Προς το περιεχόμενο

Αγορα Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ειμαι αναμεσα σε Samsung Galaxy J7 2016 Huawei P9 Lite Sony Xperia XA Samsung A5 2016 και Iphone 5s.H χρηση θα ειναι καθημερινη Browser YT Music και λιγο Gaming.                                             Ποιο θα προτείνατε?.Ξερω πως πολλοι θα πειτε Xiaomi Motorola Meizu απλα η αγορα θα γινει με ατοκες δοσεις και τα καταστηματα αυτα δεν τα διαθετουνε.Επισης ξερετε αν το Public Plaisio κανουνε ατοκες δοσεις γιατι εχω αγορασει μονο απο κωτσοβολο.Ευχατιστω :)

Δημοσ.

To sony XA ξεχνά το παντού κανουν παράπονα για την μπαταρία του . Το iphone 5s είναι αρκετά παλιό και πλεον 4" οθόνη απλα δεν...απο την στιγμη που θες να βλέπεις και βίντεο στο ΥΤ. Για εμένα στις επιλογές σου με βαση προσωπική προτίμηση λέω Α5 κατασκευή πολύ πολύ καλη, οθόνη κρύσταλλο και σαν δεύτερη επιλογή θα έβαζαν το Ρ9. Η σειρά J της samsung πιστεύω με απλα λόγια είναι ....μέτρια .

Δημοσ.

S6 που κανει 469 λεει;

Απο κινητα των 200-250ευρω σε κινητο των 470ευρω(το οποιο εννοειται οτι δεν αξιζει ουτε με σφαιρες).Αν δεν σε παρουμε στα σοβαρα θα φταιμε εμεις μετα?

Δημοσ.

Για απ'έξω δεν ψήνεσαι ? τπτ Xiaomi ( Redmi Pro / Mi Max ) ... στα ίδια λεφτά είναι. .

Με δόσεις λέει, άρα μόνο από Ελληνικό μαγαζί.

Στο σκρουτζ έχω δει κάποια (δεν θυμάμαι ποια) που κάνουν δόσεις με κάρτα. Ψάξε το, και εκεί θα βρεις και τα Moto και τα Nexus 5X, και το P9 lite

Δημοσ.

Δεν θα το παρω με μετρητα με δοσεις 

Ειχα παει στο Kaizer και δεν γινοτανε με δοσεις τωρα στα υπολοιπα  δεν ξερω

Απλα πρεπει να ειναι και κοντα μου εγω Γαλατσι Αθηνα μενω

Δημοσ.

Με δόσεις λέει, άρα μόνο από Ελληνικό μαγαζί.

Στο σκρουτζ έχω δει κάποια (δεν θυμάμαι ποια) που κάνουν δόσεις με κάρτα. Ψάξε το, και εκεί θα βρεις και τα Moto και τα Nexus 5X, και το P9 lite

Δεν θυμάμαι να το διάβασα :D Λογικά θα έκανε edit.

Δεν θα το παρω με μετρητα με δοσεις 

Ειχα παει στο Kaizer και δεν γινοτανε με δοσεις τωρα στα υπολοιπα  δεν ξερω

Ψάξε skroutz (πολλοί δέχονται δόσεις) και τσιμπα ό,τι σου αρέσει ... τσέκαρε και το SAR.

Δημοσ.

Το LG Nexus 5X SD Card δεν δεχεται?

Όχι, δεν δέχεται, υπάρχει όμως και η έκδοση με τα 64. Αν θες κάρτα πας στο Moto g4 plus που για μένα είναι πιο ολοκληρωμένη σαν συσκευή από το Nexus χωρίς όμως να σημαίνει πως οι διαφορές τους είναι μεγάλες. Κάπου κερδίζει το ένα κάπου το άλλο.

Δημοσ.

Eshop ,You , seven spot κάνουν σίγουρα με δώσεις ένα κλικ πιο πάνω απο skroutzomagaza αλλά πάλι αρκετά πιο κάτω από γνωστές αλυσίδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...