drapanakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εχοντας βαλει το Usb stick, παταω eject να το βγαλω αλλα τιποτα. Ειναι προβλημα στο στικακι η στη θυρα ;
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κανεις safely eject το usb σου.Λογικα μολις κανεις αυτο που κανεις περιμενεις ειδοποιηση οτι ειναι ετοιμο και μπορεις να το βγαλεις. Θυμαμαι παλιοτερα μου ειχε τυχει σε υπολογιστη οπου ειχαν βαλει προγραμμα που πειραζει το λειτουργικο με το οποιο απενεργοποιησαν τις ειδοποιησεις, balloon.Γενικα ο μονος κινδυνος που εχεις ειναι να γραφεις κατι και να το αφαιρεσεις οποτε εχεις χαλασμενα αρχεια, ποτε δεν εχω κανει ασφαλη κατασργηση σε usb. 1
17 lines of code Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα ο μονος κινδυνος που εχεις ειναι να γραφεις κατι και να το αφαιρεσεις οποτε εχεις χαλασμενα αρχεια, ποτε δεν εχω κανει ασφαλη κατασργηση σε usb. Και δε χρειάζεται. Μπορείς να απενεργοποιήσεις μια write cache,ή κάπως έτσι,που είναι για την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων,και αυξάνει την ταχύτητα μεταφοράς,αλλά αν δεν το έχεις κάνει,δε χρειάζεται να πατάς κατάργηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα