Alexiss02 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι αναμεσα στο lg g3(16gb) και το lg g flex 2 και θελω την βοήθεια σας.Ποιο μου προτείνετε και γιατι?
2.1Ohm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα από τα 2! Δν θα πάρει κανένα nougat και τα 2 έχουν πολλά πρόβληματα g3 bootloop g flex υπερθέρμανση) ζηταν παρά πολλά λεφτά για τα χαρακτηριστικά τούς! Στα 220 από Ελλαδα άμα θες παίζεις με Nexus 5x ή Moto g4!(το πρώτο για μένα είναι μακράν κλτρο) Άμα έχεις σκοπό κ από έξω έχεις μεγαλύτερη γκάμα οπότε ενημέρωσε μας 1
MarKad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι αναμεσα στο lg g3(16gb) και το lg g flex 2 και θελω την βοήθεια σας.Ποιο μου προτείνετε και γιατι? Και εγω το nexus 5x εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
GianniSM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα από τα 2. Τα bootloops στο G3 εμφανίστηκαν λόγω της μπαταρίας, την αλλάζεις και τελειώνει. Το πρόβλημα που μου παρουσίασε εμένα είναι οι κιτρινίλες στην οθόνη. Με νέα μπαταρία πάντως συνεχίζει την 3η του χρονιά στα χέρια της γυναίκας μου.Σε αυτά τα χρήματα 2 επιλογές, Moto G4 plus & Nexus 5X
georgesalo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Lg g flex 2 φιλε. Πολυ καλο κινητο. Απο άποψη κάμερας ταχύτητας εικονας και gaming ειναι αριστο. Τωρα το θεμα ειναι με την μπαταρια και την υπερθέρμανση κοιτα εφοσον εχει fast charging δεν εχεις θεμα τωρα για το θεμα της υπερθέρμανσς ειναι ανάλογα με την χρηση αν το λειτουργείς καθως το φορτιζεις λογικο ειναι. To lg g3 ειναι πατατα χαχαχ
2.1Ohm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Lg g flex 2 φιλε. Πολυ καλο κινητο. Απο άποψη κάμερας ταχύτητας εικονας και gaming ειναι αριστο. Τωρα το θεμα ειναι με την μπαταρια και την υπερθέρμανση κοιτα εφοσον εχει fast charging δεν εχεις θεμα τωρα για το θεμα της υπερθέρμανσς ειναι ανάλογα με την χρηση αν το λειτουργείς καθως το φορτιζεις λογικο ειναι. To lg g3 ειναι πατατα χαχαχ Ναι να σαι σίγουρος μόνο όταν το φορτίζεις! Το είχα πριν 3-4 μηνες! Ξύπνουσα εμπαινα λίγο fb κ να δω μνήματα εμαιλ κτλ και σε 10 λεπτακια ήταν ετοιμο! Πετούσα 2 αυγά πάνω εψηνα και το πρωινο μ χαζευα και φβ ! 2 σε ένα ή συσκευή ευκαιρία!! Πέρα από την πλάκα με φουλ φωτεινότητα και με ένα μέτριο ζορισμα ένα παιχνίδακι το πιο απλό 15λεπτο + browsing ή λίγο social media κατέβασε στο 80% φωτεινότητα! Άμα συνεχίζες κ άλλο στο 70%! Ακόμα και συννεφιά να είχε όσο ήταν μέρα με το ζόρι έβλεπες την οθόνη με 100% φωτεινότητα με 70 εψαχνες σκιά και ΑΝ! Από τα χειρότερα τηλέφωνα που πέρασαν στα χέρια μ πραγματικά Όντως στα + σχεδιασμός κ ή κάμερα αλλά κ πάλι του νεξους μακράν κλτρη!
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα απο τα δυο πλεον. Nexus 5x οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα με δευτερα τα Huawei p9 lite και moto G4 plus. Τα παραπανω LG δεν προτεινονται για αγορα εν ετη 2016-2017 εκτως αν θες να τα κανεις δωρο σε εχθρο σου... 2
Duck Dodgers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ανάλογα αν πας για καινούριο αυτά που σου είπαν τα παιδιά αν είναι για μτχ το g3!
MarKad Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα απο τα δυο πλεον. Nexus 5x οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα με δευτερα τα Huawei p9 lite και moto G4 plus. Τα παραπανω LG δεν προτεινονται για αγορα εν ετη 2016-2017 εκτως αν θες να τα κανεις δωρο σε εχθρο σου... Χαχαχα εκλαψα με την τελευταια προταση
chris_g92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 απλα να ξερεις οτι αν παρεις lg και χρειαστεις ανταλλακτικο θα κανεις ταμα στην παναγια και υπομονη ουτε και εγω ξερω ποσο. Για μενα μακρια απο αυτην την εταιρια ειναι οτι χειροτερο!!!
shooterg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω το lg g3 και δεν μου παρουσίασε ποτε πρόβλημα!! Επισης εχω αγοράσει και μπαταρια 8200 MAh και μου βγαζει 2 μερες με σκληρη χρήση
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω το lg g3 και δεν μου παρουσίασε ποτε πρόβλημα!! Επισης εχω αγοράσει και μπαταρια 8200 MAh και μου βγαζει 2 μερες με σκληρη χρήση Αν δεν σου έβγαλε κιτρινίλες τότε είσαι κωλόφαρδος. Το περιστασιακό λαγκ πάντως δεν το γλίτωσες. Τώρα με το Nexus 6P που έχω βλέπω την διαφορά. Είναι ωραίο απλά να πατάς μια εφαρμογή και αυτή το ίδιο απλά να τρέχει
shooterg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν σου έβγαλε κιτρινίλες τότε είσαι κωλόφαρδος. Το περιστασιακό λαγκ πάντως δεν το γλίτωσες. Τώρα με το Nexus 6P που έχω βλέπω την διαφορά. Είναι ωραίο απλά να πατάς μια εφαρμογή και αυτή το ίδιο απλά να τρέχει Ειχα το moto x 2 και ξερω τι παει να πει να μην εχεις λαγκ. Ομολογώ να σου πω οτι στο g3 μου δεν εχει καθολου λαγκ!! Το εχω και υπερφοτωμένο. Στην εκδοση mm 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα