naftis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίξτε μια ματιά εδώ. Έχουν ενδιαφέρον υλικό και είναι αρκετά δυναμική ομάδα. Είναι στην Πάτρα, http://ixoripansistop.gr 1
iordanis77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Επίθεση κάνουν όσοι μιλάνε απότομα και ζητάνε επιτακτικά απαντήσεις ή μιλάνε με τρόπο που ωθεί τον άλλο να τους απαντήσει με "υφακι" Πέρα απ όλα αυτά πάντως θέλω να πω γενικά με το θέμα ότι οι γύφτοι όντως σε όσες περιοχές έχω παει για δουλειά και τυχαίνει να είναι σε πολυκατοικιες κατά 90% δημιουργούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο προβλήματα. Πλακα κανεις φιλε, μιλησα αποτομα επειδη εκανα μια απλη ρωτηση στον φιλο, "αφου δεν εχει ρατσιστικο προβλημα γιατι τους βριζει"? Κι εσυ επισης τους βριζεις... δηλαδη οποιος δε δεχεται να τους αποκαλει "γυφτους" σημαινει οτι ειναι μπαχαλακης, τρολ, ταραξιας κλπ? Οι γύφτοι είναι οι ρατσιστές απέναντι σε όλους τους άλλους Αρα ειστε συναδελφοι? 1
serendipity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αρα ειστε συναδελφοι? Απορώ γιατί μερικοί έχουν πρόβλημα με την αλήθεια. Υπάρχουν κάποια δίποδα ζώα (ανεξαρτήτου χρώματος του δέρματος) στην συγκεκριμένη περίπτωση οι γύφτοι,οι οποιοι φέρονται με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τρόπο (όχι μόνο προς τους...μπαλαμούς,αλλά και προς τα ίδια τους τα παιδιά) εδώ και δεκαετίες! Και βγαίνουν κάποιοι και τους υπερασπίζονται και με ευκολία πετούν τα γνωστά 'είσαι ρατσιστής,φασίστας κτλ'! No hope λέμε,no hope! Γύφτος μπορεί να είναι κάποιος ασχέτως του χρωματός του.Η λέξη πλέον περιγράφει συμπεριφορά κι όχι κάτι άλλο.Εδώ και δεκαετίες λέμε κάποιον 'πόντιο' γιατί κάνει/λέει κάτι χαζό (είμαι Πόντιος και ξέρω).Είναι και αυτό ρατσισμός;Είναι τα ποντιακά ανέκδοτα ρατσιστικά; Συνέλθετε εσείς οι δήθεν ανθρωπιστές και προοδευτικούληδες επιτέλους και σταματήστε αυτή την α-νόητη/παράλογη συμπεριφορά,η οποία είναι στην ουσία φασιστική!Φτάνει πια με την... πολιτική ορθότητα! Ζήστε με γύφτο (έναν όχι πολλούς) στην γειτονιά σας και μετά ελάτε να μας πείτε πόσο τους συμπαθείτε! 8 1
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αρα ειστε συναδελφοι? Όχι , κάνεις λάθος , δεν μπορείς να είσαι ρατσιστής με ένα ρατσιστή, οι γύφτοι μόνοι τους επιλέγουν να συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται και καλά να πάθουν. Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να έχουν έξτρα προνόμια σε σχέση με τον οποιοδήποτε πολίτη στο θέμα της τιμωρίας , αν κάποιος άλλος κάνει τα ίδια (κλεψιές , διακίνηση ναρκωτικών , επίθεση κατα πωλητών , τραμπουκισμούς πωλητών , παρενόχληση πωλητών γενικότερα) θα μπει φυλακή και θα θεωρείται σκουπίδι για τις πράξεις του Απορώ γιατί μερικοί έχουν πρόβλημα με την αλήθεια. Υπάρχουν κάποια δίποδα ζώα (ανεξαρτήτου χρώματος του δέρματος) στην συγκεκριμένη περίπτωση οι γύφτοι,οι οποιοι φέρονται με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τρόπο (όχι μόνο προς τους...μπαλαμούς,αλλά και προς τα ίδια τους τα παιδιά) μάλλον δεν θυμάται την εποχή που έπιαναν γύφτισσες να ζητιανεύουν κρατώντας στην αγκαλιά τους μωρά (καμια φορά δεν ήταν δικά τους) που τους είχαν χορηγηθεί ναρκωτικά για να είναι ήσυχα και να μην κλαίνε ή που ήταν καμια φορά και νεκρά. Θυμάμαι μια στην Πάτρα , χρόνια πριν την έπιασαν λίγα τετράγωνα απο τα δικαστήρια και είχε βαρέσει ένεση ηρωίνης στο μωρό που κρατούσε
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ας πω κι εγώ μερικές ιστορίες από αυτά που μου έχουν τύχει. Ουκ ολίγες φορές (και ένα από τα πράγματα που με εκνευρίζουν) ο/η από πάνω (και όχι μόνο) να τινάζουν χαλιά στο μπαλκόνι.Ρε παιδιά,έλεος ρε!Ήμαρτον! Υπάρχει κάτι που λέγεται ηλεκτρική σκούπα και καθαρίζει τα χαλιά σας (αλλά όχι τα χάλια σας ) πιο αθόρυβα,πιο καλά,πιο γρήγορα και πιο εύκολα!Το 'παραδοσιακό' τίναγμα είναι θορυβώδες,κοπιαστικό και οι μισές σκόνες και χνούδια γυρίζουν πάνω σε αυτόν που τινάζει και πιθανόν μέσα στο διαμέρισμα από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα που βρίσκεται κοντά σε αυτόν που τινάζει τα χαλιά. Επίσης αυτά τα χνούδια,σκόνες και γενικα όλα τα σκουπιδάκια από τα χαλιά πέφτουν στα από κάτω διαμερίσματα και τους τυχαίους περαστικούς διαβάτες!Πότε θα γίνουν άνθρωποι μερικά δίποδα; Άλλο.Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα 3-4:30 μμ ! Γενικά ο νεοέλληνας έχει πρόβλημα με τις ώρες κοινής ησυχίας. Τηλεόραση και μουσική στο τέρμα γιατί είπαμε: 'amstel,γιατί έτσι μας αρέσει'/εδώ είναι Βαλκάνια/welcome to Greece ή πολύ απλά...φακ λότζικ να'ουμε! Συνήθως,εξαιτίας όλων αυτών στην καλύτερη είμαι έτσι: Και στην χειρότερη είμαι έτσι: Όλα τα έχει αυτός ο τόπος:ήλιο,ωραία τοπία,δημοκρατία,ελευθερία,τα πάντα!Όλα! Εκτός από σωστούς,σοβαρούς ανθρώπους με ανατροφή που σέβονται τον συνάνθρωπό τους και πάνω από όλα τον εαυτό τους και άρα δεν έχει αυτός ο τόπος ποιότητα ζωής! Αϊ στα διάλα πάλι συγχύστηκα! Τα ίδια κάνουν και σε μένα όπως έγραψα βέβαια δεν έχω μουσική ακόμη τουλάχιστον... Τίναγμα στο μπροστινό μπαλκόνι. Απλωμα μέχρι την φάτσα μου .. να κατεβαίνει το σεντόνι στα κάγκελα του μπαλκονιού μου και ηλεκτρική σκούπα 3-4:30. Η Καθαρίστρια της πολυκατοικίας με τις ευλογίες του διαχειριστή έρχεται 3 το μεσημέρι νταν .. Δεν μπορείς να πεις , εχουν πρόγραμμα. Το χειρότερο ειναι οτι ειναι τόσα ζώα κάποιοι άνθρωποι που οταν τους το λές ευγενικά ψάχνουν δικαιολογίες που ουτε ενα δίχρονο παιδάκι ξεστομίζει. Πρέπει να υπαρξουν επιτέλους αυστηρες ποινές και επιβολή του νόμου σε αυτη την χώρα σε ολους τους τομείς. Βέβαια θα βγούν κάποιοι και θα πουν οτι θίγονται οι προσωπικές τους ελευθερίες ... αν τους μιλήσει αυστηρά η αστυνομία θα μιλήσουν για κατάχριση εξουσίας.. και άλλα πολλά τέτοια ηλίθια. Ε αυτη η μερίδα των ανθρώπων δημιουργεί πρόβλημα στην κοινωνία . Ασυνείδητοι - απαίδευτοι δεν αλλάζουν ποτέ.. Στην Slag τους λένε κάφρους , κάγκουρες κτλ.. Αυστηρή Αστυνομία και επιβολή των νόμων ειναι η λύση. Εαν θέλουμε να βγάζουμε και σωστούς ευσυνείδητους πολίτες στην κοινωνία πρέπει να γίνουν και ριζικές αλλαγές στην εκπαίδευση 1
skiabox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως βλέπουν οι Έλληνες τους γύφτους βλέπουν και οι ξένοι τους Έλληνες. Τουλάχιστον αυτοί που μένουν σε ανεπτυγμένα κράτη μας βλέπουν σαν ΜΑΟ ΜΑΟ. Και έχουν και δίκιο μιας και λύνουμε ακόμα προβλήματα που αυτοί λύσανε εδώ και 200 χρόνια. 3
serendipity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως βλέπουν οι Έλληνες τους γύφτους βλέπουν και οι ξένοι τους Έλληνες. Τουλάχιστον αυτοί που μένουν σε ανεπτυγμένα κράτη μας βλέπουν σαν ΜΑΟ ΜΑΟ. Και έχουν και δίκιο μιας και λύνουμε ακόμα προβλήματα που αυτοί λύσανε εδώ και 200 χρόνια. Δεν διαφωνώ και ως ένα σημείο έχουν δίκιο να μας βλέπουν έτσι (μην πω και 100% δίκιο) τέτοιοι που είμαστε γενικά. Περί πολιτικής ορθότητας (το είχα βάλει και στο νήμα των βίντεο):
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουν δικιο ναι , βλέπουμε τι δικιο έχουν οταν έρχονται στα μερη μας για διακοπες το καλοκαιρι και τα κάνουν πουτάνα ολα , βλέπουμε τι δικιο έχουν οταν κυκλοφορουν με πανακριβα αμαξια και κάθονται και κοιμουνται στρωματσάδες εξω απο τα λιμανια απο την τσιγκουνια για να μην πληρώσουν ξενοδοχειο. Και στη τελική για να σε θεωρήσει κάποιος γυφτο θα πρέπει να στηριζεται κάπου και σε συγκεκριμενη συμπεριφορά αλλιως ειναι ρατσιστης και κομπλεξικος. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ποιοι ξένοι βρε παιδιά μας βλέπουν σαν γύφτους ; οι ίδιοι "ανεπτυγμένοι ξένοι " που λιποθυμάνε απο τα ποτά και την πρέζα σε παραθαλασια "ΙΝ" θέρετρα; Αυτοι που δεν σέβονται τίποτα και λένε δεν πληρώνω γιατι μας χρωστάτε; Φυσικά υπάρχει μεριδα ξένων αλλα και μερίδα Ελλήνων Καφρων. Δεν ειναι όλοι το ίδιο ουτε στιμγατίζεται ενας λάος οταν ενα ποσοστο δεν ξέρει να συμπεριφερθεί. 2
serendipity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουν δικιο ναι , βλέπουμε τι δικιο έχουν οταν έρχονται στα μερη μας για διακοπες το καλοκαιρι και τα κάνουν πουτάνα ολα , βλέπουμε τι δικιο έχουν οταν κυκλοφορουν με πανακριβα αμαξια και κάθονται και κοιμουνται στρωματσάδες εξω απο τα λιμανια απο την τσιγκουνια για να μην πληρώσουν ξενοδοχειο. Και στη τελική για να σε θεωρήσει κάποιος γυφτο θα πρέπει να στηριζεται κάπου και σε συγκεκριμενη συμπεριφορά αλλιως ειναι ρατσιστης και κομπλεξικος. DDevil θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το εξής. Ναι η συμπεριφορά κάποιων παραθεριστών από άλλες χώρες δεν μου αρέσει και μένα (π.χ. νεαροί Άγγλοι) αλλά από την άλλη καταλαβαίνω πως είναι σε...holiday mode.Η τσιγκουνιά επίσης είναι έξω και πέρα από αυτά που συζητάμε εδώ. Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες και έχω μείνει σε ξενοδοχεία αλλά και σε σπίτια φίλων.Τέτοια προβλήματα συμπεριφοράς δεν είδα σε:Γερμανία,Σουηδία,Αγγλία,Γαλλία,Ιταλία κτλ.Δεν θα έλεγα πως μπορούμε να διεκδικήσουμε βραβεία αν συγκριθούμε σε αυτόν τον τομέα με την δυτική Ευρώπη.Σε άλλους τομείς μπορεί να είμαστε αξιοζήλευτοι αλλά όχι στον συγκεκριμένο.
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Σου επιτρέπω φιλε μου κοιτα τους δικους μας τους κράζω πρωτα απο ολα επειδη οκ βρωμιζουν τα πάντα και τους τα μαζευουμε εμεις μετα πχ χθες πηγα να γυμναστω σε ενα γηπεδάκι μπασκετ και ειχε 2 παρατημένα μπουκάλια ... εγω το μπουκαλι μου πως το έστριψα και πηγα και το πεταξα στο καδο? τοσο δυσκολο ειναι? τα μάζεψα εγω και πηγα και τα πέταξα σε εναν καδο πιο διπλα. Κατα τα αλλα δυστυχως αυτη η τσιγκουνια τους επηρεάζει και εμας γιατι δεν ειναι θεαμα αυτο εξω απο τα λιμάνια και τα αεροδρομια να στηνουν κουβερτες και να τρωνε και να κοιμουνται να πω οτι δεν έχεις πάει στο καλο αλλα φιλε κυκλοφορεις με μπεμπα και τζιπια. ΥΓ Γενικά δεν σέβονται κάποιους χωρους νομιζουν οτι ολα ειναι αυτοματα. Αμα δεν φροντισεις εσυ τον χωρο που χρησιμοποιεις θα γινει χωματερη. Περνάνε με τα αμαξια κοιτάνε περιεργα... τι κοιτας ρε μεγαλε? σε γηπεδο μπασκετ - αθλητισμου ειμαι λογικο ειναι να γυμνάζομαι σκουπιδια μεσα πεταμένα μπουκαλια οτι να ναι φάση γενικοτερα.
serendipity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Σου επιτρέπω φιλε μου κοιτα τους δικους μας τους κράζω πρωτα απο ολα επειδη οκ βρωμιζουν τα πάντα και τους τα μαζευουμε εμεις μετα πχ χθες πηγα να γυμναστω σε ενα γηπεδάκι μπασκετ και ειχε 2 παρατημένα μπουκάλια ... εγω το μπουκαλι μου πως το έστριψα και πηγα και το πεταξα στο καδο? τοσο δυσκολο ειναι? τα μάζεψα εγω και πηγα και τα πέταξα σε εναν καδο πιο διπλα. Κατα τα αλλα δυστυχως αυτη η τσιγκουνια τους επηρεάζει και εμας γιατι δεν ειναι θεαμα αυτο εξω απο τα λιμάνια και τα αεροδρομια να στηνουν κουβερτες και να τρωνε και να κοιμουνται να πω οτι δεν έχεις πάει στο καλο αλλα φιλε κυκλοφορεις με μπεμπα και τζιπια. ΥΓ Γενικά δεν σέβονται κάποιους χωρους νομιζουν οτι ολα ειναι αυτοματα. Αμα δεν φροντισεις εσυ τον χωρο που χρησιμοποιεις θα γινει χωματερη. Περνάνε με τα αμαξια κοιτάνε περιεργα... τι κοιτας ρε μεγαλε? σε γηπεδο μπασκετ - αθλητισμου ειμαι λογικο ειναι να γυμνάζομαι σκουπιδια μεσα πεταμένα μπουκαλια οτι να ναι φάση γενικοτερα. DDevil για μένα (και ειπώθηκε και από κάποιον προηγουμένως) ένας παράγοντας είναι η κακή ανατροφή ΚΑΙ ένας δεύτερος εξίσου σημαντικός η έλλειψη σωστής νομοθεσίας που τηρείται! Άρα φταίνε και οι Ελληνικές αρχές που επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές από τον οποιονδήποτε,τουρίστα ή μη. Παράδειγμα όλοι μας όταν πάμε σε...πολιτισμένες/οργανωμένες χώρες.Είμαστε (ή τουλάχιστον προσπαθούμε να είμαστε) τύπος και υπογραμμός γιατί γνωρίζουμε πως 'ταρζανιές' δεν περνούν εκεί! Τελικά είναι θέμα όχι μόνο ανατροφής και παιδείας ΑΛΛΑ και σωστής/δίκαιης νομοθεσίας που τηρείται. Αλλά είπα και σε προηγούμενο μηνυμά μου: εδώ είναι Βαλκάνια/welcome to Greece/amstel γιατί έτσι μας αρέσει/φακ λότζικ να'ούμε. ΄Εχω πολλές ιστορίες να πω για ησυχία/συμπεριφορές σε πολυκατοικίες (και γειτονιές γενικότερα) με γύφτους και μη που θα σας κάνουν να τραβάτε τα μαλλιά σας.Η καλύτερη λύση που βρήκα είναι η μετακόμιση γιατί όσους κι αν έστειλα στην δικαιοσύνη (αφού πρώτα εξάντλησα κάθε πολιτισμένο διάλογο) γιατρειά δεν βρήκα.Την γλύτωναν πάντα με αυτό που λέμε 'slap on the wrist'.Because f_ _ _ logic,that's why!
skiabox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοί που υπερασπίζονται ένα failed state το κάνουν για να δώσουν κουράγιο στον εαυτό τους και πιστεύοντας ότι δεν θα χειροτερέψουν άλλο τα πράγματα; 1
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 @serendipity πρέπει να πιάσει εκεινη την στιγμη κάποιος να πετάει κατω σκουπιδια για να του κανει παρατηρηση ή να του κοψει προστιμο. Δεν γινεται η αρχη να ριξει παραβαση την οποια δεν ειδε ακομα και αν υφίσταται. Αμα δεν υπάρχει φυλαξη πουθενα αυτο θα γινεται. Σε μια ερημωμένη περιοχη ο καθενας μπορει να κανει και να πετάξει οτι γουστάρει και τσιγαρα ακομα σε ενα δασος και να πιάσει πυρκαγια ή να γινουν βανδαλισμοι. Η αστυνομια δεν μπορει να τα κάνει ολα εγω πχ σε μια δικη μου περιοχη θα έβαζα φυλακες οι οποιοι και θα οπλοφορουσαν θα ηταν εκπαιδευμενοι σαν αστυνομικοι σε περιπτωση που δεν προλάβει να έρθει η αστυνομια να επιβάλλουν αυτη την τάξη. Μπαινεις πχ σε μια δασικη περιοχη δεν πρέπει να υπάρχει πυλη και αναγνωριση καθενος που περνάει? μολις γινει η στραβη θα σημάνει συνάγερμος, απο που θα φυγεις? καλα μπήκες. Πως θα φυγεις ομως? θα σκάσουν αρματωμένοι να σε βουτήξουν. Πιστευω οτι ο φοβος που μπορει να προξενήθει σε κάποια άτομα θα λειτουργησει στο τελος υπερ διοτι διοτι θα κάνουν λιγοτερα κακα απο εκεινα που προοριζαν να κάνουν.
sphinxgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αυστηρή Αστυνομία και επιβολή των νόμων ειναι η λύση. Εαν θέλουμε να βγάζουμε και σωστούς ευσυνείδητους πολίτες στην κοινωνία πρέπει να γίνουν και ριζικές αλλαγές στην εκπαίδευση Φαντάσου τώρα να πάει αστυνομικός να κάνει παρατήρηση για φασαρία και να προσπαθήσει να επιβάλει την τάξη!!!! Αμέσως θα μιλήσουν για Χούντα Ρατσισμό Έλλειψη ελευθερίας Βια ενάντια στους πολίτες Φασισμό Παίζει να κάψουν καμιά τράπεζα και κάνα λεωφορείο για συμπαράσταση έπειτα. Κλπ Κλπ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα