Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη...

Το κακό είναι ότι η HP τείνει να γίνει μονοπώλιο στους οικιακούς εκτυπωτές και σε όποιο είδος συμβαίνει αυτό χαμένος βγαίνει ο καταναλωτής στο τέλος.

Θα δούμε πως θα το προχωρήσει.

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν 8600 πέντε χρόνια και έχει βγάλει γύρω στις 55000 αντίτυπα. Στην αρχή αυθεντικά μελάνια και τώρα συμβατά. Το μαύρο με 15€ τυπώνει 2500 σελίδες στην γρήγορη η οποία δεν έχει μεγάλη διαφορά με την νορμάλ. Για μένα ο καλύτερος εκτυπωτής. Σημειωτέον ούτε κεφαλή δεν έχω αλλάξει

Δημοσ.
Epson L  σειρα και ολα τα αλλα για οικονομικη εκτυπωση απλος τα προσπερναω τωρα για την hp οταν μιλαμε για μελανια original ειναι πανάκριβη

συμφωνώ απολυτα.εχω εκτυπώσεις δεν ξέρω πόσες φουλ σελίδες ας φωτογραφικο χαρτί και ακομα τα αναλώσιμα της συσκευασίας δεν έχουν.πέσει στο.μισο

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον από πάνω + κορυφαία ποιότητα + εξαιρετική υποστήριξη για Linux

Ποιότητα για κανένα λόγο.

Στα υπόλοιπα ναι.

Δημοσ.

Η Εpson δινει 4 μελανια 70 ml το καθενα μεσα στην συσκευασια του εκτυπωτη και οταν καταφερεις να τα ξοδεψεις κοστιζουν 6 ευρω το ενα

Δημοσ.

Μεγάλη ζημιά για τον καταναλωτή και τον υγιή ανταγωνισμό αυτή η εξαγορά. Φεύγει από την μέση ένας μεγάλος παίκτης με πολύ αξιόλογες προτάσεις. Και για όσους γνωρίζουν με πολύ φτηνά ανταλλακτικά στο hardware των εκτυπωτών (δεν εννοώ τα μελάνια). Η HP και η Canon έχουν πανάκριβα ανταλλακτικά για τους εκτυπωτές τους.

Δημοσ.

Το πρόβλημα για αυτές τις εταιρίες είναι ότι ο κόσμος έχει πάρει εκτυπωτές. Και επειδή δεν είναι σαν τα pc να θέλει διαρκώς ανανέωση και επειδή με μικρή χρήση (οικιακή) που να χαλάσουνε έπεσε και ο τζίρος..

Δύσκολα τα πράγματα να υπάρχει μεγάλο κέρδος. Ο χώρος είναι σε ύφεση όπως και άλλες "παλιές" δλδ "ώριμες" αγορές και τεχνολογίες..

Βλέπεις δεν τους βγαίνει και το κόλπο με τα μελανάκια/τονερ καθώς οι περισσότεροι επαναγομώνουν. Όπότε πάει άσχημα η αγορά αυτή. 

Κρίμα όμως αυτές οι δύο εταιρίες πολύ καλά ανταγωνίζονταν η μία την άλλη με (κατά εποχές και μοντέλο) να είναι καλύτερες εναλλάξ.

Ο καταναλωτής θα βγεί χαμένος εκτός αν άλλος πάρει την θέση της samsung (πχ ricoh). 

Δημοσ.

Δεν θα λυπηθώ καθόλου. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 πολυμηχανήματα Samsung και από την κοπέλα μου 1. Όλα για καθημερινή χρήση σε γραφείο και κατάστημα. Μετά τα 2 χρόνια έβγαζαν προβλήματα (κολαγε το χαρτί και στις εκτυπώσεις και στις φωτοτυπίες, τα fax πήγαιναν και έρχονταν όποτε ήθελαν, έβγαζαν περίεργες γραμμές στις εκτυπώσεις, κόλαγαν στο σκανάρισμα) . Πήραμε Canon (πολύ παλιότερα εγώ) και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει κιχ. Από εμένα ποτέ Samsung, ακόμα και με 10 ευρώ. Υπάρχουν και άλλες μάρκες που είναι αξιόλογες.

• Like 2
Δημοσ.

Ήταν που ήταν οι οικιακοί (και όχι μόνο) HP για τα μπάζα (με εξαίρεση κάποια μοντέλα που όντως έχουν βγεί σκυλιά), αγόρασε ένα το τμήμα εκτυπωτών μιας εταιρίας που φημίζεται για το buggy firmware της και το χάλια Interface στους εκτυπωτές της (Samsung) και τώρα τί?

Να λέγαμε ότι αγόραζε την OKI, την Kyocera ή την Konica-Minolta να πώ ΟΚ, αλλά σιγά τα σοβαρά προϊόντα τα Samsung στους εκτυπωτές...

Ο καταναλωτής θα βγεί χαμένος εκτός αν άλλος πάρει την θέση της samsung (πχ ricoh). 

Σιγά μη πέσει τόσο χαμηλά η Ricoh.

Η Ricoh έκανε μια πάρα πολύ καλή αγορά παλιότερα (την Infotec) και τα μηχανήματα που βγάζει είναι απίστευτα (ισάξια των μεγάλων Canon). Αν και οι δύο έχουν αρχίσει να στρέφονται πιο πολύ και στο consumer κοινό προσφέροντας ενδιαφέρουσες φτηνές λύσεις, ειδικά η Canon.

Δημοσ.

....

Μπορεί εύκολα να βγάζει εκτυπωτές με συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Δεν της το απαγόρευσε κανείς. Εφόσον όμως εσκεμμένα έχει προγραμματίσει τα μηχανήμα να χαλάνε* τότε είναι παράνομη και όπως είπα απαράδεκτη. Δεν έχει σχέση αν ο εκτυπωτής κάνει 10 ευρώ ή 1000 ευρώ.

Έχω υπογραμμίσει την λέξη εσκεμμένα. Το να χαλάσει ένα μηχάνημα για τον Χ,Ψ,Ζ λόγο δεν είναι παράνομο. Το να χαλάσει εσκεμμένα, είναι.

* Δεν έχω ιδέα άμα ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ οι περισσότερες εταιρείες δίνουν έμφαση στις υπηρεσίες η hp πουλάει το τμήμα Software της και το γυρνάει πάλι στο hardware και στους εκτυπωτές... δεν νομίζω ότι είναι και πολύ καλή κίνηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...