Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι πιο ενοχλητικοί πάντως είναι μακράν οι επιδειξίες δικυκλιστές... άλλα έλα που αν βγει η αστυνομία και αρχίσει να μαζεύει διπλώματα/πινακίδες για πλάκα, θα αρχίσουν να φωνάζουν μερικοί για «χούντα».

• Like 11
Δημοσ.

Το σπιτι μου ειναι σκετο μαυσωλειο....

δεν κανουν θορυβο οι γειτονες, ο δρομος απο κατω αν και μεγαλος ειναι καπως περιττος... οποτε ουτε μηχανες ουτε αμαξια....

σχολειο πουθενα... εκκλησια μονο το πασχα ακουω...

παιδια σκυλια γατια τιποτα...

ετσι οπως εχω καλομαθει, αντε να παω σε κανα μερος με φασαρια... 

• Like 4
Δημοσ.

Το σπιτι μου ειναι σκετο μαυσωλειο....

δεν κανουν θορυβο οι γειτονες, ο δρομος απο κατω αν και μεγαλος ειναι καπως περιττος... οποτε ουτε μηχανες ουτε αμαξια....

σχολειο πουθενα... εκκλησια μονο το πασχα ακουω...

παιδια σκυλια γατια τιποτα...

ετσι οπως εχω καλομαθει, αντε να παω σε κανα μερος με φασαρια... 

Μονοκατοικια να υποθεσω; Γιατι αν ειναι πολυκατοικια πες μου γρηγορα που μενεις :P

όσα μπορούσα έβαλα, δεν δέχεται παραπάνω :cry:

Εχε χαρη που θα φυγω σε κανενα χρονο μολις τελειωσω το μεταπτυχιακο και δε θελω να ρισκαρω ,αλλιως θα σου λεγα που θα τους εστελνα :(

Δημοσ.

Ειναι οικογενεια :P

Στις οικογενειες οι συμβαλλομενοι δεν κανουν σεκς? :unsure:

Το κορυφαιο ειναι οτι ειναι δικο μου και το απο πανω,ειναι δηλαδη δικοι μου ενοικιαστες! Θα μου πεις γιατι δε τους διωχνεις! Εμ εχω μπλεξει. Εγω ελειπα κι αυτοι μενουν εδω 4 χρονια. Ειναι καλοπληρωτες (που στην εποχη μας αυτο δυσκολο πλεον) και πριν το νοικιασουν ηταν καιρο ξενοικιαστο. Αντε τωρα να τους διωξω και να βρω αλλους,που δε θα ξερω και τι καπνο θα φουμαρουν κι αυτοι (αν θα ειναι ησυχοι) και δε θα ξερω καν αν θα ειναι και καλοπληρωτες! Δυστυχως ετσι οπως μας εχει κανει η Ελλαδαρα το χρειαζομαι το ενοικιο γιατι αλλιως δε βγαινουν με τιποτα τα σπιτια! Προφανως κι αυτοι κατι εχουν καταλαβει και με γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια!

Kαι τι σχεση εχει αυτο το κατεβατο με το ερωτημα περι σεκς που εκανα? :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Στις οικογενειες οι συμβαλλομενοι δεν κανουν σεκς? :unsure:

Kαι τι σχεση εχει αυτο το κατεβατο με το ερωτημα περι σεκς που εκανα? :huh:

χαχα δεν εχει απλα ετυχε να πω σε αυτο το comment τον πονο μου. μπα δε νομιζω πως κανουν και πολυ ,ειναι μεγαλοι :P και το παιδι καπως μικρο για να φερνει κοπελες στο σπιτι για σεξ :P ευτυχως γιατι μονο αυτο μου ελειπε,θα το ακουγα σε πρωτη μεταδοση!

Δημοσ.

, και μεταμεσονύχτια έκανε σεξ με την κοπέλα να ουρλιάζει και να βαράει και τον τοίχο.

Μηπως της βαραγε αυτος το κεφαλι της στο τοιχο στα πλαισια καποιου ενδιαφεροντος σεκσουαλλικου παιχνιδιου?

Δημοσ.

Εχε χαρη που θα φυγω σε κανενα χρονο μολις τελειωσω το μεταπτυχιακο και δε θελω να ρισκαρω ,αλλιως θα σου λεγα που θα τους εστελνα :(

Στον DDevil κι ακόμα παραπέρα; :cry:  Eπιδειξίες δικυκλιστές που λέει κι ο μπεντάζ περνάνε από κει; :cry: :cry:  Άλλη κωλοφάρα αυτή

Δημοσ.

Στον DDevil κι ακόμα παραπέρα; :cry: Eπιδειξίες δικυκλιστές που λέει κι ο μπεντάζ περνάνε από κει; :cry:  :cry:  Άλλη κωλοφάρα αυτή

Ευτυχως οχι ιδιαιτερα!!

Δημοσ.

ε μια χαρά είσαι, μην παραπονείσαι (πολύ :P)

Δε θα το ελεγα μια χαρα :P Ενας κακος γειτονας ειναι πολυ χειροτερος,αφου ακουγεται ασταματητα ! Μακαρι η φασαρια να ηταν μονο απο τον δρομο,το σπιτι ειναι και μεγαλο κι εχει και δωματια που ειναι μακρια απο το δρομο.

• Like 1
Δημοσ.

Άκρα ησυχία και εδώ. Το μόνο που ακούγεται καθημερινά, στις 3 τη νύχτα, είναι το απορριματοφόρο. Κατά τ' άλλα, τάφος :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...