Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 25 δεν μπορείς να τα βάλεις όμως και σιγά μην επιτεθεί μόνο ένας απ'αυτούς...

Mε 25 τα βάζεις μονο με κανα σιδερικο φιλε αλλα τι να κανουμε που είναι ελαστικές οι καταστασεις. Θα μας βλέπανε στο δρομο και θα χεζοντουσαν πάνω τους. Εδώ αμα μπει κλέφτης σπιτι σου και πυροβολήσεις πάς μέσα εσυ και μπλέκεις.

• Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάστιγα... δεν υπάρχει εύκολη λύση. Που να περάσεις έξω από καταυλισμό. Σκατίλα, κατουρλίλα και καμμένο πλαστικό (τον χειμώνα που ανάβουν φωτιές).

Τα παιδάκια τους λυπάμαι μόνο, που λόγω μιμητισμού διαιωνίζουν αυτή την «παράδοση»...

• Like 1
Δημοσ.

Συμμορία, όπως ακριβώς το λες.

Τα γυφτάκια φοράνε παλιόρουχα και τα βάζουν να ζητιανεύουν και ο πατέρας ξαφνικά βρέθηκε με καινούργιο αυτοκίνητο.

Στο οποίο είναι συνέχεια με άλλους 4 και όλο το βράδυ ανά μισή ώρα φεύγουν και κάπου πάνε. Επιστρέφουν μετά από 5-6 λεπτά.

Πάντα με μαρσαρίσματα και χειρόφρενα, είναι σίγουρο ότι ο τύπος κάνει εμπόριο.

Ναι βεβαια είναι σχεδόν σιγουρο ότι κάνουν βρωμοδουλειες και μην σου φανει περιεργο αμα παιζουν και ναρκωτικα στη μέση γιατι οι γυφτοι ... ή καλυτερα οι σκατο-γυφτοι (γιατι οι κανονικοι τσιγγανοι δεν με ενοχλουν) παιζουν μπάλα με ναρκωτικα. Και στο Μενιδι τα ιδια κάνουν.

Κατακάθια της κοινωνιας , σκουπίδια που αμα λειψουν δεν θα λυπηθεί κανεις ισα ισα θα στησουμε και πανηγυρι.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι τσιγγάνοι, γύφτοι, ηπειρώτες, κρητικοί ή επτανήσιοι.

Δεν με νοιάζει καθόλου. Με νοιάζει ότι από τον μάη, 4 μήνες δηλαδή, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε.

Στην καλύτερη περίπτωση ο θόρυβος ξεκινάει από τις 8 το πρωί και τελειώνει κατά τις 1 το βράδυ. Αν είσαι τυχερός, δεν σταματάει ποτέ, λόγω της μουσικής ή το συχνών καυγάδων μεταξύ τους.

Όλο το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάτσω στο μπαλκόνι να πιω ένα καφεδάκι με την ησυχία μου, ούτε καν να φωνάξω έναν φίλο στο σπίτι επειδή ο θόρυβος απ΄ έξω είναι απίστευτος.

Και το χειρότερο είναι πως νοιώθεις απροστάτευτος από την αστυνομία, με το που φεύγουν οι αστυνομικοί μετά από 1 ώρα ή μια ημέρα ξαναρχίζουν.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν είναι τσιγγάνοι, γύφτοι, ηπειρώτες, κρητικοί ή επτανήσιοι.

Δεν με νοιάζει καθόλου. Με νοιάζει ότι από τον μάη, 4 μήνες δηλαδή, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε.

Στην καλύτερη περίπτωση ο θόρυβος ξεκινάει από τις 8 το πρωί και τελειώνει κατά τις 1 το βράδυ. Αν είσαι τυχερός, δεν σταματάει ποτέ, λόγω της μουσικής ή το συχνών καυγάδων μεταξύ τους.

Όλο το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάτσω στο μπαλκόνι να πιω ένα καφεδάκι με την ησυχία μου, ούτε καν να φωνάξω έναν φίλο στο σπίτι επειδή ο θόρυβος απ΄ έξω είναι απίστευτος.

Και το χειρότερο είναι πως νοιώθεις απροστάτευτος από την αστυνομία, με το που φεύγουν οι αστυνομικοί μετά από 1 ώρα ή μια ημέρα ξαναρχίζουν.

Ναι ρε φιλε αλλα δεν είναι τυχαιο που κάποιες φάρες δημιουργουν συχνά προβλήματα ή εστω κάποια ατομα από αυτές τις φάρες όχι ολοι τους οκ. Και την έχουν δει νταβατζιλικι. Ο άλλος απειλουσε από το γιουτιουμπ με πριονια , πιστολια και καραμπινες λεει ειμαστε τσιγγανοι εμεις δεν μασάμε από κανεναν ... σιγα ρε μεγάλε δεν μασάς από κανεναν εσυ. Εκανε και κάμψεις με το μπουφάν ο μπακαλιάρος να τον φοβηθούμε :cry:  Απλα εκμεταλευεται το γεγονος ότι ενας πολιτης που έχει τη δουλεια του και τη σειρά του δεν θα μπλέξει ευκολα ενώ πχ ο άλλος που ειναι ρεμάλι και σεσημασμένος να ειναι με φακελο στην αστυνομια δεν τρεχει τιποτα.

Θα μου πεις εντάξει έχει πολλους κακοποιούς κάθε εθνικότητας και ράτσας. Ειπες πάντως ότι έφτυσαν περαστικούς. Πως και δεν τα έχει πιάσει κανενας στις μπουνιες? δεν είναι και πολύ απιθανο σενάριο και δεν μασάνε και ολοι αμα τους κάνουν μαλακια.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κόσμος βέπει έξω από ένα σπίτι 15-20 μαντράχαλους με μάτια κατακόκκινα από τη μαστούρα.

Τι νομίζεις, θα πάει να ζητήσει τα ρέστα;

Εδώ απειλούν αστυνομικούς που έρχονται να τους κάνουν παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Τους βάζουν χειροπέδες και το άλλο πρωί είναι πάλι έξω!

Δημοσ.

Απέναντι από την πολυκατοικία που μένω, μένουν και πηγαινοέρχονται σε ένα σπίτι 40-50 τετραγωνικών ρομά. Πολλοί ρομά, όμως (25 είναι το λιγότερο που μετράς)

Έχουν σπάσει 6-7 αμάξια, έχουν κατεβάσει 2 τζαμαρίες, αφοδεύουν και ουρούν όπου βρουν, βάζουν την μουσική ό,τι ώρα γουστάρουν στη διαπασών. συνεχώς ουρλιάζουν και κλαίνε καμιά 15αριά παιδιά, τα οποία  βρίζουν και φτύνουν αμάξια και περαστικούς.

Είναι συνεχώς μαστουρωμένοι και μεθυσμένοι και σήμερα απείλησαν αρκετούς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) πως θα μας κάνουν, και θα μας δείξουν κλπ.

Η αστυνομία είναι μέρα παρά μέρα εδώ, έχουν συλλάβει τον καθένα 2-3 φορές, και το πράγμα όσο πάει και κλιμακώνεται, με αποκορύφωμα τις σημερινές απειλές.

Αύριο, κατόπιν έκτακτης γενικης συνέλευσης της πολυκατοικίας, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη.

Άρα η απάντηση στην ερώτηση του θέματος είναι: Καθόλου ησυχία...

Εντάξει, δεν ξαναμιλάω για τους δικούς μου γείτονες-γύφτους (γυφτονες που λέει κι ο φίλος μου). Πλέον μόνο τα παιδιά τους σκούζουν,αλλά τα ανέχεσαι, το πολύ πολύ να τους πεις να πανε αλλού να παίξουν. Αφου ηρθε η αστυνομία 2-3 φορές για τη μουσική δεν ξανακουστηκαν και τώρα πλένουν και το δρόμο κάθε βδομάδα (!). Σε λυπάμαι φίλε μου τι να πω. Ελπίζω να βγάλετε ακρη με τη δικαιοσύνη.

Δημοσ.

Οι δικοί σου, μάλλον, ήταν κάπως φασαριόζοι. Ήρθε η αστυνομία, τρόμαξαν και συμμορφώθηκαν.

Οι δικοί μου είναι μαφία, κατακάθια.

Αύριο θα πάμε στον εισαγγελέα μαζί με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου για να υποβάλλει αίτηση έξωσης εναντίον τους.

Αν κάνει πίσω και δεν έρθει, θα υποβάλλουμε καταγγελία στην ιδιοκτήτρια για πολεοδομικές παραβάσεις του χώρου που νοικιάζει, και μήνυση εναντίον της.

Η απόφαση αυτή είναι της δικής μου πολυκατοικίας, και άλλων 2 πολυκατοικιών καθώς και 2-3 μονοκατοικιών και 2 ιδιοκτητών καταστημάτων, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι υπογράφουμε ό,τι θέλετε για να φύγουν.

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν πετύχει, τότε η γειτονια θα αδειάσει.

Ήδη πολλοί ένοικοι έχουν αρχίσει και ψάχνουν σπίτια για να φύγουν, όπως κι εγώ άλλωστε.

• Like 6
Δημοσ.

Ο κόσμος βέπει έξω από ένα σπίτι 15-20 μαντράχαλους με μάτια κατακόκκινα από τη μαστούρα.

Τι νομίζεις, θα πάει να ζητήσει τα ρέστα;

Εδώ απειλούν αστυνομικούς που έρχονται να τους κάνουν παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Τους βάζουν χειροπέδες και το άλλο πρωί είναι πάλι έξω!

Όχι εννοείται δικιο έχεις δεν θα πάς εκει μεσα εγω ελεγα απλα στην περιπτωση που κάποιο από αυτά ερχοταν στο πεδιο σου και πηγαινε να σε φτυσει.

Πιο παλια ειχα έναν γειτονα ο οποιος πειραξε το ξαδερφάκι μου το οποιο ηρθε να παραπονεθεί τρομαγμενο. Μολις το ειδα αυτό εντάξει γυρισε το μάτι μου. Κατεβαινω κάτω πάω τον βρισκω του λεω έτσι και ξαναενοχλήσεις τον μικρο θα σου κοψω τα ποδια. :-)  Αυτος ειχε ερθει με ένα σκερπάνι μαζι γυφτος ηταν και πουλουσε νταβατζιλικι στην παρέα εκει στην γειτονια. Μου λεει ελα κοψτα .... κοψτα μου κανει σε περιμένω. Εκει κάπως εκανα πισω και λέω τωρα θα φωνάξω την αστυνομια και θα τα βρουμε και μετα βγηκε από μέσα η μανα του και ελεγε όχι τι αστυνομιες (βεβαια γιατι αμα ερχοταν η αστυνομια και τον εβλεπε με το σκερπα΄νι στα χέρια θα τον έβαζε χειροπόδαρα μεσα) εγω δεν μασησα βεβαια γιατι ετσι και τολμουσε να το σηκώσει θα του το ειχα πάρει :cry:  :cry:  τελικα αστυνομια δεν ηρθε ... μπουνιες δεν επεσαν. Συμφηλιωθηκαμε στο τέλος και εληξε και δεν ξαναπειραξε και τον πιτσιρικο, εφυγε κιολας μετα από λιγο καιρο. Πριν 5 χρονια αυτό. ΕΙΠΑ και στον μικρο να μην πάει να ξαναπαιξει από εκει.

Εντάξει καμια φορά καταλαβαίνεις ότι σου γυριζει το μυαλο. Τεσπα τέλος καλο όλα καλά.

Οι δικοί σου, μάλλον, ήταν κάπως φασαριόζοι. Ήρθε η αστυνομία, τρόμαξαν και συμμορφώθηκαν.

Οι δικοί μου είναι μαφία, κατακάθια.

Αύριο θα πάμε στον εισαγγελέα μαζί με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου για να υποβάλλει αίτηση έξωσης εναντίον τους.

Αν κάνει πίσω και δεν έρθει, θα υποβάλλουμε καταγγελία στην ιδιοκτήτρια για πολεοδομικές παραβάσεις του χώρου που νοικιάζει, και μήνυση εναντίον της.

Η απόφαση αυτή είναι της δικής μου πολυκατοικίας, και άλλων 2 πολυκατοικιών καθώς και 2-3 μονοκατοικιών και 2 ιδιοκτητών καταστημάτων, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι υπογράφουμε ό,τι θέλετε για να φύγουν.

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν πετύχει, τότε η γειτονια θα αδειάσει.

Ήδη πολλοί ένοικοι έχουν αρχίσει και ψάχνουν σπίτια για να φύγουν, όπως κι εγώ άλλωστε.

Όπως το ειπες κατακάθια. Μαφιες. Πιο μαφιες και από το περιστατικο που ανεφερα πιο πάνω. Εντάξει δεν θέλω και φασαρίες και δεν μπλεκω γενικοτερα δεν έχω μπλέξει σε κάτι σοβαρο ποτέ. Αλλα κατά τη γνωμη μου πρεπει πάντοτε να εισαι προετοιμασμένος και προπονημένος για το χειροτερο σενάριο. Ας μην αναλυσουμε τωρα επιθέσεις που έχουν δεχθεί άτομα από αλητες κακοποιούς. Θα πρέπει να μπορει κάποιος να υπερασπιστεί τον εαυτο του σε μια μάχη στο δρομο. Οποτε είμαι υπερ της αυτοάμυνας και των πολεμικών τεχνών σαν αυτοάμυνα και προσωπική προστασια.

Δημοσ.

τελικα η γειτονια μου σε σχεση με αλλες ειναι.... επιγειος παραδεισος .... Εμεις εχουμε εναν Αραβα που μιλαει καθε απογευμα στανταρακι Skype με τους δικους του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατα. Αν ηξερα αραβικα θα ειχα μαθει τα παντα για αυτον και την οικογενεια του . τον ακουω καμπανα . Διπλα απο αυτον ειναι μια γυναικα που εχει καποιο νοητικο προβλημα και φωναζει ολο την μαμα της και λογω του προβληματος της δεν καταλαβαινει πως ειναι μεσημερι ή βραδυ και δεν κανει να φωναζει . Αλλα νταξει προς θεου η γυναικα εχει προβλημα . Δεν με ενοχλει. ο απο κατω μου ομως την εχει δει Μαστορας και ολη μερα βγαινει στον ακαλυπτο και μαστωρευει , πριονιζει , βαραει με σφυρια κλπ . μερικες φορες σε ακαταλληλες ωρες . Παλια ο ιδιος ηταν αλκοολικος και φωναζε μεσα στο βραδυ κλπ , τον βρησκαμε λυποθιμο απο το μεθυσι στα σκαλακια της εισοδου . ηταν λιγο δραμα η κατασταση. Επισης εχουμε μαι οικογενεια Ρομα που μενει στην απεναντι πολυκατοικια και τα παιδακια κανουν αρκετη φασαρια . στο διπλανο διαμερισμα απο μας υπαρχει μαι οικογενεια με 4 παιδια ολα μικρα με 1 χρονο διαφορα του τυπου 1,2,3,4 χρονων καπως ετσι . επικρατει πολεμος 24/7 αλλα ευτυχως δν ακουγονται στο δωματιο μου , ακουγονται ομως οταν βγαινεις στον διαδρομο ή στην τουαλετα . 

Σε γενικες γραμμες ομως δεν γινεται φασαρια σε ωρες κοινης ησυχιας και για τοσο πυκνοκατοικημενη περιοχη , τα επιπεδα φασαριας ειναι χαμηλα . 

Παλιοτερα που εμενα κοντα στην Πειραιως και προ κρισης που τα μπουζουκια δουλευαν καθημερινα σχεδον και μαζευαν παρα πολυ κοσμο , θυμαμαι ακουγα τα βραδυα οταν ξαπλωνα συνεχεια φρεναρισματα απο ατομα που τρεχαν σαν τρελοι μετα τα μπουζουκια. Δεν ηταν λιγες οι φορες που μετα τα φρεναρισματα ακολουθουν κατι τρανταχτα "ΜΠΑΜ" επειδη στουκαρανε . ειχαμε φτασει να ακουμε καθε βδομαδα  πολλα ΜΠΑΜ (3-4). Οταν αρχησε η κριση τα μπουζουκια αρχισαν να δουλευουν 2 μερες την βδομαδα και η κινηση γενικα στους δρομους ελαττωθηκε δραματικα. Οποτε μειωθηκε αυτοματα και ο θορυβος.

Δημοσ.

10 μετρα χωριζουν την είσοδο του σπιτιού μου με την είσοδο σούπερ μάρκετ. Το σμαρκετ δεν εχει πάρκινγκ. 1 γυφτισα με 3 γυφτακια κάθεται ολη μερα στην είσοδο του σμαρκετ. Τα γυφτακια ζητιανεύουν δυνατά ολη μερα. Πολλές φορες τσακώνονται με ενα πρεζόνι για το πόστο. Τα φορτηγά με τα εμπορεύματα παρκάρουν εξω απο το σπιτι μου, καποιες φορες δε χωράνε να περάσουν κάποιοι και κορνάρουν. Συνεργείο αυτοκινήτων στα 20 μετρα πιο διπλα. Απεναντι πανω απο το σουπερμάρκετ κάποιος εχει ενα γαμωπουλι στη βεράντα και σφυράει.

Λόγω σμαρκετ υπάρχουν 6-7 κάδοι σκουπιδιών στη γειτονιά που στις 4 η ωρα τους αδειάζει η σκουπιδιάρα, αφου πρωτα τους κουδουνίζει περα δώθε 10 φορες τον καθένα και ειμαι σίγουρος οτι οι σκουπιδιάρηδες χαίρονται και γελάνε κοροϊδευτικά.

Κοιμήθηκα το καλοκαιρι στο χωριο και νομιζα οτι απεβιωσα. Πρεπει να μετακομίσω. Ευχαριστώ την Παναγία που δεν ειναι δικο μου. Αυτα

• Like 8
Δημοσ.

Πόση φασαρία έχουμε έπρεπε να ρωτάς :P

Διαμέρισμα 2ου σε δρόμο με σχετική κίνηση και σταυροδρόμι, απέναντι από πλατεία με πολλά καφέ/μπαρ/εστιατόρια

Τώρα που είναι καλοκαίρι και κυκλοφορεί ο κόσμος, κάθε Π/Σ/Κ βράδυ παρελαύνουν κάτω από το σπίτι μας

Το χειρότερο είναι ένα κωλοφαστφουντ από κάτω, που είναι από τα ελάχιστα που δουλεύουν όλο το βράδυ....έρχονται όλα τα ζώα να φάνε και κάθονται ακριβώς κάτω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και γκαρίζουν σα μουλάρια.

Εκεί τι να κάνω?

Να κλείσω το παράθυρο και να σκάσω από τη ζέστη, απλώς μειώνοντας λίγο την ένταση του θορύβου, ή να το αφήσω ανοιχτό(στην ανάκλιση) και να μου τρυπάν τα αυτιά?

Έχω μπει στον πειρασμό να τους πετάξω αυγά αλλά ευτυχώς κρατήθηκα 

Περιμένω πως και πως να έρθει ο χειμώνας να κρυφτούν όλοι σπίτια τους

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα στο πατρικό μου σε μονοκατοικία στην άκρη θεού και πάλι ακουγοταν λίγο θόρυβος ο οποίος φυσικά δεν με ενοχλούσε απο την μεσοτοιχία του διπλανού σπιτιού. Σε γενικές γραμμές όμως το μόνο που ακουγόταν ηταν ο αέρας τα πουλάκια αντε και κανένα σκυλί.

Οταν πήγα σε πολυκατοικία αλλά σε ήσυχη και πάλι γειτονια τα πράγματα άλλαξαν λιγάκι.

Δηλαδή οι απο πάνω μου ειναι φασαριόζοι με κακομαθημένα που τα είχαν και έπαιζαν μπάλα στο σαλόνι.

Η γιαγια τους βάζει σκουπα 3:30 το μεσημέρι..

Κατεβαίνουν τις σκάλες και ουρλιάζουν .. Κοπανάνε πράγματα πάνω απο το κεφάλι μου..

Με τα ποδήλατα τους εχουν μαυρίζει τους τοιχους τις πολυκατοικίας..

Πόρτες δεν κλείνουν και η πολυκατοικία θυμίζει ξέφραγκο αμπέλι και άλλα τέτοια ωραία.

Σκεφτείτε όλα τα παραπάνω απο μια μόνο οικογένεια στην πολυκατοικία. 

Ωστόσο αυτα δεν γίνονται σε καθημερινή βάση και την παλεύω .

Απο την άλλη όπως σωστά ειπώθηκε όπως ακους έτσι κάποια στιγμή θα ακουστείς κι εσύ. Είναι αναπόφευκτο σε πολυκατοικία. Βέβαια φροντίζεις να μην ακουγεσαι ποτε ώρες κοινής ησυχίας.

Κατα τα άλλα οι υπόλοιποι ειναι ήσυχοι και δεν εχω κάποιο θέμα αλλά μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ.

Απο τι διαβάζω έχετε κατα πολύ χειρότερα παραδείγματα εδω μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...