επισκευασμενα. Ειναι λιγο απιθανο να βρεις καποιον που εχει αυοτν τον εκτυπωτη να μπει σε αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στις προσφορες. Μπορεις να ψαξεις σε θεματα εκτυπωτων που οι χρηστες γραφουν γι αυτον τον εκτυπωτη διοτι εκει εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις καποιον που εχει τον ιδιο και να σου απαντησει. Πολλες φορες στα θεματα των προσφορων γινονται συζητησεις γυρω απο το προιον, αλλα δεν απαντωνται ολα τα πιθανα ερωτηματα γυρω απο το προιον. Περιμενε μηπως το δει καποιος που εχει τον ιδιο.
kavouras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το σκρουτζομαγαζο που σου προτεινα εχει φυσικη παρουσια. Εγω πηγα απο εκει γιατι ηταν και κοντα μου. Φερνει καινουρια μη γνησια ανταλλακτικα και οχι αναγομωμενα/επισκευασμενα. Ειναι λιγο απιθανο να βρεις καποιον που εχει αυοτν τον εκτυπωτη να μπει σε αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στις προσφορες. Μπορεις να ψαξεις σε θεματα εκτυπωτων που οι χρηστες γραφουν γι αυτον τον εκτυπωτη διοτι εκει εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις καποιον που εχει τον ιδιο και να σου απαντησει. Πολλες φορες στα θεματα των προσφορων γινονται συζητησεις γυρω απο το προιον, αλλα δεν απαντωνται ολα τα πιθανα ερωτηματα γυρω απο το προιον. Περιμενε μηπως το δει καποιος που εχει τον ιδιο. Έχεις δίκιο φίλε μου...Είχα γράψει για το ίδιο θέμα και στο forum, αλλα κανείς δεν απάντησε συγκεκριμένα για κάποιο toner που δοκίμασαν και ήταν καλό.. Το tonerhellas τους έχω στείλει email απο την Παρασκευή, καμία απάντηση...τί να πείς...
Billator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δίκιο φίλε μου...Είχα γράψει για το ίδιο θέμα και στο forum, αλλα κανείς δεν απάντησε συγκεκριμένα για κάποιο toner που δοκίμασαν και ήταν καλό.. Το tonerhellas τους έχω στείλει email απο την Παρασκευή, καμία απάντηση...τί να πείς... Είχα πρόβλημα με το αυθεντικό toner σαν αυτό που λες. Το έβγαλα το χτύπησα ελαφριά από δεξιά κ αριστερά σε μία επιφάνεια κ μετά έβγαιναν όλα κομπλε. Όσο για να συμβατικά, εγώ τυχαία αγοράζω από όπου βρω το πιο φθηνό ή το πιο άμεσα διαθέσιμο κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πάντα μου έβγαζαν όλα τουλάχιστον 1400 σελίδες.
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως για οσους το σκεφτονται που το χει τωρα ο κωτσοβολος, φαινεται αρκετα καλη κατασκευη και ειναι αρκετα γρηγορος. Βεβαια τον χρησιμοποιω μολις λιγες μερες. Ερωτηση, την επιλογη economode την εχετε ενεργοποιημενη; Στο site της HP αναφερει οτι υπαρχει ρισκο να χαλασουν τα μηχανικα μερη του toner. Σε τι βαθμο ισχυει αυτο; Γενικα θα κρατησει περισσοτερο το toner ή θα χαλασει γρηγοροτερα απο οτι θα ξοδευε σε κανονικο; Τελος ο αριθμος σελιδων που γραφουν τα toners αναφερονται με το economode ανοιχτο ή κλειστο;Υ.Γ. Σορρυ για το offtopic. Αν κριθει οτι χαλαει το θεμα ας σβηστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα