Neg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εχουμε ημερομηνια ποτε θα ερθουν; Για αυτους που βγαζουν χολη, εχουμε και ξυδακι Κράτα το ξυδάκι αλλά μην μπεις σε αεροπλάνο, μετρό, λεωφορείο ή τράμ μαζί μου. 5
isim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κράτα το ξυδάκι αλλά μην μπεις σε αεροπλάνο, μετρό, λεωφορείο ή τράμ μαζί μου. Απλα εδω γελαμε Ξυδακι παντως εχω μπολικο :devil: 1
coffeex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κράτα το ξυδάκι αλλά μην μπεις σε αεροπλάνο, μετρό, λεωφορείο ή τράμ μαζί μου. 2
alejsalonica Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μεγάλη επιτυχία πάντως για την Samsung να ασχολούνται με τα κινητά της ακομα και μετά την παρουσίαση των iPhone 7 / 7+Τι, όχι; -Τμήμα Marketing Samsung: Πρέπει να βρούμε έναν τροπο να ασχολούνται με τα κινητά μας και μετά την παρουσίαση των iPhone 7/7+- Τμήμα quality control Samsung: Άστο πάνω μας! 2
eptapsyxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 H νεα συσκευασια θα φερει το ακρωνυμιο R.I.P. 1
La_MoRt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Απορώ με μερικούς που έχουν τόση μεγάλη λατρεία για ένα κινητό το οποίο "σκάει". Δηλαδή πραγματικά δε καταλαβαίνω τι θα έπρεπε να κάνει παραπάνω λάθος η εταιρεία αυτή για να πείτε το αυτονόητο... Ότι είναι ΓΤΠΚ πραγματικά. Παιδιά δεν έκανε λάθος στα ρέστα που έδωσε σε κάποιον έκανε ένα τεράστιο κατασκευαστικό λάθος το οποίο είχε αποτελέσματα εκρήξεων, δηλαδή πραγματικά απορώ με το μυαλό μερικών... Άμα έσκαγε στα χέρια σας θα είχατε την ίδια άποψη για την εταιρειάρα με @@; Γιατί τελικά καταλήγω πως απλά είναι @@ εταιρεία... Για να προλάβω μερικούς το κινητό μου είναι Samsung s6 edge και αν εδώ μέσα ψάξετε την έχω υποστηρίξει ουκ ολίγες φορές τη συγκεκριμένη εταιρεία.. Μετά από αυτό όμως θεωρώ πως θα ήμουν απλά ανόητος να συνεχίζω και να λέω κινητάρα. Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε τα πράγματα με σωστό μάτι. Για μένα θα πάει άπατο και θα το δείξει ο χρόνος. 2
th3ofilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία τρολία αντάξια ενός android user πληροφοριακά (αν και δεν σε αφορά) εγώ έχω σύνδεση και όχι κάρτα.....εσύ μπορείς να "βλάτεις" όσες κάρτες θες στο κινητό σου.......και προσοχή στην φόρτιση γιατί κάνει "ΜΠΟΥΜ" Δυστυχως για εσενα δεν ειμαι fanboy android και ουτε το εγραψα να σε κοροιδεψω και ουτε κατακρινω τους iphone users προσωπικα αν θα ειχε το 7plus android μπορει και να το χτυπαγα, συμπληρωσα στο ποστ σου χωρις να τρολαρω εσενα, ειναι περιεργο εγω που εχω δωσει 400 για το lg g3 να εχω παντα καρτα και καποιοι που εχουν δωσει τα διπλα να μην εχουν ποτε καρτα και μεταξυ μας τωρα ειναι πολλοι αυτοι, πρσωπικα αν θα παρω το note7 πλεον δεν θα σκασει και αν σκασει θα υπαρξει αντικατασταση, επισης μπορω να το φορτιζω μεσα σε μπολακι με νερο μιας και ειναι αδιαβροχο :-) και ζητω συγγνωμη αν σε εθιξα, αν θες πες μου να το σβησω.
La_MoRt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχως για εσενα 1)δεν ειμαι fanboy android και ουτε το εγραψα να σε κοροιδεψω και ουτε κατακρινω τους iphone users προσωπικα αν θα ειχε το 7plus android μπορει και να το χτυπαγα, συμπληρωσα στο ποστ σου χωρις να τρολαρω εσενα, ειναι περιεργο εγω που 2)εχω δωσει 400 για το lg g3 να εχω παντα καρτα και καποιοι που εχουν δωσει τα διπλα να μην εχουν ποτε καρτα και μεταξυ μας τωρα ειναι πολλοι αυτοι, 3)πρσωπικα αν θα παρω το note7 πλεον δεν θα σκασει και αν σκασει θα υπαρξει αντικατασταση, 4)επισης μπορω να το φορτιζω μεσα σε μπολακι με νερο μιας και ειναι αδιαβροχο :-) και ζητω συγγνωμη αν σε εθιξα, αν θες πες μου να το σβησω. 1)Δηλαδή αν ήσουν τι θα έλεγες για να ξέρω; 2)Τι σχέση έχει το κόστος ενός τηλεφώνου με το αν κάποιος έχει βάλει κάρτα ή όχι; Αν αυτό είναι επιχείρημα για τις εκρήξεις των Note 7 τα λόγια είναι περιττά. 3)Αυτόι στο quality control βγάλανε τηλέφωνα που σκάνε και ζητήσανε ανάκληση πως είσαι σίγουρος ότι πλέον είναι εντάξει εγώ δε θα είχα καμία μα καμία εμπιστοσύνη. 4)Μπορείς να το βάλεις στα έξτρα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου σαν την ασύρματη φόρτιση ας πούμε...Μπορεί να το χρησιμοποιήσει και η Samsung για διαφήμιση...
paris_chav Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα ρε παιδια εσεις που λετε το κλασικο πια εδω και χρονια "iphone και αναπαντητη", εχετε κανει γκαλοπ στους χρηστες iphone και εχετε βγαλει ποσοστο ποσοι δεν εχουν καρτα ; Για να καταλαβω δηλαδη. Και να ρωτησω και το αλλο. Αυτο αφορα τους χρηστες των high end μοντελων ή μπορει να αφορα και καποιον που αγορασε 5s φετος με 270 ευρω ;
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Το δίνουν 200 € λιγότερα τουλάχιστον;
DJTaurus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα μπάχαλο η ανάκληση της Samsung. http://gizmodo.com/samsungs-galaxy-note-7-recall-is-a-nightmare-so-far-1786448890 Η τραγικότητα της Samsung να προλάβει το release των iPhone. Τι άλλο θα γίνει ακόμα. Recalled Samsung phone explodes in little boy's hands http://nypost.com/2016/09/11/recalled-samsung-phone-explodes-in-little-boys-hands/
ChimairaX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να υποθέσω το "S" αυτή την φορά υπάρχει στο κουτί για "S"uicide Bomber? S Stands for Savoura Είσαι πιο κουραστικός και από φτυάρισμα στον ήλιο. Και δεν λέω μόνο για αυτό το thread, λέω και για άλλα threads. Και όχι μόνο εσύ, αλλά και 3-4 ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα