serendipity Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eιπαμε, δεν ειναι το θεμα η παραβατικη συμπεριφορα. Αυτη χρησιμοποιειται ως καλυμμα, ως φερετζες. Και να μην τα κανανε ολα αυτα παλι γυφτους θα τους ελεγες... Φυσικα και "βγαινουν καποιοι και υπερασπιζονται" καθε ευπαθη κοινωνικη ομαδα που γινεται στοχος ρατσιστικων επιθεσεων(τσιγγανοι, ομοφυλοφιλοι, μαυροι, μουσουλμανοι κλπ). Προφανως εσυ θα εχεις καποιο "λογο" για να βριζεις ολες τις μειονοτητες, σωστα? Δε φταις εσυ, αυτοι φταινε που ειναι ετσι, τα κλασσικα Προσωπικα δεν ειμαι ουτε "δηθεν ανθρωπιστης", ουτε "προοδευτικουλης" (ουτε αριστερος, αν αυτο εννοεις). Μαλλον εσεις οι υβριστες παθαινετε, αν διαβασεις τα ποστς με τα παραπονα που αναφερθηκαν. Iσα ισα που το παιζουν και θυματα, οσο υπαρχει αντιμετωπιση σα τη δικη σου. Yπαρχει κανεις απο δω που ζητησε εξτρα προνομια ή ανοχη στην παραβατικη συμπεριφορα των τσιγγανων? Μόνο οι... γυφτισσες βαρανε ηρωινες? Πρώτα απ'όλα εγώ δεν μίλησα για αριστερούς και δεξιούς.Αλλά είναι πάγια τακτική αυτή από δήθεν ανθρωπιστές/προοδευτικούληδες σαν και σένα να καταφεύγουν σε λασπολογία και γκεμπελίστικες τακτικές,να πετούν την μπάλα στην εξέδρα και να ξεστομίζουν βρισιές/άδικες κατηγορίες (ρατσιστής κτλ).Μα τι άλλο μπορούν να κάνουν όσοι έχουν πάρει διαζύγιο από την λογική,την (ακριβο)δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια; Εσύ (και όλοι σαν και σένα) που δήθεν σε νοιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα...υπερασπίζεσαι,ξεχνάς ότι δικαιώματα έχουν ΚΑΙ όσοι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους (ξέρεις νοικοκυραίοι,σωστοί άνθρωποι που δεν ενοχλούν κανένα και συμπεριφέρονται σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι σαν ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ).Ξεχνάς,γιατί έτσι σε συμφέρει,πως όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ίδια.Σε λίγο θα υπερασπιστείς και τα 'δικαιώματα' των κτηνοβατών και παιδεραστών! Βέβαια εσύ είσαι τόσο ανθρωπιστής που νοιάζεσαι μόνο για τους γύφτους,αλλά όχι για τους μπαλαμούς,για τους μουσουλμάνους αλλά όχι για τους χριστιανούς (είμαι άθεος προς αποφυγή παρεξηγήσεων),για τους παραβάτες των κανόνων και νόμων,αλλά όχι για τους σωστούς δίκαιους ανθρώπους.Αυτή είναι μια βασική διαφορά μας.I call them like I see them,ενώ εσύ είσαι...τα καλά και συμφέροντα. Απόδειξη αυτών που λέω είναι πως ενώ μίλησα για προβλήματα στο 99% των πολυκατοικιών,γενίκευση που δείχνει προβληματική συμπεριφορά από το σύνολο των νεοελλήνων και όχι στοχευμένη 'επίθεση' σε κάποια 'ευπαθή (εδώ γελάμε) κοινωνική ομάδα,εσένα φυσικά δεν σε πείραξε το σχόλιο αυτό περί 'απρεπών νεοελλήνων'.Εσένα δεν σε νοιάζουν οι Έλληνες/νεοέλληνες/χριστιανοί κτλ.Μόνο οι 'ευπαθείς κοινωνικές ομάδες'!Τόσο ανθρωπιστής/ανοιχτόμυαλος/προοδευτικός είσαι! Κάτι τελευταίο περί ρατσισμού.Η επιστήμη έχει αποδείξει πως όλοι μας καταγόμαστε από κοινούς προγόνους που ξεκίνησαν από την Αφρική,άρα είμαστε όλοι μαύροι (αφού οι απόγονοί μας ήταν αυτό ακριβώς-σκουρόχρωμοι στο δέρμα).Εν έτη 2016 κάποιοι ακόμα προσπαθούν να παίξουν το καμένο χαρτί του ρατσισμού και δήθεν ανθρωπισμού αφού δεν έχουν σοβαρά/λογικά επιχειρήματα. 'Όλων τα σκατά βρωμάνε' που λένε και όχι μόνο των γύφτων λοιπόν,άρα ας το παραδεχτείς κι εσύ αυτό αντί να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο (no pun intended!) υπερασπιζόμενος τους γύφτους,που ενώ είναι αριθμητική μειοψηφία στην κοινωνία είναι (αναλογικά) πλειοψηφία στα δικαστικά μέγαρα! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από serendipity 3
Vapir Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον εσεις οι υβριστες παθαινετε, αν διαβασεις τα ποστς με τα παραπονα που αναφερθηκαν. Iσα ισα που το παιζουν και θυματα, οσο υπαρχει αντιμετωπιση σα τη δικη σου. καλά λες πως τολμούν κάποιοι να αποκαλούν κάποιες ενοχλητικές και άνομες μερίδες πληθυσμού σκουπίδια , αφού τα σκουπίδια μου λένε είναι ο θησαυρός σου
iordanis77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτα απ'όλα εγώ δεν μίλησα για αριστερούς και δεξιούς.Αλλά είναι πάγια τακτική αυτή από δήθεν ανθρωπιστές/προοδευτικούληδες σαν και σένα να καταφεύγουν σε λασπολογία και γκεμπελίστικες τακτικές,να πετούν την μπάλα στην εξέδρα και να ξεστομίζουν βρισιές/άδικες κατηγορίες (ρατσιστής κτλ).Μα τι άλλο μπορούν να κάνουν όσοι έχουν πάρει διαζύγιο από την λογική,την (ακριβο)δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια; Εσύ (και όλοι σαν και σένα) που δήθεν σε νοιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα...υπερασπίζεσαι,ξεχνάς ότι δικαιώματα έχουν ΚΑΙ όσοι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους (ξέρεις νοικοκυραίοι,σωστοί άνθρωποι που δεν ενοχλούν κανένα και συμπεριφέρονται σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι σαν ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ).Ξεχνάς,γιατί έτσι σε συμφέρει,πως όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ίδια.Σε λίγο θα υπερασπιστείς και τα 'δικαιώματα' των κτηνοβατών και παιδεραστών! Βέβαια εσύ είσαι τόσο ανθρωπιστής που νοιάζεσαι μόνο για τους γύφτους,αλλά όχι για τους μπαλαμούς,για τους μουσουλμάνους αλλά όχι για τους χριστιανούς (είμαι άθεος προς αποφυγή παρεξηγήσεων),για τους παραβάτες των κανόνων και νόμων,αλλά όχι για τους σωστούς δίκαιους ανθρώπους.Αυτή είναι μια βασική διαφορά μας.I call them like I see them,ενώ εσύ είσαι...τα καλά και συμφέροντα. Απόδειξη αυτών που λέω είναι πως ενώ μίλησα για προβλήματα στο 99% των πολυκατοικιών,γενίκευση που δείχνει προβληματική συμπεριφορά από το σύνολο των νεοελλήνων και όχι στοχευμένη 'επίθεση' σε κάποια 'ευπαθή (εδώ γελάμε) κοινωνική ομάδα,εσένα φυσικά δεν σε πείραξε το σχόλιο αυτό περί 'απρεπών νεοελλήνων'.Εσένα δεν σε νοιάζουν οι Έλληνες/νεοέλληνες/χριστιανοί κτλ.Μόνο οι 'ευπαθείς κοινωνικές ομάδες'!Τόσο ανθρωπιστής/ανοιχτόμυαλος/προοδευτικός είσαι! Κάτι τελευταίο περί ρατσισμού.Η επιστήμη έχει αποδείξει πως όλοι μας καταγόμαστε από κοινούς προγόνους που ξεκίνησαν από την Αφρική,άρα είμαστε όλοι μαύροι (αφού οι απόγονοί μας ήταν αυτό ακριβώς-σκουρόχρωμοι στο δέρμα).Εν έτη 2016 κάποιοι ακόμα προσπαθούν να παίξουν το καμένο χαρτί του ρατσισμού και δήθεν ανθρωπισμού αφού δεν έχουν σοβαρά/λογικά επιχειρήματα. 'Όλων τα σκατά βρωμάνε' που λένε και όχι μόνο των γύφτων λοιπόν,άρα ας το παραδεχτείς κι εσύ αυτό αντί να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο (no pun intended!) υπερασπιζόμενος τους γύφτους,που ενώ είναι αριθμητική μειοψηφία στην κοινωνία είναι (αναλογικά) πλειοψηφία στα δικαστικά μέγαρα! Δεν ειπα οτι μιλησες για αριστερους και δεξιους. Ειπα ομως οτι δεν ειμαι "ανθρωπιστης/προοδευτικούλης" οπως επιμενεις να λες. Ειμαι σκετο ανθρωπιστης ή καλυτερα ανθρωπος κανονικος. Αυτο δηλαδη που δεν εισαι εσυ. Διευκρινησα οτι δεν ειμαι αριστερος, γιατι χρησιμοποιεις ακροδεξια ορολογια. Λασπολογια και γκεμπελιστικες τακτικες χρησιμοποιησες εσυ, που βριζεις μια κοινωνικη ομαδα, και μαλιστα με καμαρι... και στη συνεχεια εμενα, επειδη τολμησα να αντιταχτω στο ρατσιστικο παραληρημα σου. Δε θα κατσω να σχολιασω τις υπολοιπες ασυναρτησιες και βρισιδια που εγραψες, δεν εχω χρονο για τετοια, εξαλλου θα βγουνε απο το αλλο σου τ αυτι. Ευτυχως ειστε λιγοι. καλά λες πως τολμούν κάποιοι να αποκαλούν κάποιες ενοχλητικές και άνομες μερίδες πληθυσμού σκουπίδια , αφού τα σκουπίδια μου λένε είναι ο θησαυρός σου Αλλο ειπα, αλλο καταλαβες
Occultist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για όσους είστε ιδιοκτήτες εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα, αλλά και για κάποιους από τους υπόλοιπους ενδεχομένως... έχετε υπόψιν ότι μπορεί να υπάρξει τεχνική παρέμβαση και, μετά από τις απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες, να περιοριστεί κατά πολύ (έως εκμηδενιστεί - ανάλογα την περίπτωση) το πρόβλημα της ηχομόνωσης και να κερδίσετε παράλληλα και σε θερμομονωτική ικανότητα του κελύφους του διαμερίσματός σας; Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι (όχι απαραίτητα ακριβές) και υλικά και ξεφεύγει του σκοπού του forum, το να το αναλύσουμε, αλλά μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον Μηχανικό και να σας ενημερώσει. 1
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σωστό, αλλά θα έλεγα το κόστος να το αναλάβουν οι υπεύθυνοι για την ηχορύπανση. 1
jennyV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για όσους είστε ιδιοκτήτες εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα, αλλά και για κάποιους από τους υπόλοιπους ενδεχομένως... έχετε υπόψιν ότι μπορεί να υπάρξει τεχνική παρέμβαση και, μετά από τις απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες, να περιοριστεί κατά πολύ (έως εκμηδενιστεί - ανάλογα την περίπτωση) το πρόβλημα της ηχομόνωσης και να κερδίσετε παράλληλα και σε θερμομονωτική ικανότητα του κελύφους του διαμερίσματός σας; Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι (όχι απαραίτητα ακριβές) και υλικά και ξεφεύγει του σκοπού του forum, το να το αναλύσουμε, αλλά μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον Μηχανικό και να σας ενημερώσει. ειλικρινά θα είναι η πρωτη μου κίνηση αν ποτέ αποκτήσω καλό σπίτι (ελπίζω κάποτε να μετακομίσω απο το ερείπιο που ζω...)!
Occultist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σωστό, αλλά θα έλεγα το κόστος να το αναλάβουν οι υπεύθυνοι για την ηχορύπανση. Το κόστος το αναλαμβάνει ο καθένας που το διαμέρισμά του δεν έχει επαρκή ηχομόνωση από κατασκευής. Δε γίνεται να πληρώσει ο άλλος για να φτιάξει ελάττωμα στο δικό σου διαμέρισμα, από την στιγμή που δεν του έχει προκαλέσει βλάβη αυτός ο τρίτος. Ούτε υπάρχει νόμος για το κάθε πότε θα καυγαδίζει και θα μεταφέρει έπιπλα ο καθένας στο σπίτι που μένει.Το πολύ να του κουβαλήσεις την αστυνομία, αν πρόκειται για ώρες κοινής ησυχίας και έχεις έστω και έναν ακόμα που ενοχλείται, αλλά δεν είναι ότι θα του κάνουν και τα μούτρα κρέας... Λύση θα βρεις μόνο με τεχνική επέμβαση στην ιδιοκτησία σου. Η' με μετακόμιση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και σε διαμέρισμα βγαίνει φτηνά λόγω μικρών εξωτερικών επιφανειών. Σε μονοκατοικίες πονάει...
Occultist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ειλικρινά θα είναι η πρωτη μου κίνηση αν ποτέ αποκτήσω καλό σπίτι (ελπίζω κάποτε να μετακομίσω απο το ερείπιο που ζω...)! Αν το σπίτι που θα αποκτήσεις είναι αρκετά καλό, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τέτοια κίνηση. Εκτός και αν στήνουν συναυλίες πάνω Και σε διαμέρισμα βγαίνει φτηνά λόγω μικρών εξωτερικών επιφανειών. Σε μονοκατοικίες πονάει... Ισχύει. Γενικά, υπάρχουν λύσεις. Άμα πρόκειται για πολύ κακή ή/και παλιά κατασκευή, η λύση θα απέχει πολύ από το 100%, αλλά θα είναι και μεγάλη η διαφορά από το μηδέν που τους ακούς και πότε ξύνονται... 1
kitharas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σπίτι με πολύ μικρή ηχομόνωση, ο δρόμος δίπλα. Δεν ακούω αυτοκίνητα, ακούω τις κουβέντες της γειτονιάς που έρχεται και κουβεντιάζει κάτω από το παράθυρο μου. Άλλοι παρκάρουν τις μηχανές στο ίδιο σημείο και τις μαρσάρουν σε άκυρες ώρες. Από πάνω πιτσιρίκια που παίζουν ασταμάτητα, και στο σπίτι γίνεται σεισμός. Παίζει να πετάει το ένα το άλλο στο πάτωμα. Και δε σταματάνε. Γείτονας που του έχει χαλάσει η πόρτα και την κοπανάει αντί να την φτιάξει. Το κακό είναι ότι κάνουν τόση φασαρία για να σε αναστατώσουν. Οκ παιδιά είναι, θα παίξουν, αλλά δε χρειάζεται να γκρεμιστεί το σπίτι. Δηλαδή σε ώρες μη κοινής ησυχίας, μπορεί ο άλλος να κάνει οτι του κατέβει; Σεβασμός μηδέν;;;;;
livefreeordie Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σπίτι με πολύ μικρή ηχομόνωση, ο δρόμος δίπλα. Δεν ακούω αυτοκίνητα, ακούω τις κουβέντες της γειτονιάς που έρχεται και κουβεντιάζει κάτω από το παράθυρο μου. Άλλοι παρκάρουν τις μηχανές στο ίδιο σημείο και τις μαρσάρουν σε άκυρες ώρες. Από πάνω πιτσιρίκια που παίζουν ασταμάτητα, και στο σπίτι γίνεται σεισμός. Παίζει να πετάει το ένα το άλλο στο πάτωμα. Και δε σταματάνε. Γείτονας που του έχει χαλάσει η πόρτα και την κοπανάει αντί να την φτιάξει. Το κακό είναι ότι κάνουν τόση φασαρία για να σε αναστατώσουν. Οκ παιδιά είναι, θα παίξουν, αλλά δε χρειάζεται να γκρεμιστεί το σπίτι. Δηλαδή σε ώρες μη κοινής ησυχίας, μπορεί ο άλλος να κάνει οτι του κατέβει; Σεβασμός μηδέν;;;;; το εχω σκεφτει πολλες φορες,νομιζω καποιες φορες ειναι απλα ελλειψη σεβασμου αλλα καποιες αλλες ειναι απλα οτι δεν καταλαβαινουν ποσο ενοχλουν! το θεωρουν φυσιολογικο κι ετσι εχουν μαθει να κανουν και δεν καταλαβαινουν ποσο ενοχλητικοι γινονται. 3
stelios18120 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αυτό με την πόρτα μου έρχεται κάθε φορά να βγω και να αρχίσω τα βρισιδια. Κλείνουν την πόρτα με κλωτσιά μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς τόσο δυνατό μπαμ κάθε φορά.
kitharas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Θα μου πεις γιατί δε φευγω απο το σπιτι; Ποιός όμως έχει να δώσει 3 νοικια + μεταφορές +αλλαγη ρευματος και όλο το τρέξιμο με τον κίνδυνο να είναι τα ιδια και χειρότερα
theoritikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 6 μήνες μετά από το post μου, ο λολοπαίχτης έφυγε από την πολυκατοικία. Είτε έγινε gold και βγάζει τρελά λεφτά για να μπορεί να νοικιάσει μεγαλύτερο σπίτι, είτε τον βαρέθηκε η πολυκατοικία που γκάριζε και τον πέταξαν. Ο Αμερικάνος επειδή κρύωνε, έκλεισε τις πόρτες και πλέον δεν ακούμε τι κάνει. Η drama queen μάλλον διάβασε το post μου, και σταμάτησε να θάβει φωναχτά τις κατίνες συναδέλφους (ή την απέλυσαν).Επίσης δεν ακούγεται να μιλάει ζουζουνιάρικα στον γκόμενο (μάλλον την παράτησε για κάποια πιο σοβαρή ) 2
jennyV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Όσο ήταν χειμώνας, καλά ήμασταν... Όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους, πόρτες κλειστές, είχαμε σχετική ησυχία. Βέβαια τους απο κάτω συνεχίζω να τους ακούω -σε κουζίνα κι υπνοδωμάτιο ξεκάθαρα, μια φορά άκουσα κάποιον να μιλάει τόσο κοντά μου που νόμισα ήταν ο φίλος μου, αλλά τελικά ήταν ο από κάτω που ακούγονταν σα να ήταν στο δωμάτιο-αλλά είναι θέμα ηχομόνωσης, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι, το καταπίνω. Έρχεται όμως άνοιξη, που σημαίνει καλό καιρό , ανοιχτά παράθυρα και θόρυβο. Επίσης απο Σεπτέμβρη το από πάνω διαμέρισμα ,που τώρα είναι άδειο, θα φιλοξενήσει τη φοιτήτρια κόρη των ιδιοκτητών οπότε δεν ξέρω τι με περιμένει-μπορεί να είναι κι ήσυχη, αλλά αν δεν είναι δε νομίζω να ανεχτώ και πολλά, γιατί έχουμε κι ένα θέμα με υγρασία από το μπαλκόνι τους στο δωμάτιο μας που δεν έφτιαξαν -το φτιάξαμε μόνοι μας- οπότε η υπομονή μου θα είναι λίγη. Τα καλά νέα είναι πως θα ανοίξει το "εξοικονομώ" και σκοπεύω να κάνω αίτηση οπότε θα έχω ενισχυμένα τζάμια, κι αν συμφέρει κι είναι δυνατό θερμομόνωση με ηχομόνωση μαζί στον εξωτερικό τοίχο του μπαλκονιού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα