paparovic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά θα δηλώνεται και στο Ε9... :D :D
greenalex1996 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 6.4 λεει ρε φιλε χαχαχχαχα παρε αλλο 1 να κανεις ζευγαρι παντόφλες
zacharias99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοί που λένε για 6.5" και έχουν άποψη βάζω στοίχημα, ότι έχω και δεν έχω ,ότι πριν 2 χρόνια κράζανε τα 5 και 5.5" και τώρα κυκλοφορούν με αυτά! Είμαστε Έλληνες όπως και να το κάνουμε! Νοοτροπία μοναδική... Το κινητό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πάντως... 1
hackerW32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 επιτελους θα παιζουμε σωστα το pokemon go. kappa
paparovic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 6.4 λεει ρε φιλε χαχαχχαχα παρε αλλο 1 να κανεις ζευγαρι παντόφλες Όποιος σου είπε ότι η τεχνική κερδίζει το μέγεθος, το έκανε για να μην κλαις. 1
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοί που λένε για 6.5" και έχουν άποψη βάζω στοίχημα, ότι έχω και δεν έχω ,ότι πριν 2 χρόνια κράζανε τα 5 και 5.5" και τώρα κυκλοφορούν με αυτά! Είμαστε Έλληνες όπως και να το κάνουμε! Νοοτροπία μοναδική... Το κινητό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πάντως... Μπορεί και να πέφτεις μέσα. Εγώ προσωπικά, είχα χαρακτηρίσει "ταψί" το HTC HD2 (4,3") πριν κάποια χρόνια. Το iPhone 6 που χρησιμοποιώ τώρα βέβαια είναι 4,7". Αλλά όσο και να φαίνεται περίεργο, το γεγονός ότι οδηγηθήκαμε σε αγορά πιο μεγάλης συσκευής, τόσο λόγο του περιεχομένου, όσο και της ίδιας της αγοράς (άντε βρες αξιόλογη <4" συσκευή) δε σημαίνει ότι οι ίντσες τελικά βολεύουν. Το iPhone 6 των 4,7" εξακολουθεί να είναι πιο δύσκολο στο χειρισμό σε σχέση με το iPhone 4 των 3,5" που είχα, ενώ δε τολμώ να φανταστώ τι αίσθηση θα αφήνει μία συσκευή... 6,4". 1
anax111 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ας το καθυστερήσουν αλλά ας του φορέσουν κι έναν Snap 821 να κάνει παππάδες.
zacharias99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί και να πέφτεις μέσα. Εγώ προσωπικά, είχα χαρακτηρίσει "ταψί" το HTC HD2 (4,3") πριν κάποια χρόνια. Το iPhone 6 που χρησιμοποιώ τώρα βέβαια είναι 4,7". Αλλά όσο και να φαίνεται περίεργο, το γεγονός ότι οδηγηθήκαμε σε αγορά πιο μεγάλης συσκευής, τόσο λόγο του περιεχομένου, όσο και της ίδιας της αγοράς (άντε βρες αξιόλογη <4" συσκευή) δε σημαίνει ότι οι ίντσες τελικά βολεύουν. Το iPhone 6 των 4,7" εξακολουθεί να είναι πιο δύσκολο στο χειρισμό σε σχέση με το iPhone 4 των 3,5" που είχα, ενώ δε τολμώ να φανταστώ τι αίσθηση θα αφήνει μία συσκευή... 6,4". Πλέον τα κινητά είναι "mini PC" με τα όλα τους! Είτε το θέλουμε είτε όχι τα κινητά δεν τα χρησιμοποιούμε πλέον σα κινητά, αλλά σαν υπολογιστές! Το βολικό για μένα τουλάχιστον είναι να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω έτσι χωρίς να βγάλω τα μάτια μου! Αλλιώς ποιός ο λόγος για snap 800-821 ή heliοs ή ξέρω εγώ τι άλλο... Η αλήθεια δεν είναι αυτή? Το τηλεφώνημα ή το μήνυμα έχουν έρθει σε δεύτερη μοίρα πλέον... Άποψη μου βέβαια, αλλά νομίζω οτι ισχύει για ένα 75% τουλάχιστον... φιλικά Ζάχος!!! 1
Hatsos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Απαπα ππααααααα. Τι πάθαμε τώρα!!!! Τσκ τσκ τσκ. Καθυστέρηση στην κυκλοφορία, όχι ότι θα βγουν άλλα 5000000 android κινητά αλλά τέλος πάντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα