Προς το περιεχόμενο

LG 23MP68VQ-P 137,9 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα, ακολουθουν φωτογραφιες:

Η συσκευασια

Τα παρελκομενα (καλωδιο ρευματος, d-sub, οδηγος και cd χρησης)

Η οθονη

Η πισω οψη

Ασυγκριτα καλυτερη σε σχεση με την Fujitsu..

Ενα παραπονο εχω μονο, οτι κουνιεται ευκολα η οθονη, αν πχ εχω τα χερια μου στο γραφειο/πληκτρολογιο και κουναω νευρικα το ποδι μου η οθονη τρεμει ή ακομα και αν γραφω γρηγορα/δυνατα..

Θα το τσεκαρω ξανα ομως μηπως δεν εχω βιδωσει καλα την βαση, αλλιως παει για vesa στον τοιχο.

Ευχαριστω και παλι TS!

Λοιπον διοτι την εχω και εγω την οθονη,η βαση δεν ειναι και η καλυτερη οποτε κουναει αρκετα ακομα και με το που πληκτρολογεις!Σταματησε ομως αυτο μολις κολησα το τραπεζι πισω στον τοιχο!!Οποτε μαλλον επηρεαζει και το τραπεζι-γραφειο σε αυτο!!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω με την 22αρα δεν κουναει καθολου παντως.Αλλα εχω ενα γραφειο 40 κιλα οποτε δεν κουνιεται και το γραφειο ευκολα :D

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ. Μια χαρά είναι η οθόνη η βάση δεν κουνιέται(έχω το γραφείο κολλημένο στο τοίχο) αλλά μου πέφτει λίγο χαμηλή.

• Like 1
Δημοσ.

κι εμενα η 24'' που εχω εχει πολυ απαισια βαση που κουνιετε με το παραμικρο, εχω βαλει μερικα βιβλια κατω απο την οθονη για να στηριζετε. Δεν μπορω να κολησω το γραφειο πισω στον τοιχο γιατι εχει καλωδια

Δημοσ.

Μόνο με βιβλία γίνεται δουλειά ή βάση. Πάντως είχα πάρει κ εγώ από Πλαίσιο μια ips πριν 6 μήνες και είναι άριστη.

Τσεκάρετε για καμμένα pixel, η πρώτη που πήρα είχε, η δεύτερη είχε, η τρίτη είχε... Το πέτυχα με την τέταρτη. Η LG της αλλάζει πάντως κανονικά.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα.Μήπως μπορεί κανείς να μου πει ποιές ρυθμίσεις είναι οι κατάλληλες για να τις κάνω?

Έχω την amd r7 370

Δημοσ.

τελικά τελευταιος θα παραλάβω :-(

Την περίμενα απο χτες και βλέπω έχει αλλάξει η ημερομηνία παραλαβής τους.

Πήρα τηλέφωνο και μάλλον θα παραλάβω παρασκευή

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως βγαινει το πισω κομματι της βασης? Θελω να την βαλω στον τοιχο και δεν μπορω να καταλαβω πως θα βγει γιατι δεν καθεται καλα στον τοιχο μ αυτο.

Δημοσ.

Αν μπορεί κανείς να μου στείλει τις ρυθμίσεις που έχει κάνει στην οθόνη θα το εκτιμούσα δεόντως 

Εγω την εχω default μονο με το Power Management στο OFF (ηταν στο low) γιατι με αυτο η οθονη αλλαζε απο μονη της την φωτεινοτητα και με ενοχλουσε.

Αν εχεις AMD καρτα, ενεργοποιησε και το Freesync στις ρυθμισεις της οθονης. Μη ξεχασεις να ενεργοποιησεις το Freesync και απο το AMD Crimson software.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την εχω default μονο με το Power Management στο OFF (ηταν στο low) γιατι με αυτο η οθονη αλλαζε απο μονη της την φωτεινοτητα και με ενοχλουσε.

Αν εχεις AMD καρτα, ενεργοποιησε και το Freesync στις ρυθμισεις της οθονης. Μη ξεχασεις να ενεργοποιησεις το Freesync και απο το AMD Crimson software.

Ασχετα απ το αν εχετε amd καρτα, ενεργοποιηστε το FreeSync για να μπορειτε να επιλεξετε 75Hz ρυθμο ανανεωσης. Το ειπα και πιο πισω.

• Like 2
Δημοσ.

Βγηκε σε προσφορα crazy sundays απο το e-shop. Στο skroutz ξεκιναει απο 159(χωρις μεταφορικα)

Αρα η τιμη εχει αλλαξει εδω και 6μερες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...