nomikab Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Η καλύτερη επιλογή στα 200 (max 250) € για smartphone από κίνα ? Θα ήθελα ενδεικτικά και ενα δυο site αξιοπιστα αν γινεται ευχαριστω!
ergidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Xiaomi redmi note 3 pro και μονο αυτο. Bangood.com
nomikab Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Xiaomi redmi note 3 pro και μονο αυτο. Bangood.com Ξέρεις αν θα υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο ? Ευχαριστώ πάντως !
leo066 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 xiaomi mi5 3/32 κάπου στα 250, zuk z2 4/64 κάπου στα 235, με απλό ταχυδρομείο (sg post,post nl,china post....) 99% δεν πληρώνεις τελωνείο Η καλύτερη επιλογή στα 200 (max 250) € για smartphone από κίνα ? Θα ήθελα ενδεικτικά και ενα δυο site αξιοπιστα αν γινεται ευχαριστω! 1
nomikab Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 xiaomi mi5 3/32 κάπου στα 250, zuk z2 4/64 κάπου στα 235, με απλό ταχυδρομείο (sg post,post nl,china post....) 99% δεν πληρώνεις τελωνείο Μπορείς να με ενημερώσεις για το site που τα βρήκες σε αυτή την τιμή ? Θα έχω θέμα με τη ROM ? Θα πρέπει οπωσδήποτε να γράφει Global Edition ? Ακόμα υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει το Playstore ? (κάπου το είδα και αυτό) Βλέπω το Redmi Note 3 Pro είναι σε προσιτή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. ( Redmi Pro / Mi Max ... όχιι ??? ) Ρωτάω γιατί δεν έχω πάρει πάλι κινητό απ'εξω.
newsformobiles Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να με ενημερώσεις για το site που τα βρήκες σε αυτή την τιμή ? Θα έχω θέμα με τη ROM ? Θα πρέπει οπωσδήποτε να γράφει Global Edition ? Ακόμα υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει το Playstore ? (κάπου το είδα και αυτό) Βλέπω το Redmi Note 3 Pro είναι σε προσιτή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. ( Redmi Pro / Mi Max ... όχιι ??? ) Ρωτάω γιατί δεν έχω πάρει πάλι κινητό απ'εξω. Για τιμές κοιτάς στο kimovil. Καλό είναι να βάλεις την ελληνική, οπότε κοιτάς και στο xiaomi-miui.gr. Υπάρχει η International Edition στο Geekbuying, που έχει μέσα την 800άρα, κάτι απαραίτητο εάν έχεις σύνδεση Wind. Playstore θα έχεςι σε όλες τις περιπτώσεις (εκτός εάν βάλεις την αγγλοκινέζικη, όπου το βάζεις μόνος σου σε 3 λεπτά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα