livefreeordie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Plot twist, είσαι αυτή για την οποία μιλούσε η zianna πιο πριν :shock: :shock: -.-
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχα σε κατάλαβα! Μόλις τώρα πρόσεξα ότι την είπε μοσχάρα! χαχαχα κλάμα
livefreeordie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχα σε κατάλαβα! Μόλις τώρα πρόσεξα ότι την είπε μοσχάρα! χαχαχα κλάμα χαχα Ε είναι λίγο μάλλον.
sephirothsw Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω αλλάξει πολλά σπίτια κατά καιρούς. Αλλά με πολύ φασαρία και άλλα με λιγότερη... Το χειρότερο όλων ήταν ένα! Σπίτι/σπηλια του batman. Δεν το έβλεπε ήλιος από πουθενά. Από δίπλα έμεναν αλβανοί, από πάνω βουλγαρες, παρά δίπλα πακιστανοι και γενικά ή γειτονιά φιλοξενούσε πολλούς διάφορους. Τεσπα δεν είχα θέμα με αυτό. Οι αλβανοί όμως που έμεναν 5-6 μέτρα στο δίπλα σπίτι, κάθε μέρα έβγαιναν έξω και μίλαγαν ο ένας στο άλλον λες και βρίσκονταν στα χωράφια και δούλευε το τρακτέρ πίσω τους. Μιλάμε για φωνές. Αναρωτιομουν πως άντεχαν τα λαρύγγι τους κάθε μέρα. Και μόλις σταμάταγαν αυτοί έβγαιναν τα παιδιά τους. Και ούρλιαζαν. Και μετά έβγαινε ο πατέρας τους και φώναζε " Ταμπουλεεεεεεε" ή κάτι τέτοιο το οποίο ηταν μάλλον το όνομα του μικρού. Αυτό γίνονταν 24/7. Είχα απελπιστει και λέω α γαμηθειτε θα παίξω αλλιώς μπάλα. Τέρμα τα ηχεία στον υπολογιστή και ολη μέρα εβαζα ροκιες και μέταλ. Ανοιχτά παντζούρια για να ακούγεται έξω. Ε μετά από 2-3 βδομάδες ήρθε ο ένας από αυτούς και με ρώτησε πώς λέγονταν ένα τραγούδι γιατί του άρεσε πολύ.... Τεσπα. Καλοκαίρι ήρθαν ή δική μου για διακοπές ( εμένα Κω) και έφυγαν τελικά με πονοκέφαλο, και χειρότερα από ότι είχαν έρθει. Μόλις πέρασε το καλοκαίρι άλλαξαν και εγώ σπίτι και βρήκα μία ωραία μονοκατοικία και ηρεμεσα για τα 2 επόμενα χρόνια στο νησί. Μετ; Αφού πήρα μετάθεση , φτου και από την αρχή σε φασαρία και μλκιες... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μιλάμε για φωνές. Αναρωτιομουν πως άντεχαν τα λαρύγγι τους κάθε μέρα. Και μόλις σταμάταγαν αυτοί έβγαιναν τα παιδιά τους. Και ούρλιαζαν. Μου θύμισες περιστατικό πάνω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια που έχει κάτι σαν πλατεία και παγκάκια και πάνε αρκετοί και αράζουν, παιδάκια παίζουν κτλ. Βλέπω λοιπόν κάποιους (Αλβανοί μάλλον) να μιλάνε ουρλιάζουν και λέω εντάξει αυτοί όπου να 'ναι θα σφαχτούν. Ξαναπερνάω μετά από τρεις ώρες και οι άνθρωποι μιλούσαν στον ίδιο ακριβώς τόνο.. (μιλάμε για deja vu από τα λίγα..) Τότε κατάλαβα ότι πριν δεν μάλωναν, αυτό ήταν το φυσικό τους... 1
xstreamgamer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Από την μία σιχτιρίζω που γύρισα στο χωριό την τελευταία τριετία με κόσμο μηδέν με εξαίρεση τα καλοκαίρια και με έναν άθλιο internet που στο download του το πολύ να φτάσει τα 220 kbps.Από την άλλη μένω στο τελευταίο σπίτι του χωριό από την ανατολική του πλευρά με θέα όλον τον κάμπο και απίστευτη ησυχία.Η παλιά εθνική οδός(Λάρισα-Φάρσαλα Δομοκός-Λαμία)που διασχίζει το χωριό στην μέση ακριβώς βρίσκεται πάνω από 200 μέτρα μακριά και το μόνο που μπορεί να ακουστεί είναι αν περάσει καμία νταλίκα με φουλ ταχύτητα και αυτό μόνο αν δώσεις βάση.όταν έφυγα για την Λάρισα πριν 10 χρόνια όπου παρέμεινα μια εφταετία είχα τρομερό πρόβλημα στο να κοιμηθώ τα πρώτα βράδια.Αλλά για θέμα ησυχίας εδώ επικρατεί άκρα του τάφου η σιωπή!
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καθόλου! Είμαι δίπλα σε πλατεία με καφετέριες και νεολαία και καγκουρες με ηχοσύστημα και αμάξια φορτωμένα με εξατμίσεις και κώλο μηχανάκια με σπαστικα τσογλανια. Επίσεις κάθε απόγευμα τα φοιτηταρια απέναντι δοκιμάζουν το ηχοσύστημα τους και ουρλιάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Γενικά είναι να παίρνεις ένα καλάσνικοφ και να αρχίζεις να θεριζεις να ησυχάσει το σύμπαν Οι περισσότεροι εδώ που μένω θα έχετε έρθει για καφέ και γκομενακια (πλατεία ελευθερίας) Άντε πια! 4
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Wow, τι καταστασεις ειναι αυτες που λετε ρε παιδια;! Στο γκετο μενετε; Υπομονη και...μετακομιση ASAP! Στο προηγούμενο σπιτι που ημουν ακουγα τα παντα απ'τον απο πανω οροφο (βηματα, TV κλπ.) και καθε μερα στις 8 το πρωι ξυπνουσα απ'τα ουρλιαχτα του παιδιου τους το οποιο αφηναν με τις ωρες στο μπαλκονι. Οι γειτονες των απεναντι πολυκατοικιων επισης ηταν συμπαθεστατοι και βριζονταν μεταξυ τους καθε φορα που ειχε μπαλα. Το κερασακι στην τουρτα: Δημοτικο σχολειο διπλα. Πλεον μετακομισα και κοιμαμαι ησυχα. Δεν εχω ακουσει τιποτα απο πανω ουτε απο διπλα. Και απεναντι εχω δει κυριως γεροντια. Επιτελους ηρεμια! 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Wow, τι καταστασεις ειναι αυτες που λετε ρε παιδια;! Στο γκετο μενετε; Υπομονη και...μετακομιση ASAP! Στο προηγούμενο σπιτι που ημουν ακουγα τα παντα απ'τον απο πανω οροφο (βηματα, TV κλπ.) και καθε μερα στις 8 το πρωι ξυπνουσα απ'τα ουρλιαχτα του παιδιου τους το οποιο αφηναν με τις ωρες στο μπαλκονι. Οι γειτονες των απεναντι πολυκατοικιων επισης ηταν συμπαθεστατοι και βριζονταν μεταξυ τους καθε φορα που ειχε μπαλα. Το κερασακι στην τουρτα: Δημοτικο σχολειο διπλα. Πλεον μετακομισα και κοιμαμαι ησυχα. Δεν εχω ακουσει τιποτα απο πανω ουτε απο διπλα. Και απεναντι εχω δει κυριως γεροντια. Επιτελους ηρεμια! Enjoy your silence
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Wow, τι καταστασεις ειναι αυτες που λετε ρε παιδια;! Στο γκετο μενετε; Υπομονη και...μετακομιση ASAP! Μα τους plebs... Ευτυχώς ή δυστυχώς αρκετή ησυχία τα τελευταία 25 χρόνια, από την μία ηρεμία από την άλλη θα μπει κάνας διαρήκτης και δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς στη γειτονιά...
LongTom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παλιά,στο Γουάηλντ Ντόϊτσλαντ, έμενα σε ένα διαμέρισμα για κάποιους μήνες που έβλεπε σε γραμμές τρένου,όχι ακριβώς δίπλα αλλά μετά από έναν δρόμο-αλάνα.Όχι μια,αλλά 6-7 μαζεμένες πριν μπουν στην πόλη. 24/7 υπήρχε η πιθανότητα να ακούσω το φρενάρισμα,ναι αυτόν τον γλυκό ήχο που κάνουν εκατοντάδες τόνοι μέταλλο πάνω σε μέταλλο και φυσικά όταν το IC περνούσε τα τζάμια έτριζαν... Επειδή ήμουν και τυχερός είχε και δύο μεγάλα "μπαούλα" για ανακύκλωση στο "παρκάκι" απέναντι, στο πεζοδρόμιο.Έτσι κάθε πρωί στις 5-6 ερχόταν η χαβούζα και μάζευε κάτι εκατοντάδες κιλά μπουκάλια. Φυσικά έσπαγαν με κρότο ικανό να ξυπνήσει και πεθαμένο. Το ότι ο δρόμος μπροστά στο σπίτι ήταν λεωφόρος και είχε κίνηση 24/7 το θεωρούσα πταίσμα.... Τώρα καλύτερα, βέβαια η γειτόνισσα γελάει σαν το παρλιακό-μανιακό και έχει φωνή σαν την γκόμενα του Τσάντλερ στα Φιλαράκια και ως κοινόβιο/σύμπλεγμα κατοικιών όλο και κάποιος μαλάκας θα κάμει πάρτι, αλλά ευτυχώς την κάνω για αλλού σε κανά δίμηνο.Ελπίζω να βρω τίποτα ποιοτικότερο στην επόμενη κατοικία. Γενικά είναι να παίρνεις ένα καλάσνικοφ και να αρχίζεις να θεριζεις να ησυχάσει το σύμπαν Ε ρε φίλε, πραγματικά μεγάλη μου φαντασίωση.... 2
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Στην αρχή είχα κάποιος μερακλήδες γείτονες που έβαζαν μουσική μέχρι τις 3-4 το πρωί. Τους άφησα να το κάνουν δύο τρεις φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα και μετά πήγα να τους ζητήσω ευγενικά να κάνουν ησυχία. Το έκαναν, δεν ξαναεβαλαν μουσική και πλέον είναι είναι όλα οκ.
Lanike71 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω τόση ησυχία, που το βράδυ που πέφτεις για ύπνο ακούς την αναπνοή σου...
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ μένω Δυτικά Προάστια, σε ισόγειο με έναν όροφο από πάνω. Ο από πάνω φασαρία δεν κάνει, είναι λες και ζω μόνος μου. Είναι ακριβώς δίπλα ένα διαμέρισμα αλλά και αυτός έρχεται μία φορά το μήνα να δει αν είναι όλα οκ γιατί μένει αλλού. Ζωάρα σε λέω. Δεν μπορώ τη φασαρία.
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά ήσυχο διαμέρισμα δεν πιστεύω να υπάρχει. Μονοκατοικία μόνο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα