Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα το κινητό του πατέρα μου (με πληκτρολόγιο) τα έπαιξε και θέλω να του πάρω ένα καινούργιο δώρο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ξανά χρησιμοποιήσει κινητό αφής και ψάχνω κάτι απλό και φθηνό (budget<200€). Σκέφτομαι να του πάρω το Samsung Galaxy J5, αλλά διαβάζω διάφορα για υπερθερμάνσεις κλπ. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά και άλλες προτάσεις για κινητά σε αυτό το budget. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα το κινητό του πατέρα μου (με πληκτρολόγιο) τα έπαιξε και θέλω να του πάρω ένα καινούργιο δώρο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ξανά χρησιμοποιήσει κινητό αφής και ψάχνω κάτι απλό και φθηνό (budget<200€). Σκέφτομαι να του πάρω το Samsung Galaxy J5, αλλά διαβάζω διάφορα για υπερθερμάνσεις κλπ. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά και άλλες προτάσεις για κινητά σε αυτό το budget. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν δεν τι ενδιαφέρει το smartphone κοίτα πάλι κάτι παρόμοιο με το παλιό , όλοι τα βρίσκουν σκούρα με την αυτονομία μιας και έχουν μάθει φορτισμα 1 φορά την έδβομαδα
Δημοσ.

υπάρχουν ακομα κινητα με κουμπια. Αν σου εχει ζητησει αφης το j5 ειναι καλη επιλογή αλλιώς lumia 640 αρκετα κατω πο τα 200 και με καλη αυτονομια αν ειδικα εχει και κλειστα δεδομένα και δεν το πολυπασπατευει θα ειναι σουπερ. Θα τον βολεψουν και οι offline χαρτες

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. 

υπάρχουν ακομα κινητα με κουμπια. Αν σου εχει ζητησει αφης το j5 ειναι καλη επιλογή αλλιώς lumia 640 αρκετα κατω πο τα 200 και με καλη αυτονομια αν ειδικα εχει και κλειστα δεδομένα και δεν το πολυπασπατευει θα ειναι σουπερ. Θα τον βολεψουν και οι offline χαρτες

Μόλις είδα και εγώ το lumia 640, ο πατέρας μου το θέλει μόνο για ποιοτικές κλήσεις. Επομένως, είναι ποιοτικό το lumia 640 για αυτή τη δουλειά; Επίσης, ποιο lumia 640; Το XL, LTE, 3G DUAL;

Καταρχάς θελει Touch ή προτιμάει πλήκτρα; Αν θέλει κάτι ενδιάμεσο ας πάει σε Wine Smart.

Θα του πάρω ή αφής ή πληκτρολογίου, όχι κάτι ενδιάμεσο. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο ποιοτικό με πληκτρολόγιο για αυτές τις κλήσεις. Ας πούμε ένα samsung των 20€ με πληκτρολόγιο που έχει, δε το βολεύει καθόλου γιατί είναι, επιεικώς, απαράδεκτο.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. 

Μόλις είδα και εγώ το lumia 640, ο πατέρας μου το θέλει μόνο για ποιοτικές κλήσεις. Επομένως, είναι ποιοτικό το lumia 640 για αυτή τη δουλειά; Επίσης, ποιο lumia 640; Το XL, LTE, 3G DUAL;

Θα του πάρω ή αφής ή πληκτρολογίου, όχι κάτι ενδιάμεσο. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο ποιοτικό με πληκτρολόγιο για αυτές τις κλήσεις. Ας πούμε ένα samsung των 20€ με πληκτρολόγιο που έχει, δε το βολεύει καθόλου γιατί είναι, επιεικώς, απαράδεκτο.

Ας δει το Nokia 230.

• Like 1
Δημοσ.

Ας δει το Nokia 230.

+1 για το 230 πολύ ποιοτική συσκευή για απλή χρήση + αν δεν θέλει πολυ ίντερνετ δεν υπάρχει λόγος να παει σε αφής

Δημοσ.

Θα πρότεινα κάτι με μεγάλη οθόνη για να μην ζοριζει τα μάτια του και μεγάλη μπαταρία για να μην φορτίζει συνεχεια

Το 640Χl πιστεύω είναι καλή λύση

Βέβαια να του μάθεις τα βασικά ώστε να μπορεί να το δουλευει μόνος του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...