Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ακουω ??? ποιος ανθρωπος παιζει σοβαρα και νοικιαζει κονσολα?

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ φίλος.

Για κάποιον που θέλει να παίξει ''ΜΟΝΟ'' αυτό το παιχνίδι  όπως εγώ που έχω παίξει τα δυο προηγούμενα στο PS2 (αγορασμένη κονσόλα)και είμαι φαν των συγκεκριμένων τίτλων και όχι άλλων τίτλων γιατί είμαι στην ουσία PC gamer και δεν έχω την ανάγκη να αγοράσω PS4

Τι θεωρείς λογικό να αγοράσω κονσόλα μόνο για έναν τίτλο; αν θέλω να το παίξω η θα δανειστώ απο κάποιον φίλο μου κονσόλα και θα νοικιάσω το παιχνίδι ή θα νοικιάσω  και την κονσόλα και το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ φίλος.

Για κάποιον που θέλει να παίξει ''ΜΟΝΟ'' αυτό το παιχνίδι  όπως εγώ που έχω παίξει τα δυο προηγούμενα στο PS2 (αγορασμένη κονσόλα)και είμαι φαν των συγκεκριμένων τίτλων και όχι άλλων τίτλων γιατί είμαι στην ουσία PC gamer και δεν έχω την ανάγκη να αγοράσω PS4

Τι θεωρείς λογικό να αγοράσω κονσόλα μόνο για έναν τίτλο; αν θέλω να το παίξω η θα δανειστώ απο κάποιον φίλο μου κονσόλα και θα νοικιάσω το παιχνίδι ή θα νοικιάσω  και την κονσόλα και το παιχνίδι.

και γιατι να αγορασεις ετσι όπως καταντησε το ps4 .... ποιο να πρωτοπαρεις fat,slim, η pro???? xaxaxa

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη παιχνιδια τυπου last guardian θεωρουνται ΑΑΑ στο ps4 . Στο Pc αν το εβλεπα θα ελεγα ιαπωνικο indie για 8 χρονα παιδια στην Ινδια με ζωακια και καρτουνιστικα γραφικα.

ναι θεωρουνται ΑΑΑ στο PS4!!! αυτα γουσταρουμε να παιζουμε εμεις οι κονσολακηδες με καρτουνιστικα γραφικα.. Τοσο πισω ειμαστε γι αυτο εσεις του pc καθηστε μιση ωρα να ρυθμιζετε γραφικα κατεβαστε fixαρισματα για την καρτα γραφικων σας και μετρηστε και frames και αφηστε μας στην ''ληθη'' μας. 

Δημοσ.

τι ακουω ??? ποιος ανθρωπος παιζει σοβαρα και νοικιαζει κονσολα?

Αυτός που δε έχει λεφτά για να αγοράσει δεύτερη για exclusives?Αν έχεις xbox παράδειγμα και θες να παίξεις το persona 5 όταν βγει τι θα κάνεις?Θα αγοράσεις και ps4/ps3?Εκτός και αν έχεις τόσα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη παιχνιδια τυπου last guardian θεωρουνται ΑΑΑ στο ps4 . Στο Pc αν το εβλεπα θα ελεγα ιαπωνικο indie για 8 χρονα παιδια στην Ινδια με ζωακια και καρτουνιστικα γραφικα.

Ωραίο σχόλιο για να δείξεις δημόσια πόσο άσχετος είσαι με τα videogames.

Δημοσ.

καλα και εγω ειμαι της pc-master-race αλλα ειπες μαλακια με τον μπαρδον ofc,υπαρχουν καποια games που τα ζηλευω αλλα δεν εχω να δωσω 400 ευρο για να παιξω ενα μηνα και μετα να καθετε η κονσολα....

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εβγαλες το στυλ του κακου μπατσου ενω εξηγησα πιο πριν τι εννοω (οτι απο εναν ανθρωπο που εχει βγαλει 2 παιχνιδια και τα 2 κριτικα αριστουργηματα, οποτε γενικα δεν θεωρειται τυχαρπαστος, περιμενεις οτι και το επομενο θα ειναι αξιοπρεπες. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.) εσυ συνεχιζεις με επιθετικο υφακι σταματαω εδω.

Ειμαι 40 χρονων και δεν εχω να κερδισω τιποτα με το να τσακωνομαι ιντερνετικα. Οποτε προκαταβαλω οτι σε οτι γραψεις εχεις απολυτο δικιο, ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι και συγνωμη.

Happy now?

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν έχει κάποιο νόημα η όλη αντιπαράθεση.

Εσυ υποστιρίζεις πως μιας και έχει βγάλει άλλα καλά παιχνίδια,βγάζει νόημα να χαρακτιρίζουν κάτι που δεν έχει βγεί ακόμα ώς ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια.

Εγώ σέβομαι τα προιγούμενα αλλά το βρίσκω παράλογο τον εν λόγω χαρακτιρισμό.

Δεν έχω επιθετικό ύφος απλά λέμε τώρα 3-4 σχόλια ανούσια πράγματα που δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν.

Δημοσ.

Πατάτα δεν νομίζω πως θα είναι,αλλά δεν θα είναι και το "wow" παιχνίδι η το παιχνίδι που θα πάς να αγοράσεις κονσόλα για αυτό.

Και αυτό κυρίως γιατί είναι περίπου 10 χρόνια πίσω όσο και αν έχουν φρεσκάρει κάπως την ανάλυση η έβαλαν και άλλα "εφφέ".

Ας Είμαστε Ρεαλιστές,αν έβγαινε στο PS3 πρίν αρκετά χρόνια (όταν έπρεπε) και έμοιαζε κάπως έτσι,τότε ναι θα λέγαμε για το φοβερό σούπερ ντούπερ παιχνίδι,τώρα πιστεύω πως θα είναι απλά ενα όμορφο παιχνίδι που θα έχει σίγουρα ωραίο εικαστικό και πιθανός και ωραία ατμόσφαιρα,όμως θα θυμίζει τελικά σίγουρα περισσότερο indy παρά 3Α τίτλο.

Πάντος με τον μικρό αριθμό πραγματικά καλών νέων παιχνιδιών που έχει,ως τώρα τουλάχιστον,το PS4,θα είναι καλοδεχούμενο,απο ενδιαφέρων και ιδιαίτερα απο τους φαν που είχαν παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρίας πρό "μηνμονεύτων χρόνων" και που ήταν πολύ πρωτότυπα και αρκετά μπροστά σε οπτικό/τεχνικό τομέα για την εποχή τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...