vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα Αυτό ακόμα δεν βγήκε? Το τρεϊλερ το είχα δεί αρχές 15... Ποιο 15; Ο τιτλος αυτος ειχε ανακοινωθει το 2008 για το PS3. https://youtu.be/GCQ-RZrz5rI Ξερεις ποσοι πηραν PS3 αναμένοντας το παιχνιδι αυτο; 1
nikos5800 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ κακή ημερομηνία κυκλοφοριας στης 29 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το ff 15 που είναι σαν exclusive του ps4 λογικά θα σκοτωσει τις πωλησεις του last guardian π.χ εγώ το last guardian το περιμενα πως και πως αλλά δεν θα μπορέσω να το πάρω day one
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καταλαβα οτι ειναι γιαπωνεζικο οταν ειδα την γατα με πρασινα κερατα με πουπουλα και ποδια κοτας 5
Undertaker25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πως γίνεται να παρουσιάζεται ως ένα απο τα καλύτερα σαν να είναι παγκόσμια σταθερά πρίν ακόμα κυκλοφορήσει.?? Τι ψάχνεις να βρεις τώρα και συ...
jorimkian2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εε! όχι και αγορά κονσόλας για ενα παιχνίδι τα δυο προηγούμενα ήταν παιχνιδάρες, απλά νοικιάζεις μια κονσόλα για κανα δυο βδομάδες και τελειώνει το παραμύθι. τι ακουω ??? ποιος ανθρωπος παιζει σοβαρα και νοικιαζει κονσολα? 1
Psaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 τι ακουω ??? ποιος ανθρωπος παιζει σοβαρα και νοικιαζει κονσολα? ελα ντε,δεν ήξερα καν οτι γίνετε βασικά....
Andreas231 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη παιχνιδια τυπου last guardian θεωρουνται ΑΑΑ στο ps4 . Στο Pc αν το εβλεπα θα ελεγα ιαπωνικο indie για 8 χρονα παιδια στην Ινδια με ζωακια και καρτουνιστικα γραφικα. 1
vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη παιχνιδια τυπου last guardian θεωρουνται ΑΑΑ στο ps4 . Στο Pc αν το εβλεπα θα ελεγα ιαπωνικο indie για 8 χρονα παιδια στην Ινδια με ζωακια και καρτουνιστικα γραφικα. Καλα δες σε τι καταταξη στα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων βρίσκεται το προηγουμενο παιχνιδι του Ueda και μιλαμε μετα. http://www.metacritic.com/game/playstation-2/shadow-of-the-colossus Εχει καποιο λογο ο ντορος. Εκτος και αν το ζενιθ του gaming ειναι για εσενα το COD και το Pro. 1
Andreas231 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα δες σε τι καταταξη στα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων βρίσκεται το προηγουμενο παιχνιδι του Ueda και μιλαμε μετα. http://www.metacritic.com/game/playstation-2/shadow-of-the-colossus Εχει καποιο λογο ο ντορος. Εκτος και αν το ζενιθ του gaming ειναι για εσενα το COD και το Pro. δεν το ξερω το παιχνιδι και μακαρι να αφησει εποχη απλα απο το trailer πιστευω αν ερχοταν pc θα ηταν μια απο τα ιδια. Ειδικα το σημειο που το παιδακι χαιδευε τον χτυπημενο σκυλο μου φανηκε πιο cheesy και απο οσα ειχα δει wow.
vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν το ξερω το παιχνιδι και μακαρι να αφησει εποχη απλα απο το trailer πιστευω αν ερχοταν pc θα ηταν μια απο τα ιδια. Ειδικα το σημειο που το παιδακι χαιδευε τον χτυπημενο σκυλο μου φανηκε πιο cheesy και απο οσα ειχα δει wow.Παντως φιλε μου μην υποτιμας τα καρτουνιστικα γραφικα. Μιας και παιζεις σε pc πιασε καποια στιγμη στα χερια σου το Inside. Ειναι εκπληκτικο. Επισης το Shadow of the Colossus που εβαλα πιο πανω τρεχει αψογα σε pcsx 2 emulator στο pc. Αν ευκαιρεσεις τσεκαρε το και αυτο..
Chocobo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα δες σε τι καταταξη στα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων βρίσκεται το προηγουμενο παιχνιδι του Ueda και μιλαμε μετα. http://www.metacritic.com/game/playstation-2/shadow-of-the-colossus Εχει καποιο λογο ο ντορος. Εκτος και αν το ζενιθ του gaming ειναι για εσενα το COD και το Pro. Δικαιολογεί δηλαδή κάπως το προιγούμενο παιχνίδι αερολογίες και μελλοντολογίες.? Άμα είναι έτσι να το κοτσάρουμε να το λέμε σε κάθε mario,zelda,crush,tomb raider,resident evil,metal gear,half life,final fantasy,silent hill κλπ κλπ Tέτοιο σχόλιο μόνο κάνα Playstation Magazine πρίν δέκα χρόνια θα το έκανε.Να μιλάει για κάτι μελοντικό χωρίς κανένα στοιχείο. Και για να πάρω το ύφος του άρθρου και να απαντήσω και στην ερώτηση σου με την ίδια απουσία λογικής θα πω τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το Zelda Ocarina of Time και Final Fantasy VII που το εν λόγω game είνια μία τρίχα απο τα..... Πώς ξέρω πως είνια μία τρίχα.? Βλέπω και γω το μέλλον
vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δικαιολογεί δηλαδή κάπως το προιγούμενο παιχνίδι αερολογίες και μελλοντολογίες.? Άμα είναι έτσι να το κοτσάρουμε να το λέμε σε κάθε mario,zelda,crush,tomb raider,resident evil,metal gear,half life,final fantasy,silent hill κλπ κλπ Tέτοιο σχόλιο μόνο κάνα Playstation Magazine πρίν δέκα χρόνια θα το έκανε.Να μιλάει για κάτι μελοντικό χωρίς κανένα στοιχείο. Και για να πάρω το ύφος του άρθρου και να απαντήσω και στην ερώτηση σου με την ίδια απουσία λογικής θα πω τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το Zelda Ocarina of Time και Final Fantasy VII που το εν λόγω game είνια μία τρίχα απο τα..... Πώς ξέρω πως είνια μία τρίχα.? Βλέπω και γω το μέλλον Εγω δεν εγραψα οτι θα ειναι σιγουρα καλο.. Εγραψα οτι επειδη το προηγουμενο του παιχνιδι ηταν κριτικα ενα απο τα καλυτερα ολων των εποχων υπαρχει ντορος για την επομενη κυκλοφορια του. Το τι θα ειναι, κανεις δεν το ξερει.. Αν και μιας και γραφεις για FF και Zelda, εσυ δεν περιμενεις με ενθουσιασμο το καινουριο FF και το καινουριο Zelda? Ξερεις οτι θα ειναι σιγουρα καλα; Παιδια.. Το εχω ξαναγραψει.. Διαβαζουμε, κατανοουμε τι εγραψε ο αλλος (αν μας ενδιαφερει), απανταμε. Το μεσαιο κομματι γινεται συχνα skip..
Chocobo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω δεν εγραψα οτι θα ειναι σιγουρα καλο.. Εγραψα οτι επειδη το προηγουμενο του παιχνιδι ηταν κριτικα ενα απο τα καλυτερα ολων των εποχων υπαρχει ντορος για την επομενη κυκλοφορια του. Το τι θα ειναι, κανεις δεν το ξερει.. Αν και μιας και γραφεις για FF και Zelda, εσυ δεν περιμενεις με ενθουσιασμο το καινουριο FF και το καινουριο Zelda? Ξερεις οτι θα ειναι σιγουρα καλα; Παιδια.. Το εχω ξαναγραψει.. Διαβαζουμε, κατανοουμε τι εγραψε ο αλλος (αν μας ενδιαφερει), απανταμε. Το μεσαιο κομματι γινεται συχνα skip.. Δεν έγραψες αλλα το υπσοτηρίζεις.Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία.Εαν κάτι δεν έχει βγεί δεν πάσ και λές ένα απο τα καλύτερα games.Πόσο πιο απλό. Το ότι τα περιμένω δεν σημαίνει πως έβαλα παροπίδες και θα αρχίζω να λέω είναι τα καλύτερα games απο την ώρα που δεν έχω παρά ένα trailer. Το λές ο ίδιος αλλά δεν το εφαρμόζεις.Έκανα quote κάτι που δεν στέκει και απλά προσπαθείς να βρείς δικαιολογίες βάση προιγούμενων παιχνιδιών.
vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εβγαλες το στυλ του κακου μπατσου ενω εξηγησα πιο πριν τι εννοω (οτι απο εναν ανθρωπο που εχει βγαλει 2 παιχνιδια και τα 2 κριτικα αριστουργηματα, οποτε γενικα δεν θεωρειται τυχαρπαστος, περιμενεις οτι και το επομενο θα ειναι αξιοπρεπες. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.) εσυ συνεχιζεις με επιθετικο υφακι σταματαω εδω. Ειμαι 40 χρονων και δεν εχω να κερδισω τιποτα με το να τσακωνομαι ιντερνετικα. Οποτε προκαταβαλω οτι σε οτι γραψεις εχεις απολυτο δικιο, ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι και συγνωμη. Happy now?
thor777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Γαμάτο φένεται , μακάρι να βγεί και σε PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα