Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω μια βάση για το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung το PS-42E7S κατασκευής 2006.Υπάρχει περίπτωση να το βρω απο Ελλαδα κάπου?

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Τι γνώμη έχετε για βάσεις αυτού του τύπου?

https://www.skroutz.gr/s/5708826/Brateck-LPA36-443A.html

Την έχω, απόλυτα ευχαριστημένος. Σταθερή και πολύ ευέλικτη για μετατοπίσεις. Για να βάλω βέβαια την τηλεόρασή μου (Sony) χρειάστηκε να κάνω με τρυπανάκι 2 επιπλέον τρύπες, αλλά όλα οκ.

Δημοσ.

Κλασσική κινεζια. Αν και η Brateck σε μερικες βασεις ειναι πολυ τιμια. Θα κανεις την δουλεια σου απλα σαν βαση εχει πολλα παλατζα. Ακομα και εαν την βαλεις αλφαδιασμενη, παλι η TV θα μετατοπιζεται. Ο μηχανισμος της δεν ειναι οτι πιο σταθερο. 

Αν θες κατι καλο κοιτα σε Voggels η Meliconi.

Δημοσ.

Το παν είναι να γίνει σωστή διατρηση. Τα αγκυρια θα πρέπει να μπουν σφιχτά στο τοίχο και το στριφωνι να μην κλωτσαει.

Για να πετύχει αυτό θέλει διαδοχικο τρυπήμα και έλεγχο. Σε σαθρους τοίχους μπαίνει ειδική ρητίνη.

Δημοσ.

Το παν είναι να γίνει σωστή διατρηση. Τα αγκυρια θα πρέπει να μπουν σφιχτά στο τοίχο και το στριφωνι να μην κλωτσαει.

Για να πετύχει αυτό θέλει διαδοχικο τρυπήμα και έλεγχο. Σε σαθρους τοίχους μπαίνει ειδική ρητίνη.

Και αν έχει τούβλο?

Να προσεξεις πολυ στην στηριξη...εμενα μου επεσε και εκλαιγα τηλεοραση 1000€....

Για πες κιαλα

Δημοσ.

Εμενα ηταν με βραχιονα η βαση και εβαλα τα στριφονια που χε μεσα που ηταν 6αρια και σε συνδυασμο του οτι το σπιτι μου ειναι παλιο και εχει παχυ σοβα, περιπου 2.5 εκατ, η μιση βιδα επιανε σοβα. Οποτε να βαλεις τουλαχιστον 8αρια. Στη νεα βαση εβαλα 10αρια εγω και ειναι ενα με τον τοιχο πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...