Προς το περιεχόμενο

LG 23MP68VQ-P 137,9 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω την εχω default μονο με το Power Management στο OFF (ηταν στο low) γιατι με αυτο η οθονη αλλαζε απο μονη της την φωτεινοτητα και με ενοχλουσε.

Αν εχεις AMD καρτα, ενεργοποιησε και το Freesync στις ρυθμισεις της οθονης. Μη ξεχασεις να ενεργοποιησεις το Freesync και απο το AMD Crimson software.

Και έλεγα γιατί αλλάζει χρώμα απο μόνη της και με είχε εκνευρίσει πολύ ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.

μεγάλη κοροϊδία το συγκεκριμένο κατάστημα δυστυχώς.

Με πάνε απο μέρα σε μέρα με την παραλαβή/παράδοση.

Η τετάρτη έγινε παρασκευή,η παρασκευή έγινε δευτέρα/τρίτη και η σημερινή μέρα έγινε τετάρτη και αν μιας και ακόμα δεν έχουν παραλάβει.

Δημοσ.

Αν δεν την θελεις, στειλε μου pm να την παρω εγω, θα περιμενω οσο χρειαστει :P

μόλις μου είπαν οτι πάει για τετάρτη και αν,το ακύρωσα επιτόπου.

Περιμένω απο 16/9 που έχω βάλει την παραγγελία για παραλαβή στις 20/9 και έπειτα αλλάζει η διαθεσιμότητα.Τηλεφωνώ και μου λένε θα παράλαβουμε αυριο οπότε παρασκευή η δευτέρα θα είναι στον χώρο σας.

παίρνω τηλ παρασκευή μεσημέρι να δω αν οντως ειναι για δευτέρα για ξέρω να βρίσκομαι σπιτι και μου λενε δεν έχουν παραλάβει ακόμα και θα πάει για δευτέρα τρίτη.

Ε σήμερα έγινε τετάρτη μιας και δεν έχουν παραλάβει ακόμα.

Ακύρωση στο καπάκι.

Που να την είχα και ανάγκη δηλαδή.

2 εβδομάδες είχα ελεύθερο καιρό να ευχαριστηθώ λίγο gaming σε νεα οθόνη και πάει και αυτό τελείωσε.

• Like 2
Δημοσ.

μόλις μου είπαν οτι πάει για τετάρτη και αν,το ακύρωσα επιτόπου.

Περιμένω απο 16/9 που έχω βάλει την παραγγελία για παραλαβή στις 20/9 και έπειτα αλλάζει η διαθεσιμότητα.Τηλεφωνώ και μου λένε θα παράλαβουμε αυριο οπότε παρασκευή η δευτέρα θα είναι στον χώρο σας.

παίρνω τηλ παρασκευή μεσημέρι να δω αν οντως ειναι για δευτέρα για ξέρω να βρίσκομαι σπιτι και μου λενε δεν έχουν παραλάβει ακόμα και θα πάει για δευτέρα τρίτη.

Ε σήμερα έγινε τετάρτη μιας και δεν έχουν παραλάβει ακόμα.

Ακύρωση στο καπάκι.

Που να την είχα και ανάγκη δηλαδή.

2 εβδομάδες είχα ελεύθερο καιρό να ευχαριστηθώ λίγο gaming σε νεα οθόνη και πάει και αυτό τελείωσε.

https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html

Οπως βλεπεις δεν εχασες και την τρομερη προσφορα :P

Παντως αυτο με το eshop εχει ξανασυμβει και πιο παλια δυστηχως.Να μπαινουν πραγματα στο crazysundays και απο αποστολες να περναει ενα μεγαλο διαστημα.

• Like 1
Δημοσ.

καμια σχεση η μια με την αλλη, η 23αρα ειναι freesync.

Που στην περιπτωση του συμφορουμιτη παραπανω ειναι αχρηστο αφου εχει nvidia καρτα.Επισης το εχουμε ξαναπει πιο πισω οτι το freesync σε τετοια χρηματα ειναι αμφιβολου ποιοτητας και σιγουρα δεν συγκρινεται με τα ακριβοτερα monitor με freesync και gsync.

Δημοσ.

Που στην περιπτωση του συμφορουμιτη παραπανω ειναι αχρηστο αφου εχει nvidia καρτα.Επισης το εχουμε ξαναπει πιο πισω οτι το freesync σε τετοια χρηματα ειναι αμφιβολου ποιοτητας και σιγουρα δεν συγκρινεται με τα ακριβοτερα monitor με freesync και gsync.

Και απλά δεν θα φύγω ποτέ απ το 5:4 όπως πάει :-D

11547 ώρες λειτουργίας η eizo και ακόμα συνεχίζει :-)

Εγώ ήθελα την αλλαγή μιας και πλέον πέφτει τρομερό μπουκάλι σε αυτή την ανάλυση.

• Like 1
Δημοσ.

Και απλά δεν θα φύγω ποτέ απ το 5:4 όπως πάει :-D

11547 ώρες λειτουργίας η eizo και ακόμα συνεχίζει :-)

Εγώ ήθελα την αλλαγή μιας και πλέον πέφτει τρομερό μπουκάλι σε αυτή την ανάλυση.

Και σου ξαναλεω οτι αν θελεις επιλογες πανω κατω στα χρηματα αυτα υπαρχουν για 23-24ιντσες Ips panel.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και σου ξαναλεω οτι αν θελεις επιλογες πανω κατω στα χρηματα αυτα υπαρχουν για 23-24ιντσες Ips panel.

Παιδια μολις τη πηρα απο παιδι απο το forum. πολυ καλη ειδικα εαν αλλαζεις απο παλιο μοντελο. Αν και εχω nvidia καρτα δεν εχω παρατηρησει καθολου tearing....75hz την εχω απλα ψαχνομαι ακομα με τις ρυθμισεις. Ειναι ομορφη εξωτερικα. Και καθολου bleeding γυρω απο την οθονη.

τη προτιμησα απο αυτη

https://www.skroutz.gr/s/8948885/Viewsonic-VX2457-MHD.html

λογω bleeding σε μαυρο φοντο

Δημοσ.

Μετα που πειραματιστηκα με τις ρυθμισεις. Αυτες μου φαινονται οι καλυτερες για μενα, το μαυρο φαινεται αληθινο σε Gaming και οχι γκριζο.

Quick Settings:

Brightness: 100

Contrast: 70

Volume:0 (Αυτο ειναι για ενσωματωμενα ηχεια) εγω εχω εξωτερικα ηχεια Creative οποτε δεν το χρησιμοποιω

Ratio: Wide

SMART ENERGY SAVING: OFF (ηταν στο Low στο οποιο αλλαζε φωτεινοτητα απο μονο του και καταντουσε εξαιρετικα ενοχλητικο)

Picture Mode: Game

Picture Adjust:

SUPER RESOLUTION: LOW

Sharpness: 50

Black Level: Low

Responce Time: Middle

Overscan: Off

DFC: Off

Black Stabilizer: 50

Freesync: ON (δουλευει και σε Nvidia καρτες αν θες 75Hz οπως προαναφερθηκε αλλα δεν θα εχεις τις δυνατοτητες του Freesync σε παιχνιδια)

Ως κατοχος RX480 εννοειται πως θα εχω το Freesync ανοικτο. Για οσους εχουν AMD καρτα θα πρεπει τουλαχιστον να το εχετε συνδεδεμενο με HDMI και να κατεβασετε το driver απο δω

http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/technologies-gaming/freesync

και μη ξεχνατε να ενεργοποιησετε το Freesync απο το AMD Crimson Software.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...