ekptotos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος να μειωθεί ο θόρυβος στην καρτα γραφικων;πχ με σιλικόνη;
GiorgarasG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Απο θέμα <software> μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λειτουργιά να κλειδώνει στο refresh rate του μόνιτορ (π.χ. στα 60 fps). Αυτό μειώνει αρκετά, μέχρι και που εξαφανίζει εντελώς το coil whine. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, δεν εξαφανίζει το coil whine αυτό που λες(Εκτός και αν παίζεις κάνα πολύ παλιό παιχνίδι που βαράει 500FPS η κάρτα) , μπορεί να βοηθήσει αλλά όταν η κάρτα έχει αυτό το θέμα απλά δεν εξαφανίζεται εντελώς. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις αν την ζορίσεις αρκετά με πολλές ώρες gaming να εξαφανιστεί.
ekptotos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα αυτο το κανει η καρτα σε bf4 και bf1 με 55 fps να ειναι κατι Αλλο;
cpttony Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια κάρτα? Σίγουρα προέρχεται από την GPU? Μήπως είναι το τροφοδοτικό?
ekptotos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Sapphire r9 380 4gb Η εταιρεία sapphire μου ειπε αυτο For the noise issue, it should be come from inductor working sounds. It is still under normal behavior for this card. Και αυτο μου το ειπε αφου τους ειχα στείλει ηχογράφηση με τον θόρυβο και ναι ειναι η καρτα.
wolf_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ο θόρυβος δε μειώνεται με σιλικόνη ή κατι τέτοιο. Γενικά είναι θέμα τύχης αν θα πετύχεις κάρτα με ή χωρίς coil whine. Κάποιες εταιρίες πλέον δέχονται να αντικαταστήσουν την κάρτα αν κάνει θόρυβο αλλα είναι πάρα πολύ πιθανό ότι και η αντικατάσταση θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Για να μειωθεί το coil whine έχω ακούσει δύο τρόπους. Ο ένας είναι να ζορίσεις πολύ την κάρτα, βάλε ξέρω γω ένα benchmark (πχ Heaven) να τρέχει για 30 ώρες και μπορεί να μειωθεί (το λεγόμενο burn-in της κάρτας). Ο άλλος τρόπος είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό. Έχω διαβάσει περιπτώσεις που κάρτες με πολύ ενοχλητικό coil whine δεν κάνουν καθόλου θόρυβο αν πάρεις πολύ καλό (gold ή platinum) τροφοδοτικό. Η ουσία είναι ότι τις περισσότερες φορές δε δουλεύει τίποτα από τα δύο. Το αν μία κάρτα έχει ή όχι coil whine είναι θέμα τύχης. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ισχύει αυτό με το τροφοδοτικό, μπορεί να στο ελαττώσει λίγο αλλά ως εκεί.
ekptotos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι ενοχλητικό,το τροφοδοτικό ειναι bronze . Θα αναρτησω η βιντεο η ηχογράφηση με τον θορυβο . Να μου πείτε
cpttony Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι ενοχλητικό,το τροφοδοτικό ειναι bronze . Θα αναρτησω η βιντεο η ηχογράφηση με τον θορυβο . Να μου πείτε Για ποιο τροφοδοτικό μιλάμε? Το efficiency (bronze, gold) δεν παίζει ρόλο! 1
cpttony Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ. Καλό. Είναι σε φυσιολογικά επίπεδα το "σφύριγμα"?
ekptotos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα το ελεγα σφύριγμα . Αλλα οχι δεν ειναι ενοχλητικό.
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 καποιοι το φτιαχνανε με βερνικι νυχιων!
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως έχει παραγίνει το κακό, και είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει επειδή έχουν ρίξει την ποιότητα οι εταιρείες. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα