Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ο ιδιος ειναι, διαχωριστηκε σε νεο τοπικ οπως θα επρεπε, απο ποστ σε ενα παλιοτερο θεμα που αφορα προσφορα που εχει [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο.

;)

Δημοσ.

Ξερει καποιος καποιο σωστο compatible τονερ? Με το μαμα βγαζω περιπου κοντα στις 2.000 σελιδες, με 2 που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης απο skroutz αν θυμαμαι καλα κοντα στα 7€ τα ειχα αγορασει με το ζορι επιανα τις 400. Αν καποιος εχει τον εκτυπωτη και εχει βρει καλο συμβατο toner ας κανει ενα post.

Δημοσ.

Συγκεκριμενη εργασια και τυπωθηκαν σε διαστημα 4 ημερων 1300 σελιδες. Οι 400 Τυπωθηκαν με το γνησιο toner. Τελειωσα 2 συμβατα πριν φτασω τις 1100. Αγορασα ξανα γνησιο τονερ με το οποιο τελειωσα την εργασια και μεχρι σημερα αρκετους μηνες μετα εχει βγαλει πολυ μεγαλο ογκο. Αρχισε ομως τα νερα πριν κατι μερες και μιας και ξεμενω και ειδα το thread ρωταω τους χρηστες που πιθανόν τον εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

για σχεδον ιδιο εκτυπωτη αλλα προηγουμενο μοντελο (hp 1018) εχω παρει απο τυχαιο σκρουτζομαγαζο και μου εχει βγει καλο. Το εδιναν για 2000 σελιδες, εχω περασει σιγουρα τις 1000 (τυπωνω σημειωσεις για μαθητες) και συνεχιζει ακομα. 9€ το ειχα παρει. Βλεπω εχει και για το δικο σου, δοκιμασε ενα τηλεφωνο. http://www.tonerexperts.gr/el/συμβατα-τονερ/186-ce285a-hp-85a-black.html?search_query=1102&results=1

• Like 1
Δημοσ.

Ένα προηγούμενο μοντέλο που έχω (P1006) είναι σκυλί, δεν παθαίνει τίποτα.

Τον έχω 8 χρόνια, εκτυπώνει καθημερινά, μηνιαίος κύκλος 500-600 σελίδες. Ούτε service, ούτε τίποτα.

Οπότε λογικά και το μοντέλο αυτό είναι καλό.

Μόνο που το toner κοστίζει (πάντα βάζω αυθεντικό με κόστος περίπου 50-55€).

• Like 1
Δημοσ.

Προτείνετε ρε παιδιά κανένα συμβατό toner για τον συγκεκριμένο που έχετε δοκιμάσει...

Πήρα ένα universal toner απο tonerhellas με 15 ευρώ και μέσα σε 100-200 εκτυπώσεις άρχισε να βγάζει κενά στην εκτύπωση! Τους έχω στείλει email, να δω αν θα απαντήσουν...

Δημοσ.

το καλυτερο τονερ ,ουσιαστικα, ειναι αυτο που θα αγορασεις απο ενα φυσικο μαγαζι της γειτονιας σου,περιοχης σου , πολης σου.αυτο γιατι απλα,εαν ειναι ελατωματικο ,το γυρνας αμεσα και εχεις τη εξηγηση,αλλαγη που χρειαζεσαι...εξαλου η διαφορα ειναι πλεον μικρη απο τα σκρουτζομαγαζα.(ειδικα για το μοντελο αυτο).αγοραζετε συμβατα ή αναγομωμένα....κοινως μαμημενα;(ισως εκει να ειναι ενα θεμα...200σελιδων)....πιστοποιηση κατασκευης;(κυκλοφορουν πολλες πατατες απο πακιστανιζαν,,)

επισης υπαρχουν σοβαροτατες εταιριες(δε αναφερω για λογους αποφυγης διαφημισης) εκτος απο το σκρουτζ που ασχολουνται με το αθλημα και ελληνικες και ξενες....γοοοουγλαρισμα θελει μονο

• Like 1
Δημοσ.

[offtopic]

Πάντως αυτό το κόλλημα με τους εκτυπωτές να τους λέμε ασπρόμαυρους πρέπει κάποτε να τελειώσει. Μαύρο μόνο τυπώνουν.

Thanks για το info :P

[/offtopic]

Δημοσ.

Προτείνετε ρε παιδιά κανένα συμβατό toner για τον συγκεκριμένο που έχετε δοκιμάσει...

Πήρα ένα universal toner απο tonerhellas με 15 ευρώ και μέσα σε 100-200 εκτυπώσεις άρχισε να βγάζει κενά στην εκτύπωση! Τους έχω στείλει email, να δω αν θα απαντήσουν...

Να μας πείτε τι έγινε με την επικοινωνία σου με το μαγαζί και ποια η αντιμετώπιση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...