enlightened Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (προκαταβολικά συγγνώμη από τους admins αν το θέμα δεν υπάγεται σε αυτήν την κατηγορία) Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν καταστήματα που να αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά.(κάπου κοντά στα ΝΠ αν γνωρίζετε) Θέλει ο πατέρας μου να πουλήσει το iPhone του αλλά χασμουρήθηκε με την ιδέα των αγγελιών εδώ και γενικά ψάχνει έναν πιο σίγουρο και άμεσο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ
panos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Public έχουν κάτι παρόμοιο και η Vodafone είχε δεν ξέρω τώρα για να πας το παλιό και να πάρεις καινούριο με έκπτωση.
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αν πατήσεις στο google μαγαζιά με κινητά νότια προάστια θα σ βγάλει αρκετά. Μόλις σ βγάλει τα μαγαζιά πήγαινε κάτω κάτω έχουν το τηλ τους. Τους πέρνεις ένα τηλ και τους ρωτάς για το κινητό που θέλεις να δώσεις ή πας από εκει για επιτόπου συναλλαγή Οι περισσότεροι που πουλάνε αγοράζουν μεταχειρισμένα κιόλας.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλώς ή κακώς αυτά τα μαγαζιά τα αγοράζουν μόνο σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να μπορέσουν να βγάλουν κέρδος, πχ κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για s7 edge ούτε μήνα μας έδινε 270και με λίγο μπλα μπλα έφτασε 300 και το σκεφτόταν, εξήγησε του ότι η χασουρα πουλώντας σε τέτοιο μαγαζί είναι πολύ μεγάλη
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (προκαταβολικά συγγνώμη από τους admins αν το θέμα δεν υπάγεται σε αυτήν την κατηγορία) Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν καταστήματα που να αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά.(κάπου κοντά στα ΝΠ αν γνωρίζετε) Θέλει ο πατέρας μου να πουλήσει το iPhone του αλλά χασμουρήθηκε με την ιδέα των αγγελιών εδώ και γενικά ψάχνει έναν πιο σίγουρο και άμεσο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ εδω θα πιάσει καλύτερη τιμη βεβαια... γιατι το καταστημα θα πρέπει να βγαλει και καποιο κέρδος απο την πωληση και εχει λειτουργικα εξοδα ως επαγγελματιας... Για εμενα βαλτο εδω αγγελια και χειρισου το εσυ. Απο κει και περα, στην ομονοια ειναι τα περισσότερα σχετικα καταστηματα με μεταχειρισμένα. Επισης αγοράζε καποτε το ebw - λογικα θα το κανει ακομα αλλα ειναι ΒΠ και αυτό..
Stogianz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 iphone είναι αν το έχεις και σε μια καλή τιμούλα θα φύγει μέσα σε 2-3 μέρες Και σίγουρα θα βγάλεις περισσότερα,φίλος μου που είχε πάει σε μαγαζί στην Αθήνα για να δώσει το 5s (όταν είχε βγει το 6) του έδινε 220-250euro όταν έπαιζε σε αγγελίες 350+...
enlightened Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το κάνει το public αυτό όντως; Καλά το φαντάστηκα ότι θα πετσοκόβουν οι επαγγελματίες αλλά δεν τον ενδιαφέρει αυτό τον πατέρα μου. Δε με αφήνει να το πουλήσω δυστυχώς (να πάρω κι εγώ κρυφά κανά 10% ρε παιδί μου :Ρ) Απλά θέλει να πάρει το 7 και λέει όσο πάει τώρα το 6, "δε θα τρελαθώ". Εν τω μεταξύ εγώ του φύτεψα την ιδέα να το πουλήσει και μου κάνει τσαλιμάκια :Ρ Μπαμπάδες μωρέ :Ρ Σας ευχαριστώ πολύ πάντως
AggelosTz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αγόρασε του το εσύ στις τιμές που το σκοτώνουν στα μαγαζιά μετά πούλα το εδω και θα βγάλεις τουλάχιστον 150-200ευρώ κέρδος χιχι
enlightened Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να το πουλήσει σε μένα σημαίνει πρακτικά ότι θα το αγοράσει από τον εαυτό του (πωλησέψιο;!), οπότε kinda defeats the whole purpose :Ρ
GianniSM Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε ΟΛΑ τα μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα και δεν αφορά μόνο τα κινητά τα παίρνουν σκοτωμένα. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Η μόνη ίσως επιλογή είναι να το πας σε ένα γνωστό σου μαγαζί να στο πουλήσει και να πάρει μια προμήθεια αν δεν θες να το κάνεις ο ίδιος αλλά και πάλι χασούρα θα χεις
rolexakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε η καλύτερη λύση είναι να το βάλεις εδώ σε αγγελία, σε μαγαζί θα σε κοροϊδεψουν..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε κομπλέ καταλάβαμε ότι στα @@ σας τα χρήματα ξέρω γω, "βιαζόσαστε". Βάλτο μια αγγελία εδώ μέσα σε καλή τιμή να το πάρει κανένα παλικαράκι. Στην τελική βάλτο στη τιμή που θα το έδινες στο μαγαζί, ούτε ώρα δε θα περιμένεις.
enlightened Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε κομπλέ καταλάβαμε ότι στα @@ σας τα χρήματα ξέρω γω, "βιαζόσαστε". Βάλτο μια αγγελία εδώ μέσα σε καλή τιμή να το πάρει κανένα παλικαράκι. Στην τελική βάλτο στη τιμή που θα το έδινες στο μαγαζί, ούτε ώρα δε θα περιμένεις. Η απορία μου είναι για καταστήματα που αγοράζουν μεταχειρισμένα έτσι ώστε να βοηθήσω τον πατέρα μου να ικανοποιήσει τη λόξα του. Άμα δεις εγώ τις έχω χρησιμοποιήσει τις αγγελίες (και τώρα ας πούμε πουλάω κάτι). Δε σνομπάρω. Απλά το θέμα είναι ότι το κινητό είναι δικό του και δε με αφήνει να το πουλήσω εδώ, θέλει να πάει σε ένα κατάστημα και να του δώσουν τα λεφτά μπαμ μπαμ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Η απορία μου είναι για καταστήματα που αγοράζουν μεταχειρισμένα έτσι ώστε να βοηθήσω τον πατέρα μου να ικανοποιήσει τη λόξα του. Άμα δεις εγώ τις έχω χρησιμοποιήσει τις αγγελίες (και τώρα ας πούμε πουλάω κάτι). Δε σνομπάρω. Απλά το θέμα είναι ότι το κινητό είναι δικό του και δε με αφήνει να το πουλήσω εδώ, θέλει να πάει σε ένα κατάστημα και να του δώσουν τα λεφτά μπαμ μπαμ Αν ο γέρος σου είναι παράλογος, μη γίνεσαι κι εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα