val007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Sunvell T95M TV Box Amlogic S905 Quad Core 64Bit Android 5.1 Smart 4K HD Media Player 2GB 8GB 2.4GHz WiFi Bluetooth 4.0 πολύ καλή τιμή κ για λίγες ώρες. http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366029.html 3
marksk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω κάτι φτηνό για plex μόνο. Είναι αξιόπιστο; θα παίζει καλά μέσω wifi?
Greek13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε ένα λινκ αν μπορείς! Gearbest Ψάχνω κάτι φτηνό για plex μόνο. Είναι αξιόπιστο; θα παίζει καλά μέσω wifi? reiview από χρήστη του XDA
barman_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι δοκιμασμένο το μηχανάκι? Σούπερ τιμή
Greek13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι δοκιμασμένο το μηχανάκι? Σούπερ τιμή Δεν θα το έλεγα... ούτε στο aliexpress έχει πολλές παραγγελίες. Πάντως η τιμή του γενικά είναι στα 36$!
john654321 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 off topic Επειδη δεν εχω ασχοληθει και πολυ με τα tv box η χρηση του ειναι σαν να εχεις ενα μεγαλο android τηλεφωνο και πιο συγκεκριμενα για να βλεπεις μεσω kodi ? εχει τιποτα δωρεαν κρυφες χαρες?
BrocasHelm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το παρέλαβα Παρασκευή, το είχα πάρει στα 27 USD από snap up deals banggood πριν μισό μήνα. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ, αλλά το βασικό που με ένοιαζε, το ασύρματο, πάει αέρας. Αντικατέστησε το raspberry 3 με συνοπτικές διαδικασίες. Στο ίδιο σημείο ενώ το rpi3 ήθελες λίγο buffer που και που σε μεγάλα 1080 mkv, αυτό δεν είχε κανένα θέμα.
marksk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το παρέλαβα Παρασκευή, το είχα πάρει στα 27 USD από snap up deals banggood πριν μισό μήνα. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ, αλλά το βασικό που με ένοιαζε, το ασύρματο, πάει αέρας. Αντικατέστησε το raspberry 3 με συνοπτικές διαδικασίες. Στο ίδιο σημείο ενώ το rpi3 ήθελες λίγο buffer που και που σε μεγάλα 1080 mkv, αυτό δεν είχε κανένα θέμα. άλλο ένα τέτοιο σχόλιο και το πήρα
paan71 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, sorry για το off topic, ίσως είναι πολύ απλοϊκη η ερώτηση μου αλλά δεν το κατέχω το άθλημα με τα box: Με ενδιαφέρουν κυρίως για media players, μπορεί να δώσει σήμα σε crt τηλεόραση με το AV to rca καλώδιο? Ψάχνω για να το συνδέω στην τηλεόραση για τον μικρό για καμμία ταινιούλα bonus είτε απο σκληρό είτε απο αυτο το "Kodi" που δεν έχω ιδέα τι είναι. Αρα σαν media αυτο θα δώσει σήμα σε crt? 1
mitspa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παντως το παράγγειλα!!! 170 σχολια με σχεδον αριστες κριτικές δεν είναι λιγα. Στο κατω κατω 30 ευρω δινεις δεν αγοράζεις οικόπεδο ☺. Ευχαριστώ τον TS. 1
Greek13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 off topic Επειδη δεν εχω ασχοληθει και πολυ με τα tv box η χρηση του ειναι σαν να εχεις ενα μεγαλο android τηλεφωνο και πιο συγκεκριμενα για να βλεπεις μεσω kodi ? εχει τιποτα δωρεαν κρυφες χαρες? KODI και διάφορες IPTV εφαρμογές, επί πληρωμή πάντα οι τελευταίες! Άντε και για κάνα παιχνιδάκι... Καλησπέρα σε όλους, sorry για το off topic, ίσως είναι πολύ απλοϊκη η ερώτηση μου αλλά δεν το κατέχω το άθλημα με τα box: Με ενδιαφέρουν κυρίως για media players, μπορεί να δώσει σήμα σε crt τηλεόραση με το AV to rca καλώδιο? Ψάχνω για να το συνδέω στην τηλεόραση για τον μικρό για καμμία ταινιούλα bonus είτε απο σκληρό είτε απο αυτο το "Kodi" που δεν έχω ιδέα τι είναι. Αρα σαν media αυτο θα δώσει σήμα σε crt? Εχει HDMI έξοδο οπότε θέλεις ένα mini converter, π.χ. Ναι θα σε βολέψει ως media player, βασικά για αυτό το λόγο υπάρχουν τα TV BOX (δες KODI).
fysikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 είτε απο αυτο το "Kodi" που δεν έχω ιδέα τι είναι. Σκεψου το σαν ενα δικτυακο βιντεοκλαμπ που οι βιντεοκασετες ειναι streams στα οποια συνδεεσαι και βλεπεις ταινιες,live καναλια κτλ κτλ
kalampakas. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 το χτυπησα και γω μολις.αντε να δουμε τι λεει απο wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις