Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, νεώτερα...

Με την εισαγγελέα δεν βγάλαμε άκρη. Από, ό,τι μας είπε, η μόνη ασφαλής και γρήγορη οδός είναι να τους κάνει έξωση η ιδιοκτήτρια.

Η οποία, όμως, είναι μισότρελλη και δύσκολα βγάζεις άκρη μαζί της. Επίσης, τα δικαστικά έξοδα, κλητήρας, δικαστήρια, κλπ θα βγούν 800-1000 ευρώ περίπου. Το καλό είναι ότι η υπόθεση μπορεί να τελειώσει σε 15 εργάσιμες, τόσο γρήγορα εκδικάζεται η αίτηση έξωσης.

Άλλοι συμφωνούν και άλλοι όχι στο να πληρώσουμε εμείς τα δικαστικά έξοδα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Μέχρι σήμερα μαζέψαμε 28 υπογραφές και δεν έχουμε πάει ακόμα σε όλα τα σπίτια, άρα το κόστος δεν θα είναι τόσο μεγάλο, και θα βρούμε και την ησυχία μας.

Το βράδυ ενώ κάναμε συνέλευση, ήρθε η ο.π.κ.ε κατόπιν αιτήματος από τον ταξίαρχο της πολυκατοικίας τον οποίον παρακάλεσε ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας. Αμέσως συνέλλαβαν 2 με ναρκωτικά, διεπίστωσαν περίεργα πράγματα στο αγροτικό που έχουν οι γύφτοι, και αναζητούν τον κατουρόμαγκα που εχθές μας απειλούσε ότι αν ξαναέρθει αστυνομία τελειώσαμε, να κάνουμε μόκο κλπ.

Είναι τόσο μάγκας που εξαφανίστηκε και δεν έχει πατήσει σπίτι :-D

Οι αστυνομικοί μάς είπαν ότι ξέρουν ποιος είναι, αλλά αν δούμε το αμάξι του ξανά να τους πάρουμε τηλέφωνο για να τους πούμε τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να τους διευκολύνουμε στην εύρεσή του. Ακόμα μας είπαν να μην παίρνουμε τοις μετρητοίς τις απειλές τους και να μην έχουμε καθόλου συνδιαλλαγές μαζί τους. Τέλος, μας είπαν ότι θα κάνουν περιπολίες τουλάχιστον για 10-15 ημέρες και θα σταθμεύει τζιπάκι της δίωξης κάτω από την πολυκατοικία μερικές φορές.

Περιττό να σας πω ότι οι γύφτοι δεν έχουν ξεμυτίσει από το σπίτι και επικρατεί νεκρική σιγή. Ούτε μωρά κλαίνε, ούτε παιδιά φωνάζουν, ούτε μουσικές στο τέρμα. Ζούμε, ίσως, το πιο ήσυχο βράδυ του καλοκαιριού.

Απλά κρίμα που μερικοί θέλουν έναν μπαμπούλα από πάνω τους για να γίνουν «άνθρωποι»...

• Like 1
  • Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλε θέλουν να δειξουν καλο προσωπο στους αστυνομικούς για αυτό έχουν μαζευτεί. :-D

Eιδες που σου ελεγα χθες ότι θέλουν λιγο τραμπουκισμα. Νταβατζιλικι πουλάνε αμα ηταν σοβαροι κακοποιοι δεν θα έδιναν καμια ένδειξη.

Οι σοβαροι "επαγγελματιες" δεν φαινονται γιατι δεν θέλουν να τραβηξουν την προσοχη και να τους χαλάσει καμια δουλεια. Χαμινια είναι οι συγκεκριμένοι πάω στοίχημα.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε θέλουν να δειξουν καλο προσωπο στους αστυνομικούς για αυτό έχουν μαζευτεί. :-D

Eιδες που σου ελεγα χθες ότι θέλουν λιγο τραμπουκισμα. Νταβατζιλικι πουλάνε αμα ηταν σοβαροι κακοποιοι δεν θα έδιναν καμια ένδειξη.

Οι σοβαροι "επαγγελματιες" δεν φαινονται γιατι δεν θέλουν να τραβηξουν την προσοχη και να τους χαλάσει καμια δουλεια. Χαμινια είναι οι συγκεκριμένοι πάω στοίχημα.

Μας το είπε και ο επικεφαλής αστυνομικός της Διωξης. Πως έκαναν πολύ καλά που ήρθαν για να μην νομίζουν ότι περνάνε οι απειλές και για να μαζευτούν.

Ελπίζουμε λόγω της συνεχούς παρουσίας της Διώξης και του αιτήματος έξωσης (αν τελικά το κάνουμε) να αναγκαστούν να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε σε άλλες πολιτείες, αφού δεν θα μπορούν να κάνουν τις βρωμοδουλείες τους.

Οφείλω να πω, τέλος, ότι ο επικεφαλής ήταν επαγγελματίας. Μας ρώτησε τι έχουμε δει, πώς είναι ο καθένας, τι αμάξια έχουν, τα πάντα. Επίσης, ήξερε σε ποια άλλα σημεία στην γειτονιά μένουν ρομά και ότι οι περισσότεροι είναι φιλήσυχοι άνθρωποι, εκτός των δικών μας ζώων. Άψογος, του βγάζω το καπέλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα ο "μαγκας" δεν εξαφανιστηκε επειδή φοβηθηκε εσάς .... επειδή κανει βρωμοδουλειες και φοβηθηκε τους αστυνομικούς για αυτο την έκανε. Τους αλλους 2 ειπες τους μπαγλάρωσαν. Οποτε αφου μάζεψαν τους "λυκους" χώθηκε η αγέλη μέσα και δεν εμφανίζονται πιά. Εγω πιστευω ότι προς το παρον ηρεμήσατε οσο είναι οι αστυνομικοι εκει τωρα αμα φυγουν πριν φύγουν γενικα αυτοι από την γειτονια δεν ξέρω.

Οι αστυνομικοι σκάσανε με γιλέκα? και οπλα? φανταζομαι με τιποτα αυτόματα Μ4 και έτσι. Η οπκε είναι επιλεκτη ομάδα. Και είναι ανα πάσα στιγμη έτοιμη για πιστολιδι και επιχειρηση εναντια σε κακοποιούς. Ωραία φάση θα γουσταρα να συμμετέχω.

ΥΓ Πέρα από την συμπεριφορά πιο πολύ θα καταλάβεις τον επαγγελματισμο από τον τροπο που κρατάνε ένα όπλο. Δεν θα δεις ποτέ χέρι στη σκανδάλη ή κοντα σε αυτή και ποτέ οπλο που δεν είναι στο safe mode ;)

Δημοσ.

Το 15 χρονο που μενει διπλα ακουει καθε μερα τσιτα παντελιδη και τραγουδαει κιολας.Την στιγμη που γραφω τραγουδαει κατι συνοδευομαι και δωσε αγορι μου κλπ.Θα τον σκοτωσω.

...δεν θα μπορέσεις. Σκοτώθηκε μόνος του τον Φλεβάρη.

Δημοσ.

Μένω σε ήσυχη περιοχή!!!

Όλα γύρω ακατοίκητα - καινούργια- προς πώληση.

Ο πάνω πέθανε προχθές. (!!!)

Ο δρόμος σχετικά ήσυχος. Μόνο κάγκουρες με glx ακούγονται ή καμιά lamborghini ή gtr κανένα βράδυ, αλλά αυτό μου αρέσει!!!!

ααααΑΑΑαα, περνάει που και που και ένα evo 9 με σκάστρες, και αυτό ΜΑ ΜΑ ΕΙ περισσότερο απ' όλα!!!!

και καμιά φορά μεσάνυχτα, καλή ώρα κανένα φρενάρισμα του 78Ν του οασθ.

Αυτά.

Δημοσ.

Στο διπλανό σπίτι μένει μια γιαγιά 70 ετών που καμιά φορά ξεχνάει το αέριο της κουζίνας ανοιχτό.Έχω εγκαταλείψει το σπίτι 3 φορές μέχρι τώρα.Ευτυχώς δεν κάνει φασαρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πω κι εγώ μερικές ιστορίες από αυτά που μου έχουν τύχει.

Ουκ ολίγες φορές (και ένα από τα πράγματα που με εκνευρίζουν) ο/η από πάνω (και όχι μόνο) να τινάζουν χαλιά στο μπαλκόνι.Ρε παιδιά,έλεος ρε!Ήμαρτον!

Υπάρχει κάτι που λέγεται ηλεκτρική σκούπα και καθαρίζει τα χαλιά σας (αλλά όχι τα χάλια σας :-D  ) πιο αθόρυβα,πιο καλά,πιο γρήγορα και πιο εύκολα!Το 'παραδοσιακό' τίναγμα είναι θορυβώδες,κοπιαστικό και οι μισές σκόνες και χνούδια γυρίζουν πάνω σε αυτόν που τινάζει και πιθανόν μέσα στο διαμέρισμα από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα που βρίσκεται κοντά σε αυτόν που τινάζει τα χαλιά.

Επίσης αυτά τα χνούδια,σκόνες και γενικα όλα τα σκουπιδάκια από τα χαλιά πέφτουν στα από κάτω διαμερίσματα και τους τυχαίους περαστικούς διαβάτες!Πότε θα γίνουν άνθρωποι μερικά δίποδα;

Άλλο.Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα 3-4:30 μμ ! Γενικά ο νεοέλληνας έχει πρόβλημα με τις ώρες κοινής ησυχίας.

Τηλεόραση και μουσική στο τέρμα γιατί είπαμε: 'amstel,γιατί έτσι μας αρέσει'/εδώ είναι Βαλκάνια/welcome to Greece ή πολύ απλά...φακ λότζικ να'ουμε!

Συνήθως,εξαιτίας όλων αυτών στην καλύτερη είμαι έτσι:

7862bf122509f6cdac1c8bac4a37e3288ffd9e65

Και στην χειρότερη είμαι έτσι:

falling-down-300x300.jpg

Όλα τα έχει αυτός ο τόπος:ήλιο,ωραία τοπία,δημοκρατία,ελευθερία,τα πάντα!Όλα!

Εκτός από σωστούς,σοβαρούς ανθρώπους με ανατροφή που σέβονται τον συνάνθρωπό τους και πάνω από όλα τον εαυτό τους και άρα δεν έχει αυτός ο τόπος ποιότητα ζωής!

Αϊ στα διάλα πάλι συγχύστηκα!

Επεξ/σία από serendipity
  • Like 4
Δημοσ.

Στον μικρο αναφερομαι.....εαν δεν τρολαρεις βεβαιως βεβαιως.

A oκ τότε.

(Πάντως όχι δεν τρολάρω, όντως σκοτώθηκε τον Φλεβάρη)

Εν τω μεταξύ, Κριό στην αποπάνω με την σκούπα (θα πάω να την κουτουλιάσω κα'να μεσημέρι), Υδροχόο στην καγκουροπιτσιρικαρία με τις σπασμένες εξατμίσεις στο αμφιθέτρο απέναντι (στο τσακ είμαι να στρέψω το λάστιχο του μπαλκονιού πάνω τους τις νύχτες), και ΚΑΡΚΙΝΟ στον παππά της παλιοημερολογήτικης παραπέρα με την ηλεκτρονική κωδωνόκρουση το συντομότερο.

Δημοσ.

Χθες το βράδυ σήμερα τα ξημερώματα, βέλαζε ένας μεθυσμένος(?) ακριβώς από κάτω

Στην κυριολεξία, φώναζε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ για κάνα 10λεπτο

• Like 3
Δημοσ.

Που τους ακουτε ολους αυτους ρε παιδια??? χαχα εγω την αλλη φορα έκανε σεισμο αρχισαν να ουρλιάζουν .... με ξυπνησε βεβαια αλλα γυρισα πλευρο και ξανακοιμηθηκα ποσο μαλλον να φωνάζει ο άλλος απο κάτω ή απο πανω :-D

στο κρεβάτι μολις πέσεις έχει νάνι. Δεν έχει μαλακιες. Το μεσημέρι ειχε ο απο πάνω τερμα την τηλεοραση και καθως ειχα γλαρώσει σκέφτηκα οτι με ενοχλει αλλα μετα πρέπει να κοιμηθηκα και το ξέχασα :-D :-D :cry: :cry:

Δημοσ.

στο κρεβάτι μολις πέσεις έχει νάνι. Δεν έχει μαλακιες. Το μεσημέρι ειχε ο απο πάνω τερμα την τηλεοραση και καθως ειχα γλαρώσει σκέφτηκα οτι με ενοχλει αλλα μετα πρέπει να κοιμηθηκα και το ξέχασα :-D :-D :cry: :cry:

Κι εγω τη βαζω επιτηδες δυνατα τελευταια για να τους σπαω τα νευρα :P

• Like 1
Δημοσ.

..και οοοοολα αυτα επειδη δεν υπαρχει μια !@$μενη νομοθεσια της προκοπης επι του θεματος, ποσο μαλλον η εφαρμογη αυτης.

Και φυσικα, ενα απο τα επιχειρηματα περι αυτου ειναι "Ελα μωρε, τοσα πανε στραβα, λιγος θορυβος σε πειραξε?".

Δεν υπαρχει κρατος σε αυτο το θεμα. Εδω ο τρελος ειχε κανει μια χοντδη μαλακια στον αποκατω και δεν εγινε τιποτα. Ο αποκατω ειναι στα ματ.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω διαβάσει απο την αρχή το θέμα και κατάλαβα οτι υπάρχουν και χειρότερα απο την δική μου περίπτωση που θεωρείται light μπροστά σε αυτά που διάβασα.Αν τα ενώσουμε φτιάχνουμε επεισόδια «Κόκκινος κύκλος». :-D

Ομως υπήρξαν φορές που είχα κοιμηθεί μόνο λίγες ώρες σε 2-3 ημέρες λόγω δουλειάς και προσπαθώντας να κοιμηθώ με ξυπνούσαν,με έπαιρνε ο ύπνος με ξυπνούσαν πάλι.Τα νεύρα κρόσσια. :mad: Είναι οι στιγμές που αρχίζω να χάνω την ψυχραιμία μου αλλά με κρατάει η λογική.Αν η λογική υποχωρήσει θα λένε στην γειτονιά:«Ηταν καλό παιδί,ήσυχος,δεν το περίμενε κανείς» :shock:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...