Manos5686 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω την εχω default μονο με το Power Management στο OFF (ηταν στο low) γιατι με αυτο η οθονη αλλαζε απο μονη της την φωτεινοτητα και με ενοχλουσε. Αν εχεις AMD καρτα, ενεργοποιησε και το Freesync στις ρυθμισεις της οθονης. Μη ξεχασεις να ενεργοποιησεις το Freesync και απο το AMD Crimson software. Και έλεγα γιατί αλλάζει χρώμα απο μόνη της και με είχε εκνευρίσει πολύ ευχαριστώ πολύ 1
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 μεγάλη κοροϊδία το συγκεκριμένο κατάστημα δυστυχώς. Με πάνε απο μέρα σε μέρα με την παραλαβή/παράδοση. Η τετάρτη έγινε παρασκευή,η παρασκευή έγινε δευτέρα/τρίτη και η σημερινή μέρα έγινε τετάρτη και αν μιας και ακόμα δεν έχουν παραλάβει.
nek4d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν την θελεις, στειλε μου pm να την παρω εγω, θα περιμενω οσο χρειαστει
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν την θελεις, στειλε μου pm να την παρω εγω, θα περιμενω οσο χρειαστει μόλις μου είπαν οτι πάει για τετάρτη και αν,το ακύρωσα επιτόπου. Περιμένω απο 16/9 που έχω βάλει την παραγγελία για παραλαβή στις 20/9 και έπειτα αλλάζει η διαθεσιμότητα.Τηλεφωνώ και μου λένε θα παράλαβουμε αυριο οπότε παρασκευή η δευτέρα θα είναι στον χώρο σας. παίρνω τηλ παρασκευή μεσημέρι να δω αν οντως ειναι για δευτέρα για ξέρω να βρίσκομαι σπιτι και μου λενε δεν έχουν παραλάβει ακόμα και θα πάει για δευτέρα τρίτη. Ε σήμερα έγινε τετάρτη μιας και δεν έχουν παραλάβει ακόμα. Ακύρωση στο καπάκι. Που να την είχα και ανάγκη δηλαδή. 2 εβδομάδες είχα ελεύθερο καιρό να ευχαριστηθώ λίγο gaming σε νεα οθόνη και πάει και αυτό τελείωσε. 2
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 μόλις μου είπαν οτι πάει για τετάρτη και αν,το ακύρωσα επιτόπου. Περιμένω απο 16/9 που έχω βάλει την παραγγελία για παραλαβή στις 20/9 και έπειτα αλλάζει η διαθεσιμότητα.Τηλεφωνώ και μου λένε θα παράλαβουμε αυριο οπότε παρασκευή η δευτέρα θα είναι στον χώρο σας. παίρνω τηλ παρασκευή μεσημέρι να δω αν οντως ειναι για δευτέρα για ξέρω να βρίσκομαι σπιτι και μου λενε δεν έχουν παραλάβει ακόμα και θα πάει για δευτέρα τρίτη. Ε σήμερα έγινε τετάρτη μιας και δεν έχουν παραλάβει ακόμα. Ακύρωση στο καπάκι. Που να την είχα και ανάγκη δηλαδή. 2 εβδομάδες είχα ελεύθερο καιρό να ευχαριστηθώ λίγο gaming σε νεα οθόνη και πάει και αυτό τελείωσε. https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html Οπως βλεπεις δεν εχασες και την τρομερη προσφορα Παντως αυτο με το eshop εχει ξανασυμβει και πιο παλια δυστηχως.Να μπαινουν πραγματα στο crazysundays και απο αποστολες να περναει ενα μεγαλο διαστημα. 1
iakoboss7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 καμια σχεση η μια με την αλλη, η 23αρα ειναι freesync.
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 καμια σχεση η μια με την αλλη, η 23αρα ειναι freesync. Που στην περιπτωση του συμφορουμιτη παραπανω ειναι αχρηστο αφου εχει nvidia καρτα.Επισης το εχουμε ξαναπει πιο πισω οτι το freesync σε τετοια χρηματα ειναι αμφιβολου ποιοτητας και σιγουρα δεν συγκρινεται με τα ακριβοτερα monitor με freesync και gsync.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Που στην περιπτωση του συμφορουμιτη παραπανω ειναι αχρηστο αφου εχει nvidia καρτα.Επισης το εχουμε ξαναπει πιο πισω οτι το freesync σε τετοια χρηματα ειναι αμφιβολου ποιοτητας και σιγουρα δεν συγκρινεται με τα ακριβοτερα monitor με freesync και gsync. Και απλά δεν θα φύγω ποτέ απ το 5:4 όπως πάει 11547 ώρες λειτουργίας η eizo και ακόμα συνεχίζει Εγώ ήθελα την αλλαγή μιας και πλέον πέφτει τρομερό μπουκάλι σε αυτή την ανάλυση. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και απλά δεν θα φύγω ποτέ απ το 5:4 όπως πάει 11547 ώρες λειτουργίας η eizo και ακόμα συνεχίζει Εγώ ήθελα την αλλαγή μιας και πλέον πέφτει τρομερό μπουκάλι σε αυτή την ανάλυση. Και σου ξαναλεω οτι αν θελεις επιλογες πανω κατω στα χρηματα αυτα υπαρχουν για 23-24ιντσες Ips panel. 1
katerinapn85 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Και σου ξαναλεω οτι αν θελεις επιλογες πανω κατω στα χρηματα αυτα υπαρχουν για 23-24ιντσες Ips panel. Παιδια μολις τη πηρα απο παιδι απο το forum. πολυ καλη ειδικα εαν αλλαζεις απο παλιο μοντελο. Αν και εχω nvidia καρτα δεν εχω παρατηρησει καθολου tearing....75hz την εχω απλα ψαχνομαι ακομα με τις ρυθμισεις. Ειναι ομορφη εξωτερικα. Και καθολου bleeding γυρω απο την οθονη. τη προτιμησα απο αυτη https://www.skroutz.gr/s/8948885/Viewsonic-VX2457-MHD.html λογω bleeding σε μαυρο φοντο
Alexaras1991 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μετα που πειραματιστηκα με τις ρυθμισεις. Αυτες μου φαινονται οι καλυτερες για μενα, το μαυρο φαινεται αληθινο σε Gaming και οχι γκριζο. Quick Settings: Brightness: 100 Contrast: 70 Volume:0 (Αυτο ειναι για ενσωματωμενα ηχεια) εγω εχω εξωτερικα ηχεια Creative οποτε δεν το χρησιμοποιω Ratio: Wide SMART ENERGY SAVING: OFF (ηταν στο Low στο οποιο αλλαζε φωτεινοτητα απο μονο του και καταντουσε εξαιρετικα ενοχλητικο) Picture Mode: Game Picture Adjust: SUPER RESOLUTION: LOW Sharpness: 50 Black Level: Low Responce Time: Middle Overscan: Off DFC: Off Black Stabilizer: 50 Freesync: ON (δουλευει και σε Nvidia καρτες αν θες 75Hz οπως προαναφερθηκε αλλα δεν θα εχεις τις δυνατοτητες του Freesync σε παιχνιδια) Ως κατοχος RX480 εννοειται πως θα εχω το Freesync ανοικτο. Για οσους εχουν AMD καρτα θα πρεπει τουλαχιστον να το εχετε συνδεδεμενο με HDMI και να κατεβασετε το driver απο δω http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/technologies-gaming/freesync και μη ξεχνατε να ενεργοποιησετε το Freesync απο το AMD Crimson Software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις