spertoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αντε να σου παει 250.000 βρε αδερφε...τι είναι 250.000? ετσι να πουλήσεις ένα σπιτι που κανει 80.000 ευρω , τα βρηκες...
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι δεν το πουλας να πας να κτισεις αλλου? το οικοπεδο να βρεις και κτιζεις μετα σπιτι σε ενα επιπεδο αρχικά. Λειτουργικο σπιτι με χωρους χωρις πολλους οροφους και περιττά δωμάτια. Πσο να πάρει συνολο? 200.000 ευρω? ως εκει. Μαζι με οικοπεδο. Γιατί πλέον δεν μπορούν να υπάρξουν 200.000 για κανένα λόγο και αν πουλήσεις το σπίτι σε αυτές τις συνθήκες είναι σαν να το χαρίζεις... Αν το νοικιάσεις, πάλι μέσα θα μπεις... αντε να σου παει 250.000 βρε αδερφε...τι είναι 250.000? ετσι να πουλήσεις ένα σπιτι που κανει 80.000 ευρω , τα βρηκες... 2.000€ περισσευούμενα κάθε μήνα για 10 χρόνια!!! Καθημερινό σενάριο!!!
pano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 xstreamgamer το ξέρω ρε συ,από τα Φάρσαλα είμαι,δυστυχώς τα περισσότερα χωριά έτσι είναι πλέον.
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί πλέον δεν μπορούν να υπάρξουν 200.000 για κανένα λόγο και αν πουλήσεις το σπίτι σε αυτές τις συνθήκες είναι σαν να το χαρίζεις... Αν το νοικιάσεις, πάλι μέσα θα μπεις... 2.000€ περισσευούμενα κάθε μήνα για 10 χρόνια!!! Καθημερινό σενάριο!!! Oχι και 10. Γρηγορα θες να ξεχρεώσεις εσυ. 500 για 40. Αλλα θα έχεις το δικο σου σπιτι και την ηρεμια σου. Θέλει να εισαι και λιγο ψυχραιμος φιλε και οχι στενάχωρος συμφωνω οτι δεν ειναι για ολους τα ανοίγματα. Εμενα ο θειος μου ειχε σε κάποια φαση 20 κάρτες έβγαζε απο τη μια έβαζε στην αλλη και οποτε τον ρωτουσες.... αμα σε πιάσουν? στα @@ μου σου απαντουσε :cry: τελικα τις σκουπισε με το εφάπαξ του φάγανε ενα 40αρι χιλιαδες ευρώ. Αναλογο στυλ ειμαι και εγώ. Αυτη τη στιγμη χρωστάω σε μια πιστωτική αλλα την έχω ρυθμισμένη γατακι ειμαι ακομα βεβαια μπροστα στον θειο. ο άλλος ετρεμε να βγάλει πιστωτική εντάξει δεν ειναι για ολους τα ανοιγματα συμφωνω. Πρεπει να εισαι λιγο ευελικτος στην νοοτροπια.
spertoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν καθησα να τα υπολογισω...2000 βγαινουν? περισσευούμενα? ψιλικοκο...εφικτο σεναριο, μην κανεις το δυσκολο...δε θα ερθουμε για δανεικα...
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν καθησα να τα υπολογισω...2000 βγαινουν? περισσευούμενα? ψιλικοκο...εφικτο σεναριο, μην κανεις το δυσκολο...δε θα ερθουμε για δανεικα... Καλα εσυ μεγάλε βλεπεις φαντάσματα και στον ξύπνιο σου. :cry:
spertoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα εσυ μεγάλε βλεπεις φαντάσματα και στον ξύπνιο σου. :cry: δηλαδή?
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εμείς έχουμε απέναντι νηπιαγωγείο και όταν βγαίνουν για διάλλειμα κάνουν φασαρία αλλά δεν είναι κανένας σπίτι τα πρωινά οπότε δεν μας νοιάζει. Το μόνο που ακούγεται είναι το χαζόσκυλο των αποκάτω που κάπου κάπου αφηνιάζει και γαβγίζει σαν να μην υπάρχει αύριο.
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδή? Δηλαδη νομιζεις οτι ειμαι τοκογλυφος και μπηκα να ψαρέψω κοσμο για δανεικα. Αυτο δεν υπονοησες με την ειρωνια σου? ή καταλαβα λαθος?
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω μεινει σε οτι οροφο θες χαχα. Η καταρα με στοιχειωνει τι να πω! Το καλυτερο ειναι αυτο που εχεις κι εσυ,για τετοιο θα ψαξω οταν ειναι να ξανανοικιασω. Ρετιρε χωρις αλλον στον οροφο,με καλη ηχομονωση και μακριαααα απο φοιτητες!! Γιατι εγω στο ρετιρε που ειχα μεινει τους απο κατω τους ακουγα κανονικα και τι λεγανε καποιες φορες ή οταν εκαναν σεξ ! βρε γλυκουλι τι γολγοθα περναγες παλι!!και σε παλαιοτερη κατοικια η απο πανω νεαρης ηλικιας καθε τοσο σκυλοβριζε τον πρων δεσμο της ξερεις του στυλ ελληνικα σηριαλ χαχα
spertoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη νομιζεις οτι ειμαι τοκογλυφος και μπηκα να ψαρέψω κοσμο για δανεικα. Αυτο δεν υπονοησες με την ειρωνια σου? ή καταλαβα λαθος? εδώ κολλαει το ρητο σου...
Grim Ripper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Έχετε ακούσει από τους επάνω (όσοι έχετε) έναν θόρυβο σαν να ρίχνουν μπίλιες; 3
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν καθησα να τα υπολογισω...2000 βγαινουν? περισσευούμενα? ψιλικοκο...εφικτο σεναριο, μην κανεις το δυσκολο...δε θα ερθουμε για δανεικα... Καλα εσυ μεγάλε βλεπεις φαντάσματα και στον ξύπνιο σου. :cry: δηλαδή? Δηλαδη νομιζεις οτι ειμαι τοκογλυφος και μπηκα να ψαρέψω κοσμο για δανεικα. Αυτο δεν υπονοησες με την ειρωνια σου? ή καταλαβα λαθος? εδώ κολλαει το ρητο σου... Εγώ πάντως απο τα γραφόμενα σας κατάλαβα πως κάνετε και οι 2 πλάκα απο αυτά που γράφετε. Πως καταφέρατε να την μετατρέψετε επι προσωπικού, ακόμα δεν καταλαβαίνω!!! Φανταστείτε να είχατε και εσείς τοσους βλαμμένους γείτονες, σε τι φάση θα ήσασταν !!!!!!!!! :shock: 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως απο τα γραφόμενα σας κατάλαβα πως κάνετε και οι 2 πλάκα απο αυτά που γράφετε. Πως καταφέρατε να την μετατρέψετε επι προσωπικού, ακόμα δεν καταλαβαίνω!!! Φανταστείτε να είχατε και εσείς τοσους βλαμμένους γείτονες, σε τι φάση θα ήσασταν !!!!!!!!! :shock: Eγω δεν κάνω πλάκα! Ειμαι της άποψης άμα έχεις ή ειχες μια σταθερη δουλεια ή εστω μια δουλεια που ξέρεις οτι αποφέρει τουλάχιστον 1500 το μήνα αξιζει να κάνεις το άνοιγμα με δάνειο στεγαστικο ουτως ή αλλως τα υπερχρεωμένα παιζει να ρυθμιστουν με Κατσέλη δεν θα στο πάρουν θα γινει διακανονισμος. Οποτε σου μένει ενα σπιτι και η ησυχια σου δεν εισαι ουτε νοικάρης (να σε αντιμετωπιζουν αφ υψηλου οι εχοντες 2-3 δωμάτια σε ενα 3αρι σορρυ αλλα για οσους ειναι σουργελα και την βλεπουν στο έτσι θα τους κτυπησω και εγω γιατι το έχω βιωσει σιγα ρε μεγάλε ενα δικο σου τριάρι εχεις δεν έχεις και καμια μεζονέτα ή βιλλα ή επαυλη) ουτε ανέχεσαι τις ιδιοτροπιες του καθενος εβαλε μουσικη εριξε νερά απο πάνω εκανε εκεινο με εκλεισε στο πάρκιν κτλπ. Τωρα εντάξει εννοειται με 1000 ευρώ μισθο το μήνα απο αντρα και γυναικα(μαζι 500+500 δηλαδη) δεν κάνεις τέτοια ανοιγματα αλλα τις καλες εποχες που τσιμπουσαν και οι 2 1500αρες ή 1000αρες άνετα το έκανες. Και στο έδινε και η τράπεζα. Η τράπεζα στο έδωσε το δάνειο δεν το πήρες χαριστικά. Αυτη συμφώνησε. Θα δεις και στις δικαστικές αιθουσες ποσοι θα δικαιωθούν απο τον νομο κατσέλη. Τοσα θαλασοδάνεια έδωσαν το στεγαστικο της α' κατοικιας τους πειραξε? φαντασου αμα γινεται μάχη επιχειρηματων στο ινσομνια τι έχει να γινει στο δικαστηριο για τοσο σοβαρά θεματα
kostascfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ο απο κάτω είναι ένα βλαμμένο 40 ετών που κάθε μέρα μεθάει και βάζει την τηλεόραση τέρμα όλη τη νύχτα κλπ κλπ Του το είπα κάμποσες φορές και το μετρίασε. Απέναντι στο φωταγωγό ήταν μια τρελή που της είχαν πεθάνει παιδιά σκυλιά κλπ και απο τις 6 το πρωι έβαζε μουσική τέρμα, εσπαγε το σπίτι της κάθε τόσο με σφυρί γιατί την ενοχλούσε η ύπαρξη των αλβανών απο κάτω (που ήταν η πιο ήσυχη οικογένεια που υπάρχει) κλπ Γενικά αν δεν έχετε ζήσει φασαρία σε φωταγωγό δεν έχετε ζήσει την κόλαση. Τόση φασαρία που τελικά δεν έμενα στο σπίτι και πήγαινα μόνο για άραγμα. Ευτυχώς πριν κανα χρόνο την βρήκαν πεθαμένη μετά απο ένα δίμηνο γιατί βρώμαγε. Στην απέναντι πολυκατοικία είναι ένα τσουλάκι και κάθε λίγες μέρες κάποιος νέος γκόμενος την πηδάει και την ακούει όλη η γειτονιά (ανοιχτά παραθυρα, απολύτως γυμνοί στα μπαλκόνια κλπ) Φυσικά υπάρχουν random σκυλιά (απο σκυλιά φλοκάτες έως τσοπανόσκυλα) σε μπαλκόνια που γαυγίζουν όλο το 24ωρο επειδή κανεις δεν ασχολείται μαζί τους, παρα μόνο αυτοί που τους ενοχλεί το γαυγισμα. Μόνο έναν σοβαρό ήσυχο γείτονα είχα στο διπλανό διαμέρισμα, και τελικά πριν ένα μηνα αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο διαμέρισμα μέσα... we have a winner 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα