papbilly1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω φτιάξει ένα website κατά το οποίο ο χρήστης κάνει εγγραφή δωρεάν αλλά για να έχει παραπάνω προνόμια πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό και ο λογαριασμός του να γίνει "pro". Θα ήθελα να ρωτήσω, εκτός απο πληρωμές μέσω paypal, μπορούν να γίνουν πληρωμές και μέσω πιστωτικής κάρτας (προφανώς τα χρήματα θα μπαίνουν σε έναν δικό μου λογαριασμό για παράδειγμα στην Πειραιώς) μέσω script τραπέζης (Winbank κτλπ)? Θα πρέπει να βγάλω ειδική άδεια για να γίνει κάτι τέτοιο? Πρέπει να βγάλω ΤΕΒΕ η μπορεί να γίνει η διαδικασία χωρίς? Γνωρίζετε κάποιο άλλο νόμιμο τρόπο πληρωμής που μπορώ να χρησιμοποιήσω? ( έχω βρει αυτό το site > http://www.authorize.net/ που παρέχει το σύστημα πληρωμής και ουσιαστικά κάνει όλη την δουλεία "κρατώντας" ένα μέρος του ποσού πληρωμής, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι νόμιμη η διαδικασία (δεν θα ήθελα να "μπλέξω", είμαι 22 χρονών,αμαρτία ) .
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω φτιάξει ένα website κατά το οποίο ο χρήστης κάνει εγγραφή δωρεάν αλλά για να έχει παραπάνω προνόμια πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό και ο λογαριασμός του να γίνει "pro". Θα ήθελα να ρωτήσω, εκτός απο πληρωμές μέσω paypal, μπορούν να γίνουν πληρωμές και μέσω πιστωτικής κάρτας (προφανώς τα χρήματα θα μπαίνουν σε έναν δικό μου λογαριασμό για παράδειγμα στην Πειραιώς) μέσω script τραπέζης (Winbank κτλπ)? Θα πρέπει να βγάλω ειδική άδεια για να γίνει κάτι τέτοιο? Πρέπει να βγάλω ΤΕΒΕ η μπορεί να γίνει η διαδικασία χωρίς? Γνωρίζετε κάποιο άλλο νόμιμο τρόπο πληρωμής που μπορώ να χρησιμοποιήσω? ( έχω βρει αυτό το site > http://www.authorize.net/ που παρέχει το σύστημα πληρωμής και ουσιαστικά κάνει όλη την δουλεία "κρατώντας" ένα μέρος του ποσού πληρωμής, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι νόμιμη η διαδικασία (δεν θα ήθελα να "μπλέξω", είμαι 22 χρονών,αμαρτία ) . Ο λογιστής σου και η τράπεζα που θα συνεργαστείς θα σε ενημερώσουν για κάτι τέτοιο.
papbilly1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορώ να μην μπλέξω καθόλου με τράπεζα (δλδ winbank-χαρτια-τεβε κτλπ) και μέσω paypal τα χρήματα να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό μου? Τουλάχιστον για αρχή?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γι 'αυτο σου εγραψα να μιλησεις με ενα λογιστη και να σου πει ακριβως πως να το κανεις? εαν χρειαζεσαι να βαλεις τραπεζα ή με αλλο τροπο...και επειδη εχεις ερωτιματικο για ΤΕΒΕ??? υπαρχουν τυποι πλεον στησιματος που μπορει να εχεις απαλαγη μεχρι ενα οριο αλλα λογιστης ειναι ειδικος.. Επειδη ειναι η πρωτη φορα απο οτι καταλαβα και θα εχει συναλλαγη με χρηματα στο διαδυκτιο καλο ειναι να ενημερωθεις. Στο συνολικο σου budget αντε να επιβαρυνθεις με 30-50 ευρω..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορώ να μην μπλέξω καθόλου με τράπεζα (δλδ winbank-χαρτια-τεβε κτλπ) και μέσω paypal τα χρήματα να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό μου? Τουλάχιστον για αρχή? Ναι γίνεται. Το Paypal μπορείς να το δουλεύεις και ως ιδιώτης, απλά θα πρέπει να κάνει verify τα στοιχεία σου.
paparovic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω φτιάξει ένα website κατά το οποίο ο χρήστης κάνει εγγραφή δωρεάν αλλά για να έχει παραπάνω προνόμια πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό και ο λογαριασμός του να γίνει "pro". Θα ήθελα να ρωτήσω, εκτός απο πληρωμές μέσω paypal, μπορούν να γίνουν πληρωμές και μέσω πιστωτικής κάρτας (προφανώς τα χρήματα θα μπαίνουν σε έναν δικό μου λογαριασμό για παράδειγμα στην Πειραιώς) μέσω script τραπέζης (Winbank κτλπ)? Θα πρέπει να βγάλω ειδική άδεια για να γίνει κάτι τέτοιο? Πρέπει να βγάλω ΤΕΒΕ η μπορεί να γίνει η διαδικασία χωρίς? Γνωρίζετε κάποιο άλλο νόμιμο τρόπο πληρωμής που μπορώ να χρησιμοποιήσω? ( έχω βρει αυτό το site > http://www.authorize.net/ που παρέχει το σύστημα πληρωμής και ουσιαστικά κάνει όλη την δουλεία "κρατώντας" ένα μέρος του ποσού πληρωμής, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι νόμιμη η διαδικασία (δεν θα ήθελα να "μπλέξω", είμαι 22 χρονών,αμαρτία ) . Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι: Νόμιμος τρόπος χωρίς έναρξη -> όχι. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται το πόσο νόμιμος δεν θες να είσαι. 1
papbilly1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι: Νόμιμος τρόπος χωρίς έναρξη -> όχι. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται το πόσο νόμιμος δεν θες να είσαι. Απλα σκεφτομαι το εξης: θελω να δω πως θα παει το 1ο μηνα και αν αξιζει να κανω ΤΕΒΕ κτλπ.τωρα,να ανοιξω τεβε-χαρτια-τρεξιματα και να πληρωνω χωρις λογο δεν αξιζει.Υπαρχει καποιο προβλημα αν δεν ειμαι νομιμος για ενα τοσο μικρο διαστημα?
paparovic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Απλα σκεφτομαι το εξης: θελω να δω πως θα παει το 1ο μηνα και αν αξιζει να κανω ΤΕΒΕ κτλπ.τωρα,να ανοιξω τεβε-χαρτια-τρεξιματα και να πληρωνω χωρις λογο δεν αξιζει.Υπαρχει καποιο προβλημα αν δεν ειμαι νομιμος για ενα τοσο μικρο διαστημα? Νομικά, φυσικά. Πρακτικά, φυσικά και όχι, ποιος θα ενδιαφερθεί και ποιος θα μπορέσει να σε ελέγξει;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα 50ρικο σε λογιστη που ξερει και σε ενημερωνει για το πως και τι και εαν χρειαζεται για να μην βρεθεις εκτεθημενος..
in2dark Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δες και το braintree της paypal για πληρωμες. Οσο δεν μεταφερεις τα χρηματα σου (συνδρομες)σε ελληνικη τραπεζα (ρουφιανο) δεν εχεις θεμα να δεις πως σου παει για λιγο καιρο κ μετα κανεις και εναρξη στον συνεταιρο (τεβε)
Kostasss30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλε, ότι συναλλαγές κάνεις μέσω διαδικτύου και λαμβάνεις χρήματα βάση νόμου πρέπει να δηλώνονται καλώς ή κακώς. Όποτε είναι αναγκαίο να έχεις επαγγελματικούς λογαριασμούς τραπέζης κτλ. Με το σύστημα του capital control αυτό προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση να είναι όλα υπό έλεγχο. Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις λογιστή ικανό και για αυτό όμως νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει. Ακόμη και στο vivawallet να ανοίξεις λογαριασμό θα σου ζητήσουν φορολογικά έγγραφα. Πάντως επειδή αγοράζω από ένα κατάστημα δες λίγο τους τρόπους πληρωμής εδώ: Site: bilanis.gr είναι πολύ εύχρηστο! Καλύτερα να ανοίξεις βιβλία να προχωρήσεις μπροστά η γνώμη μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Με το σύστημα του capital control αυτό προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση να είναι όλα υπό έλεγχο. Τα capital controls δεν εφαρμόστηκαν για να έχει έλεγχο το κράτος στα οικονομικά των πολιτών. Είναι τελείως διαφορετικό θέμα.
madx2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα σου θα εμφανιστεί μόλις κάποιος σου ζητήσει νομιμη απόδειξη για την συνδρομή. Εάν δεν έχεις και πέσεις σε περίεργο άρχισε να μετράς πρόστιμα 2
born2own Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μην πολυπαιδεύεσαι φίλε. Αν μπορείς να πάρεις φράγκα στο paypal είσαι οκ. Δε νομίζω να γίνεται αυτή τη στιγμή να συνδέσεις Paypal με Ελληνική τράπεζα όμως. Απλά το θέμα είναι ότι αν τα λεφτά μετά πάνε στο λογαριασμό σου στην Ελλάδα και είναι πολλά τότε κινδυνεύεις. Αν μιλάμε για κάνα χιλιάρικο μη φοβάσαι τσιλ. Αν γίνουν παραπάνω τότε μπορείς να δεις τι θα κάνεις με το ΤΕΒΕ και αυτά τα λοιπά.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρειάζεται να συνδέσεις το Paypal με ελληνική τράπεζα. Μπορείς να το συνδέσεις με ξένες πιστωτικές (π.χ. Payoneer, Revolut κλπ) ή ακόμα καλύτερα να αγοράσεις bitcoins.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα