anthivrou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω το samsung s3 neo ,προχθες επεσα κρατωντας το κινητο με αποτελεσμα να ραγιζει η οθονη ειδικα κοντα στο κεντρικο κουμπι. Η οθονη δεν ανοιγει καθολου ειναι μαυρη αλλα το ξυπνητηρι μου χτυπαει κανονικα καθε μερα , τα φωτα touch δεξια αριστερα απο το κεντρικο κουμπι αναβουν οχι παντα αλλα τις περισσοτερες φορες που το παταω και επισης βλεπω οτι μου ερχονται κανονικα οι ειδοποιησεις γιατι αναβει το μπλε φωτακι πανω. Το θεμα ειναι αξιζει η επισκευη του και αν ναι ποσο θα κοστισει? το κινητο αυτη τη στιγμη στο σκρουτζ εχει 160 ευρω
panos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω πως όχι, καλύτερα πάρε κάτι άλλο, είναι αρκετά παλιό θεωρώ πως δεν αξίζει. 1
Dracus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε ένα άλλο. Αν θες ρώτα πόσο θα σου πάρουν για επισκευή - θα δεις ότι θα είναι το ένα τρίτο τουλάχιστον του κόστους της συσκευής... Δηλαδή, δεν συμφέρει.
anthivrou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει περιπτωση να το φτιαξω και να ξαναπαρουσιασει προβλημα?
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το αλλάξεις σωστά, όχι. Κια δεν ξαναπέσεις προφανώς.
anthivrou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εχετε να μου προτεινετε μαγαζια αθηνα να το δωσω για επισκευη?αν ειναι πανω απο 60-80 ευρω δεν θα το φτιαξω
coolerman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Aπο 65 ευρώ(περίπου) ξεκινάνε η τιμές απο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα