giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια S.O.S. Προσπαθω να συνδεθω σε ενα laptop dell που εχω και μου βγαζει σφαλμα "Η συνδεση της υπηρεσιας Υπηρεσιια προφιλ χρηστη απετυχε. Το προφιλ χρηστη δεν μπορει να φορτωθει." αμεσως μετα την εκκινηση και το logo των windows. Υπαρχουν καποια παρομοια αρθρα αλλα δεν με βοηθησαν. Δεν ειχα καποιο χρηστη οπως το αγορασα ηταν το λαπτοπ δεν μου ζηταγε κωδικο.μονο το εικονιδιο του user. Δοκιμασα να το ανοιξω με safe mode και μου ανοιγει μια μαυρη οθονη οπου στις γωνιες εχει ασφαλης λειτουργια. Mε τα πολλα πατησα καπου ctrl.alt.del που διαβασα καπου και τωρα ζηταει κωδικο. Καμια αλλη ενεργεια δεν μπορω να κανω. Ουτε κουμπι start βλεπω ουτε πινακα ελεγχου. Τι μπορω να κανω? Εχω ολες της φωτο απο το γαμο και την βαφτιση της κορης μου.
Dracus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε μία ανάγνωση εδώ πρώτα: https://support.microsoft.com/el-gr/kb/947215 ( ΚΥΡΙΩΣ τη ΜΕΘΟΔΟ 2) Αν δεν σε βοηθήσει το παραπάνω, διάβασε και το υπόλοιπο post μου παρακάτω. ~ ~ ~ Πρώτα απ' όλα καλό θα ήταν να μας πεις ακριβώς ποιο μοντέλο είναι το λάπτοπ, αλλά κυρίως ποιο λειτουργικό τρέχει (π.χ. Windows 10). Δοκίμασε να φορτώσεις το installation disc και να κάνεις ένα repair σε recovery mode. * Εφόσον όλα τα παραπάνω αποτύχουν, και εφόσον έχεις σημαντικά αρχεία, θα σου συμβούλευα να διασώσεις αυτά, πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο. Η μέθοδος είναι απλή: Θα bootάρεις το λάπτοπ σε Linux φλασάκι. Βρες ένα οποιοδήποτε φλασάκι, τουλάχιστον USB 2.0 4GB, και bootαρε από αυτό. Αντέγραψε τα αρχεία στο φλασάκι μέσω του Linux και μετά με ηρεμία προσπάθησε να διορθώσεις το πρόβλημα.
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχω windows 7.To λαπτοπ ειναι dell insiron N5050. Το διαβασα αυτο απο πριν. Στην πρωτη μεθοδο δεν μπορω να συνδεθω,δεν βλεπω κανενα κουμπι start για να ξεκινησω. Oσο αφορα την δευτερη πως μπορω να δημιουργησω νεο λογαριασμο? Δεν ξερω τιποτα απο ολα αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, χωρις να μπερδεψω τα προηγουμενα δεν εχεις τη δυνατοτητα εφοσον εχεις win 7 να μπεις σε ασφαλη λειτουργια καταρχην?μετα το πρωτο post διακεκομενα F8 για να εχεις οθονη επιλογης?
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκιναω τον υπολογιστη και πριν το logo των windows παταω f8 και μου ανοιγει επιλογες εκκινησης για προχωρημενους. Εκει εχει 1)επιδιορθωση του υπολογιστη σας. 2)Ασφαλης λειτουργια. 3)Ασφαλης λειτουργια με υποστηριξη δικτυου. 4)Ασφαλης λειτουργια με γραμμη εντολων και ακαποια αλλα που νομιζω δεν με βοηθανε. Δοκιμασα την επιδιορθωση οπου διαβασα καπου καποιος εκανε επαναφορα συστηματος σε προηγουμενο χρονο. Δεν με βοηθησε. Στην ασφαλη λειτουργια πρωτα φορτωνει καποια αρχεια επειτα μεγενθυνει και μου ανοιγει την οθονη οπου μου ζηταει κωδικο χρηστη! Βαζω κωδικο. Προετοιμασια επιφανειας εργασιας και μετα μου ανοιγει μια μαυρη οθονη οπου σε καθε γωνια γραφει ασφαλης λειτουργια. Εκει περιμενω μηποως κανει τιποτα αλλα τζιφος. Δεν μου δινει καμια αλλη επιλογη.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια τωρα καταλαβα προφανος κωδικο ειχες βαλει εσυ ασχετο με το προφιλ τι επαθε σωστα? απο υπολογιστη γραφεις τωρα εχεις προσβαση δηλαδη?επισης εχεις εξωτερικο δισκο διαθεσιμο με usb ας πουμε ?flasaki? για να παρεις τα αρχεια που σε εβδιαφερουν καταρχην και μετα κανεις επιδιορθωση ειτε μαζι μου ειτε συνεχιζεται..
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι εχω προσβαση απο τον σταθερο. Δεν ειχα χρηστες με κωδικο. Τωρα που προσπαθουσα να το φτιαχω μου ζηταει, Καπου καταφερα με ctrl alt del να το κανω! Ναι εχω ενα εξωτερικο δισκο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ωραια αυτο που μπορεις να κανεις για να παρεις αμεσα τα αρχεια σου και μετα βλεπεις/ουμε για επιδιορθωση κατεβαζεις αυτο http://www.hirensbootcd.org/download/ και ενα αδειο dvd/cd/usb flash ξεχασα πριν να το γραψω..sorry
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοεις να το κατεβασω στο σταθερο σωστα? Και μετα να το περασω στο dvd?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ναι και μετα θα σου πω πως να το γραψεις για να μπορει να λειτουργησει.. δες και ποση ωρα θελει να κατεβει καπου 700mb πρπει να ειναι.. σε μενα για παραδειγμα θελει 10 λεπτα+/- ok οταν εισαι ετοιμος γραψε πισω..
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μπραβο ρε φιλε. Ευχαριστω για την βοηθεια. 600 mb ειναι θελει ακομα 7 λεπτα. Ωραια το κατεβασα. Ειναι στα στοιχεια ληψεις αλλα δεν μπορω να το ανοιξω. Ωραια το κατεβασα. Ειναι στα στοιχεια ληψεις αλλα δεν μπορω να το ανοιξω. Ωραια το κατεβασα. Ειναι στα στοιχεια ληψεις αλλα δεν μπορω να το ανοιξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι zip αρχειο περασε αυτο win rar x86 ή χ64 http://www.rarlab.com/download.htm εγκατεστησετο εννοω και μετα κανε ξεξι κλικ παννω στο Hirren's και αποσυμπιεση εδω kai κατεβασε και κανε εγκατασταση και αυτο δωρεαν ειναι για φτιαξουμε το δισκακι.. http://www.gburner.com/download.htm το laptop οταν το ενεργοποιεις εχει επιλογη F12 boot Options?
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον το κατεβασα. Μετα ανοιξα το προγραμμα hirren's με το winrar και επειτα το εκανα extract sto dvd. Ετσι θελω να πιστευω δηλαδη
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 οχι στο dvd μη το χαραμιζεις αν γινεται στο φακελο που ειναι ή σε να φακελο που θες για να το γραψεις στο dvd με το g-burner , ωστε να το βαλεις μετα στο λατοπ και να κανεις εκκινηση απο αυτο παμε βημα βημα και θα το κανεις..
giwrgos_777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον..Τωρα το hirrens ειναι εικονιδιο βιβλια. Το ανοιγω απο την επιφανεια εργασιας. Εκει μου ανοιγει μια σελιδα και ανοιγω ξανα παλι hirrens .boot? Πως θα το κανω αποσυμπιεση? Δεν εκανα τιποτα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα