Pokemon640 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kingsize21 είπε Πώς έβαλες τσοχάκια στα έπιπλα των αποπάνω; Πώς μπήκες μέσα δηλαδή με θράσος και άρχισες να τους πειράζεις τα έπιπλα; Ναι, τους έβαλα και ΤΝΤ στη πόρτα, μπούκαρα μέσα και μετά αμόλαγα με τσοχοβόλο 🤠
Vagosman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Τι έγινε τελικά; συνεχίζεται η ηχ-ουρύπανση? Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλα τα thread κλειδώνουν. Πραγματικά το έχω απορία.
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, kitharas είπε Οταν λες ήσυχη; Τα επιπεδα ησυχίας/φασαρίας διαφερουν γενικά Εννοώ ότι ακόμα και σε ήσυχους γείτονες να πέσεις θα ακούς μια πόρτα, μια φωνή, ένα καζανάκι, μια σκούπα κτλ. Δεν γίνεται αλλιώς, αφού στην ουσία είναι σαν ένα σπίτι η πολυκατοικία.
adi32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Είχαμε ησυχία μέχρι που κάποιοι φιλόζωοι κλειδωναν σκυλιά στο απέναντι οικόπεδο και έρχονταν κι άλλα απέξω με αποτέλεσμα να γίνεται το έλα να δεις όλη νύχτα. Αφού έδωσα 4000 να βάλω άλλα παράθυρα και μετέφερα την κρεββατοκαμαρα πίσω πέρασαν τρία χρόνια και τα πήραν από κει. Τώρα μόνο μια γειτόνισσα γεροντοκορη έχει ένα σκύλο που τον αμολάει που και που στο διάδρομο 7 το πρωί και γαυγίζει. Επίσης υπάρχει μια αίθουσα δεξιώσεων που τα σκ παίζει μέχρι τις 3-4 μουσική και ρίχνουν που και που βαρελότα. Δυστυχώς είμαι τύπος που αν ακούσω τρίχα να πέφτει στο σαλόνι έχω ξυπνήσει και δεν με ξαναπαίρνει ο ύπνος εύκολα
Pokemon640 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Είχαμε ησυχία μέχρι που κάποιοι φιλόζωοι κλειδωναν σκυλιά στο απέναντι οικόπεδο και έρχονταν κι άλλα απέξω με αποτέλεσμα να γίνεται το έλα να δεις όλη νύχτα. Αφού έδωσα 4000 να βάλω άλλα παράθυρα και μετέφερα την κρεββατοκαμαρα πίσω πέρασαν τρία χρόνια και τα πήραν από κει. Τώρα μόνο μια γειτόνισσα γεροντοκορη έχει ένα σκύλο που τον αμολάει που και που στο διάδρομο 7 το πρωί και γαυγίζει. Επίσης υπάρχει μια αίθουσα δεξιώσεων που τα σκ παίζει μέχρι τις 3-4 μουσική και ρίχνουν που και που βαρελότα. Δυστυχώς είμαι τύπος που αν ακούσω τρίχα να πέφτει στο σαλόνι έχω ξυπνήσει και δεν με ξαναπαίρνει ο ύπνος εύκολα εσύ πας για iso booth 😋 με τόσα Db.
nyne Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, stelios18120 είπε Μερικοί με καφενεία κάνουν τα αισχη Φασαρίες από τύπους που παίζουν χαρτιά και τσακώνονται,μουσικές τέρμα και ψησίματα μέρα παρά μέρα και αλλα τέτοια όμορφα Πάντως δεν είναι να μπλέξεις με τέτοιους γιατι στα καφενεία συχναζουν κάθε λογής άτομα..... Δεν εχεις αδικο κ εδω μαζευει παρακμιακους,αλλωστε ποιος αλλος θα ερχοταν να τα σπασει Δευτερα βραδυ... Αν μου κανει τσαμπουκα θα φαει πακετο πιστεψε με,περαν αυτου μου εκανε εντυπωση η αμεση απαντηση του δημου κ η δρομολογηση του προβληματος στις αρμοδιες υπηρεσιες.Θα σας ενημερωσω μολις γινουν οι ελεγχοι για τα αποτελεσματα. 2
vampira Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, georgep71 είπε Ολες χηρες και χωρισμενες. Ειμαστε δυο μονιμοι αντρες στην οικοδομη Εσένα και τον γείτονά σου, δεν σας βλέπω καλά. Είναι ήσυχες γιατί συνωμοτούν να σας πιούν το αίμα, σαν ξερολούκουμα σας βλέπουν 😂 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από vampira 1
adsl2+ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vampira είπε Εσένα και τον γείτονά σου, δεν σας βλέπω καλά. Είναι ήσυχες γιατί συνωμοτούν να σας πιούν το αίμα, σαν ξερολούκουμα σας βλέπου 😂 Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+
Vasivouzoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nyne είπε Δεν εχεις αδικο κ εδω μαζευει παρακμιακους,αλλωστε ποιος αλλος θα ερχοταν να τα σπασει Δευτερα βραδυ... Αν μου κανει τσαμπουκα θα φαει πακετο πιστεψε με Πες καμιά ιστορία με ξύλο και τσαμπουκάδες που σου έχει τύχει.
nyne Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Πες καμιά ιστορία με ξύλο και τσαμπουκάδες που σου έχει τύχει. Πες μου εσυ να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη(την εμπειρια).
spikou23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Ναι, τους έβαλα και ΤΝΤ στη πόρτα, μπούκαρα μέσα και μετά αμόλαγα με τσοχοβόλο 🤠 Μια απορία: Στο ίντερνετ μπαίνεις με αυτό το σύστημα; Με τι browser;
Pokemon640 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, spikou23 είπε Μια απορία: Στο ίντερνετ μπαίνεις με αυτό το σύστημα; Με τι browser; Lynx η παρόμοιας μορφής text-browser, όπως επίσης και με Puppy linux βολεύεται μόλις ανοίξω remote desktop και συνδεθώ με τον server 😋 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Εξαρτάται από τα παιδιά. Άμα είναι 3 κορίτσια πχ και ένα αγόρι, θα έχεις μειωμένες πιθανότητες φασαρίας. Αν είναι 4 αγόρια, πράγματι φύγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα