Lautrec Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αρκετή, αλλά όχι όση θα ήθελα. Επειδή ζώ σε γειτονιά-γηροκομείο, έχω κοντά μου τουλάχιστον μια ντουζίνα απο ιδιοκτήτες σκυλιών, απο τους οποίους οι περισσότεροι κοντεύουν τον 1 αιώνα ζωής. Εννοείται ότι όλοι αυτοί οι δεινόσαυροι που έχουν δει live την διάσπαση της πανγαίας δεν τα βγάζουν για αρκετή ώρα βόλτα για να εκτονωθούν και με την ζέστη του καλοκαιριού γαβγίζουν με το παραμικρό. Με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται με την σειρά τους άλλοι δεινόσαυροι και να έχουμε επικές σαψαλομαχίες κάθε μεσημέρι. Τις τελευταίες μέρες κάποιο παιδάκι φωνάζει ρυθμικά κάθε μέρα "καραπουτ...ρα" για τουλάχιστον ένα μισάωρο. Απορώ πως δεν του έχει κλείσει ο λαιμός ακόμα. Κάθε μέρα όμως. Έχουμε και τελάληδες, αλλά όπως είπε και ο zio10 οι τελάληδες είναι το λιγότερο. 5
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι ακόμα που δεν παλεύεται είναι το κλείσιμο σκυλιών στο μπαλκόνι (για τιμωρία?) και να τα ακούς να σκούζουν άκυρες ώρες... Κανονικά έπρεπε να υπάρχει δίπλωμα σκύλου, όπως της οδήγησης.
livefreeordie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες κάποιο παιδάκι φωνάζει ρυθμικά κάθε μέρα "καραπουτ...ρα" για τουλάχιστον ένα μισάωρο. Απορώ πως δεν του έχει κλείσει ο λαιμός ακόμα. Κάθε μέρα όμως. Μου θυμισες τωρα ενα παιδακι σε μια γειτονια που έμενα ,που μια περιοδο καθε μερα 10 η ωρα το πρωι (παντα ιδια ωρα) εβαζε το τραγουδι η αλικη στο ναυτικο στο repeat και στη διαπασων για τουλαχιστον καμια ωρα! τρελα!
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αρκετή, αλλά όχι όση θα ήθελα. Επειδή ζώ σε γειτονιά-γηροκομείο, έχω κοντά μου τουλάχιστον μια ντουζίνα απο ιδιοκτήτες σκυλιών, απο τους οποίους οι περισσότεροι κοντεύουν τον 1 αιώνα ζωής. Εννοείται ότι όλοι αυτοί οι δεινόσαυροι που έχουν δει live την διάσπαση της πανγαίας δεν τα βγάζουν για αρκετή ώρα βόλτα για να εκτονωθούν και με την ζέστη του καλοκαιριού γαβγίζουν με το παραμικρό. Με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται με την σειρά τους άλλοι δεινόσαυροι και να έχουμε επικές σαψαλομαχίες κάθε μεσημέρι. Τις τελευταίες μέρες κάποιο παιδάκι φωνάζει ρυθμικά κάθε μέρα "καραπουτ...ρα" για τουλάχιστον ένα μισάωρο. Απορώ πως δεν του έχει κλείσει ο λαιμός ακόμα. Κάθε μέρα όμως. Έχουμε και τελάληδες, αλλά όπως είπε και ο zio10 οι τελάληδες είναι το λιγότερο. O ενας φωνάζει ο άλλος γαυγιζει η άλλη πηδιέται και ουρλιάζει μα τι τρελοκομειο είναι αυτό ρε φιλε επιτελους?
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αχαχαχα αμα βλέπετε γέρους να τσακώνονται να τους λέτε "μη συγχύζεσαι , θα πεθάνεις νέος" και το κόβουν , τουλάχιστον σε εμένα πιάνει , νομίζω έχει να κάνει με το να τους θυμίσεις οτι σύντομα πεθαίνουν οπότε τζάμπα σκούζουνε 2
iordanis77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αχαχαχα αμα βλέπετε γέρους να τσακώνονται να τους λέτε "μη συγχύζεσαι , θα πεθάνεις νέος" και το κόβουν , τουλάχιστον σε εμένα πιάνει Εγω σε βιαστικους γέρους λεω συνηθως "μη βιαζεσαι, θα γερασεις γρηγορα", παρολ αυτα ομως με γραφουν στα π@π@ρι@ τους
Donalhioy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μονοκατοικια να υποθεσω; Γιατι αν ειναι πολυκατοικια πες μου γρηγορα που μενεις Εχε χαρη που θα φυγω σε κανενα χρονο μολις τελειωσω το μεταπτυχιακο και δε θελω να ρισκαρω ,αλλιως θα σου λεγα που θα τους εστελνα 3 οροφους.. το σπιτι ειναι στο τελος του δρομου, 1 πολυκατοικια στα αριστερα. στην οικοδομη μενει ενα νεο ζευγαρι και διπλα οικογενειες με μεγαλα παιδια.. ο πιο κοντινος σκυλος παραδιπλα οικοδομη και ειναι πιο ησυχο και απο σαλιγκαρι. μαζευτηκαμε μαλιστα πριν κανα χρονο και κατι "περσι το καλοκαιρι βασικα" και βαλαμε σο τερμα την μουσικη μεχρι αργα το βραδυ "εφευγε φιλος για τα ξενα" και χωρις να το καταλαβω πηγε 2 το βραδυ και ακομα αστυνομια-παραπονα δεν ακουσα.. μονο το πρωι ενας παππους απο την διπλανη οικοδομη με ρωτησε αν γινεται στο επομενο παρτυ να εχω πιο χαμηλα την μουσικη υ.γ και ναι... με ρωτησε ΑΝ γινεται...
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εμας τι τραβανε οι απο κατω μας οταν τα γατια κυνηγιουνται....
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι ακόμα που δεν παλεύεται είναι το κλείσιμο σκυλιών στο μπαλκόνι (για τιμωρία?) και να τα ακούς να σκούζουν άκυρες ώρες... Κανονικά έπρεπε να υπάρχει δίπλωμα σκύλου, όπως της οδήγησης. Εδώ δεν υπάρχει παιδιού... 3
vilfer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Απέναντι από την πολυκατοικία που μένω, μένουν και πηγαινοέρχονται σε ένα σπίτι 40-50 τετραγωνικών ρομά. Πολλοί ρομά, όμως (25 είναι το λιγότερο που μετράς) Έχουν σπάσει 6-7 αμάξια, έχουν κατεβάσει 2 τζαμαρίες, αφοδεύουν και ουρούν όπου βρουν, βάζουν την μουσική ό,τι ώρα γουστάρουν στη διαπασών. συνεχώς ουρλιάζουν και κλαίνε καμιά 15αριά παιδιά, τα οποία βρίζουν και φτύνουν αμάξια και περαστικούς. Είναι συνεχώς μαστουρωμένοι και μεθυσμένοι και σήμερα απείλησαν αρκετούς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) πως θα μας κάνουν, και θα μας δείξουν κλπ. Η αστυνομία είναι μέρα παρά μέρα εδώ, έχουν συλλάβει τον καθένα 2-3 φορές, και το πράγμα όσο πάει και κλιμακώνεται, με αποκορύφωμα τις σημερινές απειλές. Αύριο, κατόπιν έκτακτης γενικης συνέλευσης της πολυκατοικίας, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Άρα η απάντηση στην ερώτηση του θέματος είναι: Καθόλου ησυχία... 1
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εμας τι τραβανε οι απο κατω μας οταν τα γατια κυνηγιουνται.... το χειρότερο είναι η εποχή ζευγαρώματος , να έχουν ανέβει και να γ@μιώνται στο κρεβάτι μου και να τρώω και μια νυχιά , μεσα στις 4-5 τα ξημερώματα ! αλλα αυτός ο ήχος δεν παλεύεται , αυτό το ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που κάνουν λες και μαρσάρουν κατα τη διάρκεια
bedazzled Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ δεν υπάρχει παιδιού... Θα έπρεπε κι εκεί, αλλά ο Ελληνάρας θα έβαζε το λαδάκι του ως είθισται.
DDevil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Απέναντι από την πολυκατοικία που μένω, μένουν και πηγαινοέρχονται σε ένα σπίτι 40-50 τετραγωνικών ρομά. Πολλοί ρομά, όμως (25 είναι το λιγότερο που μετράς) Έχουν σπάσει 6-7 αμάξια, έχουν κατεβάσει 2 τζαμαρίες, αφοδεύουν και ουρούν όπου βρουν, βάζουν την μουσική ό,τι ώρα γουστάρουν στη διαπασών. συνεχώς ουρλιάζουν και κλαίνε καμιά 15αριά παιδιά, τα οποία βρίζουν και φτύνουν αμάξια και περαστικούς. Είναι συνεχώς μαστουρωμένοι και μεθυσμένοι και σήμερα απείλησαν αρκετούς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) πως θα μας κάνουν, και θα μας δείξουν κλπ. Η αστυνομία είναι μέρα παρά μέρα εδώ, έχουν συλλάβει τον καθένα 2-3 φορές, και το πράγμα όσο πάει και κλιμακώνεται, με αποκορύφωμα τις σημερινές απειλές. Αύριο, κατόπιν έκτακτης γενικης συνέλευσης της πολυκατοικίας, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Άρα η απάντηση στην ερώτηση του θέματος είναι: Καθόλου ησυχία... Φιλε εσεις πέσατε σε συμμορια. Ατυχια. Αυτά που λεμε εμεις εδώ είναι πταισματα μπροστα σε αυτά που περιγραφεις εσυ. Εκει πρεπει να εισαι εκπαιδευμενος κομάντο μονιμα μηπως σου επιτεθει κανεις. Καμια φορά χρειάζεται η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες.... καμιά φορά.
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε εσεις πέσατε σε συμμορια. Ατυχια. Αυτά που λεμε εμεις εδώ είναι πταισματα μπροστα σε αυτά που περιγραφεις εσυ. Εκει πρεπει να εισαι εκπαιδευμενος κομάντο μονιμα μηπως σου επιτεθει κανεις. Καμια φορά χρειάζεται η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες.... καμιά φορά. Με 25 δεν μπορείς να τα βάλεις όμως και σιγά μην επιτεθεί μόνο ένας απ'αυτούς... 1
vilfer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε εσεις πέσατε σε συμμορια. Ατυχια. Συμμορία, όπως ακριβώς το λες. Τα γυφτάκια φοράνε παλιόρουχα και τα βάζουν να ζητιανεύουν και ο πατέρας ξαφνικά βρέθηκε με καινούργιο αυτοκίνητο. Στο οποίο είναι συνέχεια με άλλους 4 και όλο το βράδυ ανά μισή ώρα φεύγουν και κάπου πάνε. Επιστρέφουν μετά από 5-6 λεπτά. Πάντα με μαρσαρίσματα και χειρόφρενα, είναι σίγουρο ότι ο τύπος κάνει εμπόριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα