Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Αξίζει η αγορά ενός τέτοιου σκληρού? 

τι παίζει με αυτούς? Έχουν κάποιο  αρνητικό που δεν βρίσκω? με βάση αυτά που διάβασα είναι μια πολλή καλή αγορά και σκέφτομαι να πάρω έναν.

Δημοσ.

Ο SSHD αποτελείται από 

α ) ένα "μικρό" κομμάτι SSD δίσκου συνήθως 8GB

β )  το υπόλοιπο κομμάτι που είναι κανονικός δίσκος

από εκεί και πέρα χρησιμοποιεί τεχνικές για να "προβλέψει" ποια κομμάτια του σκληρού θα χρειαστείς και τα "φορτώνει" στον ssd για να μην καθυστερείς.

Από εκεί και πέρα ένας κανονικός SSD είναι πολύ καλύτερος από έναν HD απλό από πλευράς ταχύτητας, ενέργειας, θορύβου. Αλλά είναι και πολύ πιο ακριβός

Δημοσ.

έχω ένα laptop με τέτοιο δίσκο. είναι λίγο πιο γρήγοροι από τους μηχανικούς. δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος στον έναν χρόνο που τον χρησιμοποιώ. δεν ξέρω σε τι τιμή παίζουν και εάν αξίζει να τους πάρεις και που θες να τους τοποθετήσεις. εάν θες να τους βάλεις σε παλιό laptop τότε καλύτερα να πάρεις ssd. γενικά είμαι κατά των υβριδίων (καλύτερα έναν μηχανικό και έναν ssd για σταθερό) αλλά εάν πρόκειται να πάρεις laptop που να έχει έναν hybrid και ένα άλλο που να έχει μόνο μηχανικό, καλύτερα να πάρεις τον hybrid.

Δημοσ.

Ούτε υβριδικό μπορώ να βάλω τελικά.

Πρόκειτε για μαγαζί ιντερνετ καφέ και ψάχνω μία λύση για γρήγορους σκληρούς..αλλά όχι ssd..

το support που έχω μου λέει οχι ssd για διάφορους λόγους, αυτους ακόμα δέν τους ξερω..

Οι σκληροί που έχω τώρα είναι μέν παλιοι και αργούν αλλά είναι και φωρτομένοι με αρκετά προγράμματα που τρέχουν και αυτο τους κάνει ποιο αργούς, ειδικά οταν ανοίγει ο υπολογιστής.

Βλέπω σε άλλα νέτ που ημουν πελάτης οτι εχουν ssd το κατάλαβα απο της τρελές ταχύτητες που ανταποκρίνονται τα πάντα.

Το δικό μου support μου λέει οχι ssd αλλά απορώ γιατι άλλα νετ έχουν..

Ας πούμε οτι βαζω και εγώ έναν ssd 480g  κάποιον απο αυτούς εδώ που οι τιμές είναι προσιτές μπορεί να μήν μου κάνουν δέν ξέρω τυχαία τους εβαλα http://www.e-shop.gr/ypologistes-skliroi-diskoi-ssd-solid-state-ssd-480-gb-list?table=PER&category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&filter-10612=1&filter-6295=1

τι χρόνο ζωής θα είχε σε ένα ίντερνετ καφέ που ένας υπολογιστής μπορεί να είναι και 15 ώρες τη μέρα σε λειτουργεία κυρίος gaming και browsing κάνα 2-3 φορές την εβδομάδα κάτι να κατεβάσει κάποιος αντε να κάνει εγκατάσταση κανα πρόγραμμα, και να περαστεί κανα καινούριο παιχνίδι μιά φορά το 25ήμερο περίπου ας πούμε, καμια 20 g μέσο όρο..

τί χρόνο ζωής θα δίνατε σε ένα τέτοιο σκληρό??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...