Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ! Ψάχνω ενα inverter απο Toshiba Sattelite A300-15J / MODEL NO: PSAJ4E-01TD013GE /SERIAL NO: 48399215W .
Το χαρτάκι πανω απο το Inverter το εχω χασει  :(

Αυτό ειναι το inverter : 

index.php?app=core&module=attach&section

Δημοσ.

Επάνω σε κάποιο σημείο αναγράφει κάποιον κωδικό λογικά.

ανέβασε και μια απο την πίσω όψη

τι πρόβλημα έχει και θέλεις να το αλλάξεις;;

Δημοσ.

Η οθονη του λαπτοπ δεν αναβει !!! Το εχω συνδεσει με εξωτερικη οθονη και παιζει κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα καρτας γραφικων κτλπ . Απλα δεν μπορω να βρω στο ιντερνετ ινβερτερ για το συγκεκριμενο μοντελο !

post-409275-0-03996200-1473691281_thumb.jpg

Δημοσ.

Η οθονη του λαπτοπ δεν αναβει !!! Το εχω συνδεσει με εξωτερικη οθονη και παιζει κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα καρτας γραφικων κτλπ . Απλα δεν μπορω να βρω στο ιντερνετ ινβερτερ για το συγκεκριμενο μοντελο !

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=TBD485NR&_sop=15

http://www.aliexpress.com/af/TBD485NR.html?ltype=wholesale&d=y&origin=n&isViewCP=y&catId=0&initiative_id=SB_20160912064708&SearchText=TBD485NR&blanktest=8

Ίσως και να μην είναι εδώ το πρόβλημα,ακριβό δεν είναι! & καλωδιοταινία κοίταξε(πές μας P/N)

AN δεν είναι αυτά τα 2,οθόνη off.

Δημοσ.

Αυτα κανουν σιγουρα ??? παντως η οθονη ειναι τσεκαρισμενο οτι δουλευει απλα ο φωτισμος δεν λειτουργει γιατι φαινεται εικονα οταν την φωτιζω. 4 pin εχει η καλωδιοταινια που ερχεται απο την καρτα γραφικων !

Δημοσ.

εαν φταίει ο inverter τότε με ένα φακό θα μπορείς να δεις εικόνα στην οθόνη παρόλο που δεν έχει φως

δοκίμασε προτού φορτωθείς inverter

Δημοσ.

Ναι αυτο λεω το δοκιμασα και φαινεται κανονικα εικονα ! Οποτε πρεπει να ειναι ινβερτερ αλλα το θεμα ειναι πρεπει να βρω ενα συμβατο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...