Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πιο ενοχλητικοί πάντως είναι μακράν οι επιδειξίες δικυκλιστές... άλλα έλα που αν βγει η αστυνομία και αρχίσει να μαζεύει διπλώματα/πινακίδες για πλάκα, θα αρχίσουν να φωνάζουν μερικοί για «χούντα».

Μένω κοντά σε ένα μπαράκι που μαζεύει γενικά ροκ κοινό και κάτι τύπους με κάτι γιγάντιες harley με τατουαζ κτλπ .

Το πρώτο περιστατικό ήταν στην αρχή που μόλις είχα μετακομίσει , θα ήταν γύρω στις 3-4 το βράδυ και ενώ κοιμόμουν ξαφνικά αρχίζουν τα τζάμια να τρίζουν και να ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος .. πετάγομαι από τον ύπνο και λέω ήμαρτον ρε φίλε τι κάνουν οι τύποι ..έλα μου ντε που δεν είχα δει τα χειρότερα.Οι τύποι μόλις είχαν ανάψει τα μοτόρια .. όταν άρχισαν να γκαζώνουν τα τζάμια χόρευαν σε ρυθμό σάμπα και εγώ να τραβάω τα μαλλιά μου.

Αυτό γινόταν 3-4 φορές την εβδομάδα όποτε αναγκαστικάμε να αλλάξουμε όλα τα τζάμια στο σπίτι με ενισχυμένα και από τότε έχουν ησυχάσει.

• Like 2
  • Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είστε μερικοί πολύ μυγιάγγιχτοι στους ήχους πάντως. Πρώτη και καλύτερη η μάνα μου, μόλις ακούσει άνθρωπο να μιλάει ή να ψιλογελάει από κάτω πετάγεται από τον ύπνο της. Οκ το πατρικό μου είναι δίπλα σε καφετεριοπλατεία των ανατολικών προαστείων, αλλά η λύση είναι απλή. Κλείνεις παράθυρα, ανοίγεις κλιματισμό και όνειρα γλυκά.

• Like 1
Δημοσ.

Σεχ καθολου κανουν?

χαχα μακαρι να κανανε να τους ακουγαν πιστευω αυτη η φασαρια δεν θα πειραζε κανεναν :cry:

Είστε μερικοί πολύ μυγιάγγιχτοι στους ήχους πάντως. Πρώτη και καλύτερη η μάνα μου, μόλις ακούσει άνθρωπο να μιλάει ή να ψιλογελάει από κάτω πετάγεται από τον ύπνο της. Οκ το πατρικό μου είναι δίπλα σε καφετεριοπλατεία των ανατολικών προαστείων, αλλά η λύση είναι απλή. Κλείνεις παράθυρα, ανοίγεις κλιματισμό και όνειρα γλυκά.

Εγω αμα πέσω στο κρεβατι μέσα σε ενα λεπτο έχω κοιμηθει και πάρτι να κάνει ο άλλος απο πάνω. Που ειχε κανει την αλλη φορα κοιμηθηκα σαν πουλάκι. Το καλοκαιρι έπαιζαν και κλαρινα εδω και δεν μάσησα. Κοιμηθηκα μια χαρα!

Δημοσ.

στο εξοχικο σπιτι, στο διπλα διαμερισμα μενει μια γρια μονη της. ηχομονωση γιοκ παρολο που ειναι ολοκαινουργια πολυκατοικια. ενα βραδυ που ετυχε να κοιμαμαι εκει, κατα της 3 η ωρα την νυχτα ακουω μουσικη μεσα στο υπνοδωματιο. σηκωνομαι και ακουω στο διπλα διαμερισμα καποιον να παιζει μπουζουκι και την γρια να τραγουδαει λαικα. 3 η ωρα το βραδυ. αναγκαστηκα να κοιμηθω στο σαλονι απο τον θορυβο. το καλο ειναι οτι σπανια κατεβαινω στο εξοχικο, αλλα καποια στιγμη πρεπει να μπει ηχομονωση στον τοιχο που χωριζει το υπνοδωματιο απο το διπλα διαμερισμα. ευτυχως που ειναι και ρετιρε και το μονο διαμερισμα που γειτονευει ειναι αυτο.

• Like 3
Δημοσ.

iordanis77, on 12 Sept 2016 - 02:14 AM, said:snapback.png

Σεχ καθολου κανουν?

χαχα μακαρι να κανανε να τους ακουγαν πιστευω αυτη η φασαρια δεν θα πειραζε κανεναν  :cry:

Γιατί το νομίζεις αυτό ; εντάξει αν ήταν καμιά μιλφάρα δεν θα μας χαλούσε .. αλλά άμα ήταν καμία σταφιδομούρα θα ήταν η απόλυτη ξενέρα .

Δημοσ.

Εάν ο θόρυβος είναι χαμηλής συχνότητας(ντίζελ, γραμμές τρένου,το γνωστό ντούπου-ντούπου,sub-woofer κ.ο.κ.) τον κώλο σου κάτω να βάλεις, να καλύψεις το σπίτι με ηχομόνωση και να βάλεις ωτοασπίδες πάλι το βουητό ακούγεται...

Δημοσ.

Εάν ο θόρυβος είναι χαμηλής συχνότητας(ντίζελ, γραμμές τρένου,το γνωστό ντούπου-ντούπου,sub-woofer κ.ο.κ.) τον κώλο σου κάτω να βάλεις, να καλύψεις το σπίτι με ηχομόνωση και να βάλεις ωτοασπίδες πάλι το βουητό ακούγεται...

Αυτοί οι ήχοι είναι λιγότερο ενοχλητικοί όμως (για μένα δηλαδή). Φωνές, πόρτες, χτυπήματα κλπ ενοχλούν πιο πολύ.

Δημοσ.

Καθόλου!

Είμαι δίπλα σε πλατεία με καφετέριες και νεολαία και καγκουρες με ηχοσύστημα και αμάξια φορτωμένα με εξατμίσεις και κώλο μηχανάκια με σπαστικα τσογλανια.

Επίσεις κάθε απόγευμα τα φοιτηταρια απέναντι δοκιμάζουν το ηχοσύστημα τους και ουρλιάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Γενικά είναι να παίρνεις ένα καλάσνικοφ και να αρχίζεις να θεριζεις να ησυχάσει το σύμπαν :P

Οι περισσότεροι εδώ που μένω θα έχετε έρθει για καφέ και γκομενακια (πλατεία ελευθερίας) ;)

Άντε πια!

εγώ το ονειρεύομαι με μπαζουκας!!! χαχα!! λίγο ακόμη και δεν είναι μακρια η μέρα αυτήν μου φαίνεται με αυτούς που έχω τώρα πάνω από το κεφάλι μου!

Αυτοί οι ήχοι είναι λιγότερο ενοχλητικοί όμως (για μένα δηλαδή). Φωνές, πόρτες, χτυπήματα κλπ ενοχλούν πιο πολύ.

κι οι βηματισμοι ρινοκερου που επίσης αντιμετωπίζω καθημερινά. εκτός του ότι ακούγονται στερεοφωνικά όλη μέρα οι φωνές τους. ζω μια κόλαση :Ρ
  • Like 3
Δημοσ.

Στη γειτονιά μου, εκτός από δυο κάγκουρες με σαξόραλλα με ελευθέρας που ξεσηκώνουν το τετράγωνο και μόνο που βάζουν μπροστά, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα σκυλιά.

Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει. Σχεδόν όλοι έχουν από ένα από αυτά τα μικρά που μοιάζουν με φλοκάτη.

Έρχεται delivery; Γαυγίζουν.

Περνάει αμάξι; Γαυγίζουν.

Περνάει άνθρωπος; Γαυγίζουν.

Χτυπάει τηλέφωνο; Γαυγίζουν.

Βάζεις σκούπα; Γαυγίζουν.

Βγαίνει ο ένας απ' τους δύο κάγκουρες με το δικό του να το πάει να κατουρήσει; Της πόρνης. Γαυγίζουν για κανά δεκάλεπτο, χωρίς υπερβολές.

Δε γίνεται κάτι απ' τα παραπάνω, αλλά πάει ~23:00; Κάτι τα πιάνει και αρχίζουν όλα μαζί. Δε γαυγίζουν, ουρλιάζουν.

Όλα αυτά σε καθημερινή βάση.

Καλοκαίρι σου λέει ο άλλος, η καλύτερη εποχή σου λέει ο άλλος. Όλα στο μπαλκόνι να δίνουν πόνο.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω αμα πέσω στο κρεβατι μέσα σε ενα λεπτο έχω κοιμηθει και πάρτι να κάνει ο άλλος απο πάνω. Που ειχε κανει την αλλη φορα κοιμηθηκα σαν πουλάκι. Το καλοκαιρι έπαιζαν και κλαρινα εδω και δεν μάσησα. Κοιμηθηκα μια χαρα!

Σας ζηλευω εσας που ειστε ετσι. Εχω κι εγω τετοιους φιλους και πραγματικα απορω :P

φοιτητρια απο πανω μου εκανε "θορυβο" και φωναζε στις πιο ακυρες ωρες

ε δεν αντεξα πηγα και γω πανω

και; την... ''κανονισες''; :P

Πραγματικά ήσυχο διαμέρισμα δεν πιστεύω να υπάρχει. Μονοκατοικία μόνο!

Το προβλημα ειναι η ασταματητη φασαρια (διαφορων ειδων) σε καθημερινη βαση κι επι 24ωρου βασεως. Δεν μπορεις να ξεφυγεις απο αυτο,ουτε να το αντεξεις. Τωρα γενικα να κανει καποιος, καποιες φορες , φασαρια για λιγο,ναι. Αρκετα συνηθισμενο,δε το λες ανυποφορο ομως. 

• Like 2
Δημοσ.

Ας πω κι εγω τι συμβαινει στη γειτονια μου λοιπον...

Προσφατα μετακομισαν κατι γυφτοι με τα 5 τους παιδια και τα 3 τους σκυλια. Τις πρωτες μερες δεν δημιουργησαν καποιο θεμα, ομως μολις ξεθαρεψαν λιγο, αρχισαν να βγαινουν τα παιδια απο το σπιτι και να προκαλουν προβληματα. Φωνες, κραυγες, τραγουδανε κι ολας, μας εχουν σπασει τα νευρα. Τα αγορια παιζουν μπαλα κι εχουν σαν τερμα τις γκαραζοπορτες (να ναι καλα τα θυροτυλεφωνα που οταν ερχονται και χτυπανε την γκαραζοπορτα βγαινει ο πατερας μου απο το τηλεφωνο και τους τρομαζει :P). Η μικρη γυφτοπουλα κανει την παολα και βγαινει στα μπαλκονια και λαλαει. Ο μεγαλος ο γιος φερνει κοπελες στο σπιτι τους και ακουγονται κραυγες καποια βραδια.

Τα σκυλια τους ολη μερα γαυγιζουν. Εχουν ενα κουταβι που εχει πολυ σπαστικο γαυγισμα, ενα ενηλικο που μας εχει πριξει ενα πιτμπουλ που οταν βγαινει ελευθερο βολτα χυμαει σε ολους τους σκυλους κι ενα γατι που δοξασι ο Θεος δεν εχουμε θεμα μαζι του.

Απεναντι απο τους γυφτους ειναι μια παλιοοικογενεια που ο ενας παιρνει ναρκωτικα και βγαινει ζαλισμενος και φωναζει, η αλλη καθεται και κουναει το ποδι της ολη μερα στο μπαλκονι κι ακουει οτι λεμε, η κορη τους εχει θεματα με τη μανα και πλακωνονται ολη την ωρα και ο γιος εχει καποιο νοητικο προβλημα και φωναζει σε ακυρες καταστασεις. Α και φυσικα μην ξεχασω τον "μπλανκι" το τεραστιο σκυλι που μενει μονιμα στο μπαλκονι και γαυγιζει οταν γαυγιζουν τα αλλα με πιο δυνατη φωνη απο καθε αλλο σκυλι.

Αυτα ειναι τα σημαντικα θεματα μας.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι και να λετε χειροτερο πραγμα απο συνεχομενα βηματα που προκαλουν σεισμικες δονησεις στο δωματιο σου και φωνες που θυμιζουν αγρια ζωα που κατασπαρασσονται στη ζουγκλα ,πανω απο το κεφαλι σου ολη μερα,καθε μερα δεν υπαρχει! και φυσικα το κερασακι στην τουρτα να μπορεις να τους ξεφορτωθεις γιατι μπορεις επειδη ειναι δικο σου το σπιτι,αλλα να μη μπορεις ταυτοχρονα γιατι χωρις το ενοικιο δε παιζει να ξεχρεωσεις τους φορους ακινητων της Ελλανταρας!! Α ρε Ελλαντα αθανατηηηη! Τους καλυτερους ανθρωπους και τις καλυτερες συνθηκες :D

Δημοσ.

Ο απο κάτω είναι ένα βλαμμένο 40 ετών που κάθε μέρα μεθάει και βάζει την τηλεόραση τέρμα όλη τη νύχτα κλπ κλπ Του το είπα κάμποσες φορές και το μετρίασε.

Απέναντι στο φωταγωγό ήταν μια τρελή που της είχαν πεθάνει παιδιά σκυλιά κλπ και απο τις 6 το πρωι έβαζε μουσική τέρμα, εσπαγε το σπίτι της κάθε τόσο με σφυρί γιατί την ενοχλούσε η ύπαρξη των αλβανών απο κάτω (που ήταν η πιο ήσυχη οικογένεια που υπάρχει) κλπ Γενικά αν δεν έχετε ζήσει φασαρία σε φωταγωγό δεν έχετε  ζήσει την κόλαση. Τόση φασαρία που τελικά δεν έμενα στο σπίτι και πήγαινα μόνο για άραγμα. Ευτυχώς πριν κανα χρόνο την βρήκαν πεθαμένη μετά απο ένα δίμηνο γιατί βρώμαγε.

Στην απέναντι πολυκατοικία είναι ένα τσουλάκι και κάθε λίγες μέρες κάποιος νέος γκόμενος την πηδάει και την ακούει όλη η γειτονιά (ανοιχτά παραθυρα, απολύτως γυμνοί  στα μπαλκόνια κλπ)

Φυσικά υπάρχουν random σκυλιά (απο σκυλιά φλοκάτες έως τσοπανόσκυλα) σε μπαλκόνια που γαυγίζουν όλο το 24ωρο επειδή κανεις δεν ασχολείται μαζί τους, παρα μόνο αυτοί που τους ενοχλεί το γαυγισμα.

Μόνο έναν σοβαρό ήσυχο γείτονα είχα στο διπλανό διαμέρισμα, και τελικά πριν ένα μηνα αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο διαμέρισμα μέσα...

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...