zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σε διάφορες περιόδους τα τελευταία χρόνια που το λες, έχουν μπει οπαδοί ομάδων σε καφενεία, προπροτζίδικα κλπ και οσους ήταν μέσα (ηλικίας 50+) τους έχουν σαπίσει στο ξύλο με ρόπαλα και λοστούς γιατί υποστηρίζουν άλλη ομάδα. Το ξαναλέω, οι θαμώνες ήταν οικογενειάρχες απο 50 ετών και πάνω!!!!!!!!!!!!!! Γαμισέτα... Ο μόνος λόγος που πάω διακοπές οπουδήποτε είναι για να ξεχνιέμαι... Παλιότερα (τα τελευταία 10 χρόνια) δεν πήγαινα σπίτι, παρά μόνο για υπνο. Ή θα δουλευα απο επιλογή όλη την ημέρα, ή θα έτρωγα τα λεφτά που εβγαζα τις υπόλοιπες μέρες. Έτσι γέμιζε η μέρα μου. Τώρα που έχω οικογένεια είμαι υποχρεωμένος να είμαι ώρες μέσα στο σπίτι και είναι κάπως περίεργο...!!!! Τα ψυχοφάρμακα είναι νομίζω αρκετά κοντά... Συμφωνώ με τον DDevil, βρες τρόπο να φύγεις θα τρελαθείς! Πούλα το, νοίκιασέ το, κάνε κάτι. ρε παιδα, σας εχει τυχει να ακουτε θορυβο καθε βραδυ, σαν να μετακινουνε βαρια επιπλα σε καποιο διαμερισμα; καπου διαβασα οτι τετοιος θορυβος ειναι συνηθισμενος στις πολυκατοικιες αλλα δεν εχω καταλαβει απο που προερχεται. εδω που μενω, παλια τουλαχιστον, καθε βραδυ στον επανω οροφο, ακουγα να μετακινουν επιπλα. καθε βραδυ. ενας φιλος μου που μενει σε αλλη περιοχη, εχει και αυτος το ιδιο θεμα. να ακουει να μετακινουν επιπλα τα βραδια. σας εχει τυχει αυτο; τι στο διαολο ειναι; Ναι πολλές φορές.... Έχετε ακούσει από τους επάνω (όσοι έχετε) έναν θόρυβο σαν να ρίχνουν μπίλιες; Ναι, νομίζω είχαν μωρά άρα πιστεύω ότι είναι κάποιο παιχνίδι ίσως, δεν ξέρω!
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τον DDevil, βρες τρόπο να φύγεις θα τρελαθείς! Πούλα το, νοίκιασέ το, κάνε κάτι. Ναι πολλές φορές.... Ναι, νομίζω είχαν μωρά άρα πιστεύω ότι είναι κάποιο παιχνίδι ίσως, δεν ξέρω! Aπο ότι κατάλαβα είναι δικο του και δεν μπορει και να το πουλήσει τωρα γιατι έχουν πέσει οι αξιες εντάξει μπορει να έχει δικιο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ..και οοοοολα αυτα επειδη δεν υπαρχει μια !@$μενη νομοθεσια της προκοπης επι του θεματος, ποσο μαλλον η εφαρμογη αυτης. Και φυσικα, ενα απο τα επιχειρηματα περι αυτου ειναι "Ελα μωρε, τοσα πανε στραβα, λιγος θορυβος σε πειραξε?". 10
saxos55 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά πως και δεν έχει αναφερθεί κανένας στους τελάληδες; Τελάληδες. Εν έτει 2016. Παλιατζήδες, μανάβηδες, καραγκιοζοπαίχτες, φεστιβαλιτζήδες και λοιποί. Περνάνε τις πιο άκυρες ώρες -ειδικά Σαββατοκύριακα, ξυπνάνε μώρα, σκυλιά, γατιά, τα ενώνουν σε μια όμορφη συγχορδία και ...φεύγουν. Bonus: Δεν έχει σημασία που μένεις, έρχονται στο χώρο σου. 6
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά πως και δεν έχει αναφερθεί κανένας στους τελάληδες; Τελάληδες. Εν έτει 2016. Παλιατζήδες, μανάβηδες, καραγκιοζοπαίχτες, φεστιβαλιτζήδες και λοιποί. Περνάνε τις πιο άκυρες ώρες -ειδικά Σαββατοκύριακα, ξυπνάνε μώρα, σκυλιά, γατιά, τα ενώνουν σε μια όμορφη συγχορδία και ...φεύγουν. Bonus: Δεν έχει σημασία που μένεις, έρχονται στο χώρο σου. Eιναι απο τα ελαχιστα για το οποιο υπαρχει νομοθεσια οταν χρησιμοποιουν μεγαφωνο: Απαγορευεται η χρηση του ανεξαρτητως ωρας. Σε διαφορετικη περιπτωση, παιρνεις την κλασσικη απαντηση "Ελα μωρε, το ψωμι του προσπαθει να βγαλει ο ανθρωπος".
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 έχω πολλές υστερικές γειτόνισσες αλλα σπάνια θα κάνουν φασαριά γιατι ρίχνω παναγίες χύμα αμα μου τα παραφουσκώσουν κ γκαζώσω και ντρέπονται και σκάνε. Βέβαια κ εγώ ποτέ δεν κάνω βαβούρα , ιδικά σκυλιά που έχουμε όλοι στην γειτονιά , μόνο εγώ έχω φροντίσει να τα εκπαιδεύσω να μην κάνουν φασαρία παρα μόνο αν προσπαθήσει κάποιος να μπει σπίτι.Εκεί που έχω καταλήξει είναι πως καλό είναι να έχεις ακουστικά που κλείνουν τα αφτιά για όταν είσαι στο pc ή και παρακολουθείς ταινία (ασύρματα ftw) και καλή ηχομόνωση. Eιναι απο τα ελαχιστα για το οποιο υπαρχει νομοθεσια οταν χρησιμοποιουν μεγαφωνο: Απαγορευεται η χρηση του ανεξαρτητως ωρας. Σε διαφορετικη περιπτωση, παιρνεις την κλασσικη απαντηση "Ελα μωρε, το ψωμι του προσπαθει να βγαλει ο ανθρωπος". και δίνεις την κλασσική ανταπάντηση "όπως κ ο σωματέμπορας" χαχα
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά πως και δεν έχει αναφερθεί κανένας στους τελάληδες; Τελάληδες. Εν έτει 2016. Παλιατζήδες, μανάβηδες, καραγκιοζοπαίχτες, φεστιβαλιτζήδες και λοιποί. Περνάνε τις πιο άκυρες ώρες -ειδικά Σαββατοκύριακα, ξυπνάνε μώρα, σκυλιά, γατιά, τα ενώνουν σε μια όμορφη συγχορδία και ...φεύγουν. Bonus: Δεν έχει σημασία που μένεις, έρχονται στο χώρο σου. Οι λιγότερο ενοχλητικοί! Aπο ότι κατάλαβα είναι δικο του και δεν μπορει και να το πουλήσει τωρα γιατι έχουν πέσει οι αξιες εντάξει μπορει να έχει δικιο. Ναι αλλά πρέπει να βρει μια λύση, δεν αξίζει να μην μπορείς να ηρεμήσεις και να ευχαριστηθείς το σπίτι σου...
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Οι λιγότερο ενοχλητικοί! Ναι αλλά πρέπει να βρει μια λύση, δεν αξίζει να μην μπορείς να ηρεμήσεις και να ευχαριστηθείς το σπίτι σου... E καλα εννοείται. Να πχ τωρα εγω .... πάω να ριξω την απογευματινή μου υπνάρα για καμια ωρα και μετα θα σηκωθω να πάω για προπονηση. Τωρα μολις ακουσα κάποιον να σβαρνάει από πάνω αλλα δεν εχω θεμα αμα πέσω στο κρεβατι θα κοιμηθώ. Ειμαι ευκολος στο φαγητο τον ύπνο και το σέξ. Αντε γεια μας. 1
livefreeordie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδα, σας εχει τυχει να ακουτε θορυβο καθε βραδυ, σαν να μετακινουνε βαρια επιπλα σε καποιο διαμερισμα; καπου διαβασα οτι τετοιος θορυβος ειναι συνηθισμενος στις πολυκατοικιες αλλα δεν εχω καταλαβει απο που προερχεται. εδω που μενω, παλια τουλαχιστον, καθε βραδυ στον επανω οροφο, ακουγα να μετακινουν επιπλα. καθε βραδυ. ενας φιλος μου που μενει σε αλλη περιοχη, εχει και αυτος το ιδιο θεμα. να ακουει να μετακινουν επιπλα τα βραδια. σας εχει τυχει αυτο; τι στο διαολο ειναι; κι εμενα το ίδιο κάνουν. τα μετακινούν και τα σέρνουν κάθε μέρα ότι ώρα να ναι. βρε γλυκουλι τι γολγοθα περναγες παλι!!και σε παλαιοτερη κατοικια η απο πανω νεαρης ηλικιας καθε τοσο σκυλοβριζε τον πρων δεσμο της ξερεις του στυλ ελληνικα σηριαλ χαχα μωρέ τελικά αυτό παλευοταν φαντάσου μου λείπει !! σε σχέση με αυτούς τώρα :Ρ
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα αυτό με τα βαριά έπιπλα για ένα, ενά-μιση χρόνο μέχρι να ξεκουβαληθεί η φοιτήτρια που έμενε στο επάνω διαμέρισμα.Όχι μόνο μετακινούσαν βαριά έπιπλα σε βραδυνές ώρες (μεταμεσονυχτιες) και γενικότερα σε ώρες κοινής ησυχίας, σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά και έριχναν βαριά αντικείμενα (ήχος λες και έσκαγε ντουλάπα στο πάτωμα). Σε. Καθημερινή. Βάση. Και ενίοτε παρέα με φίλες, ντίρλα όλες, να ουρλιάζουν (κυριολεκτικά) αψυχολόγητα σαν ζώα σε μικρές ώρες και με διάρκεια ώρας τουλάχιστον.Πως να συνεννοηθείς με τέτοιον... άνθρωπο;Πάνω που σκεφτόμουν σοβαρά ότι φέτος δεν πάει άλλο, πρόλαβε και ξεκουμπίστηκε και γλιτώσαμε. Και οι νέοι ένοικοι συγκριτικά είναι άψογοι.
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 E καλα εννοείται. Να πχ τωρα εγω .... πάω να ριξω την απογευματινή μου υπνάρα για καμια ωρα και μετα θα σηκωθω να πάω για προπονηση. Τωρα μολις ακουσα κάποιον να σβαρνάει από πάνω αλλα δεν εχω θεμα αμα πέσω στο κρεβατι θα κοιμηθώ. Ειμαι ευκολος στο φαγητο τον ύπνο και το σέξ. Αντε γεια μας. Όχι που δεν θα πήγαινε εκεί η κουβέντα! 1
dimitris21gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω καραφλιάσει με όσα ακούω και νιώθω τυχερός. Πέρα από τα 2 σκυλιά της διπλανής μονοκατοικίας δεν έχω κανένα πρόβλημα και ας μένω σε μεγάλη σχετικά πολυκατοικία με χάλια ηχομόνωση η οποία είναι πάνω σε πολυσύχναστο δρόμο διπλής κατεύθυνσης.
theoritikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Στην γειτονιά μου στην Αθηνα , η απέναντι πολυκατοικία έχει αρκετά διαμερίσματα που ενοικιάζονται . Σε αυτά έρχονται και μενουν κατά καιρούς διάφορα φρούτα. Αυτή την εποχή έχουμε την first world problems drama queen, που θα γκρινιάζει στο τηλέφωνο για τις κατινες συναδέλφους με την μητέρα της.Bonus track όταν μιλάει με τον γκομενο . Παθαίνεις ζάχαρο και μόνο από τις γλυκαναλατες ανοησιουλες που του λέει . Στον αποκατω όροφο μένει ο l33t pro LoL g4m3r. Το έχει κάνει σκοπό στην ζωή του να γίνει gold (επειδή οι bronze είναι νουμπια ολκής) . Καθε φορά που παίζει ένα session, θα γίνεται κάτι που τον τσαντιζει. Για να δείξει πόσο imba είναι στην γειτονιά ,ουρλιάζει για να το καταλάβουμε . Αυτό γίνεται κάθε πέντε λεπτά.. Αυτούς τους δύο τους έχω συνηθησει πλέον . Καμιά φορά σπαω και πλάκα με την συμπεριφορα τους. Μέχρι που ήρθε ο σταρχιδιαμουολα Αμερικάνος. Αυτός ότι κάνει θα το κάνει με ανοιχτό παράθυρο σε αρκετά μεγάλα decibel βραδυνές ώρες μέχρι τα χαραματα. Θα μιλάει με Αμερικη στις 2 το πρωί γκαριζοντας, θα βλέπει ταινίες και σειρές στις 3 το πρωί , θα έχει φέρει φιλαράκια του και θα φωνάζουν όλοι μαζι μέχρι τα χαράματα . Τις προαλες άκουγε gangsta rap ( ευτυχως απόγευμα) . Ή ένταση ήταν τόσο δυνατή που ακουγα το κάθε beat και τους στίχους σαν να τα είχα βάλει στο δικό μου pc . Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα μικρό drone,στο οποίο να βάλω μία ταμπέλα με την επιγραφή shut the fuck up nigga !! Και να καταγραψω την αντίδραση του όταν το δει να πετάει πανω απο το κεφάλι του... 10
livefreeordie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Στην γειτονιά μου στην Αθηνα , η απέναντι πολυκατοικία έχει αρκετά διαμερίσματα που ενοικιάζονται . Σε αυτά έρχονται και μενουν κατά καιρούς διάφορα φρούτα. Αυτή την εποχή έχουμε την first world problems drama queen, που θα γκρινιάζει στο τηλέφωνο για τις κατινες συναδέλφους με την μητέρα της.Bonus track όταν μιλάει με τον γκομενο . Παθαίνεις ζάχαρο και μόνο από τις γλυκαναλατες ανοησιουλες που του λέει . Στον αποκατω όροφο μένει ο l33t pro LoL g4m3r. Το έχει κάνει σκοπό στην ζωή του να γίνει gold (επειδή οι bronze είναι νουμπια ολκής) . Καθε φορά που παίζει ένα session, θα γίνεται κάτι που τον τσαντιζει. Για να δείξει πόσο imba είναι στην γειτονιά ,ουρλιάζει για να το καταλάβουμε . Αυτό γίνεται κάθε πέντε λεπτά.. Αυτούς τους δύο τους έχω συνηθησει πλέον . Καμιά φορά σπαω και πλάκα με την συμπεριφορα τους. Μέχρι που ήρθε ο σταρχιδιαμουολα Αμερικάνος. Αυτός ότι κάνει θα το κάνει με ανοιχτό παράθυρο σε αρκετά μεγάλα decibel βραδυνές ώρες μέχρι τα χαραματα. Θα μιλάει με Αμερικη στις 2 το πρωί γκαριζοντας, θα βλέπει ταινίες και σειρές στις 3 το πρωί , θα έχει φέρει φιλαράκια του και θα φωνάζουν όλοι μαζι μέχρι τα χαράματα . Τις προαλες άκουγε gangsta rap ( ευτυχως απόγευμα) . Ή ένταση ήταν τόσο δυνατή που ακουγα το κάθε beat και τους στίχους σαν να τα είχα βάλει στο δικό μου pc . Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα μικρό drone,στο οποίο να βάλω μία ταμπέλα με την επιγραφή shut the fuck up nigga !! Και να καταγραψω την αντίδραση του όταν το δει να πετάει πανω απο το κεφάλι του... χαχαχαχαχα δάκρυσα όμως 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι που δεν θα πήγαινε εκεί η κουβέντα! σεξ - φαϊ και υπνος φιλε για να μην πάθουν ποτε τα νευρα μας! Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα μικρό drone,στο οποίο να βάλω μία ταμπέλα με την επιγραφή shut the fuck up nigga !! Και να καταγραψω την αντίδραση του όταν το δει να πετάει πανω απο το κεφάλι του... χαχαχαχαχα :cry: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα