Προς το περιεχόμενο

LG 23MP68VQ-P 137,9 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια αξίζει η μεταβαση απο την Asus PA238Q που εχω?

Προφανως και οχι.Για ποιο λογο να αξιζει μεταβαση απο 23ρι Ips monitor σε αλλο 23αρι ips monitor?

Δημοσ.

Εγώ που δεν παίζω παιχνίδια, και θέλω να αντικαταστήσω μια παλιά Φιλιπς που έχω, αξίζει; Με ενδιαφέρουν τα μάτια μου, η ποιότητα εικόνας, κείμενα, ίντερνετ, βίντεο κλπ... Ή υπάρχει καλύτερο vfm;

Δημοσ.

Εγώ που δεν παίζω παιχνίδια, και θέλω να αντικαταστήσω μια παλιά Φιλιπς που έχω, αξίζει; Με ενδιαφέρουν τα μάτια μου, η ποιότητα εικόνας, κείμενα, ίντερνετ, βίντεο κλπ... Ή υπάρχει καλύτερο vfm;

Προχωρα.

Στην αρχη θα εκπλαγεις με την διαφορά στην εικονα.

Μετα απο καμια βδομαδα, ξαναβαλε την παλια οθονη και θυμισου την ερωτηση σου.

Η πρωτη αντιδραση θα ειναι ενα πικρο γελιο!

Μετα θα σου ερθει να την κλωτσησεις, μετα θα ηρεμησεις και θα σκεφτεις που να την χαρισεις.

Για πολυ καιρο ομως θα αναρωτιεσαι πως γινοταν να χρησιμοποιεις εως τωρα την παλια οθονη :-)

Δημοσ.

Ελπιζω οσοι ενδιαφερονται απο την εν λογω οθονη να μην ψαρωσουν απο το Freesync.Δεν ειναι τυχαιο πως 1080p freesync 144hz κοστιζουν 300+ευρω σε σχεση με αυτην.

Καλο ειναι που υπαρχει απο το καθολου αλλα ως εκει.

Δημοσ.

Ελπιζω οσοι ενδιαφερονται απο την εν λογω οθονη να μην ψαρωσουν απο το Freesync.Δεν ειναι τυχαιο πως 1080p freesync 144hz κοστιζουν 300+ευρω σε σχεση με αυτην.

Σίγουρα το Freesync είναι πολύ ανώτερο! Αλλά και η διαφορά στην τιμή μεγάλη :D 

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σε σχέση με ένα tv-monitor όπως το Samsung 24e390, η LG του τοπικ είναι καλύτερη ως monitor για δουλειά γραφείου?

Αυτό ακριβώς θέλω να μάθω και εγώ. Σε σχέση με την Sammy του Κώτσου στα 120.

Δημοσ.

εκτος απο τα προφανη (οτι πληρωνεις παιρνεις) το μονο που δεν εχει αυτο το freesync ειναι το low frame compensation.

Δημοσ.

εκτος απο τα προφανη (οτι πληρωνεις παιρνεις) το μονο που δεν εχει αυτο το freesync ειναι το low frame compensation.

Σε αλλο μοντελο LG βρηκα οδηγιες για τροποποιηση του driver, ωστε να επιτευχθει το 2.5 low frame compensation (30-75).

Δουλευει σωστα, το αποδεικνυει το windmill demo της AMD.

Φανταζομαι και σε αυτο θα υπαρχουν ή θα βγουν σχετικες οδηγιες ή ετοιμος πειραγμενος driver.

Παρολα αυτα, αλλο 144, αλλο 75, για gamers, ειναι μονοδρομος τα 144, και ειδικα γι'αυτους, ειναι καλυτερα TN 144 παρα IPS 75.

Δημοσ.

Σε αλλο μοντελο LG βρηκα οδηγιες για τροποποιηση του driver, ωστε να επιτευχθει το 2.5 low frame compensation (30-75).

Δουλευει σωστα, το αποδεικνυει το windmill demo της AMD.

Φανταζομαι και σε αυτο θα υπαρχουν ή θα βγουν σχετικες οδηγιες ή ετοιμος πειραγμενος driver.

Παρολα αυτα, αλλο 144, αλλο 75, για gamers, ειναι μονοδρομος τα 144, και ειδικα γι'αυτους, ειναι καλυτερα TN 144 παρα IPS 75.

μου φενεται υπερεκτιμας τον μεσο gamer του insomnia.Ξερω οτι ολοι ειμαστε challenjour και Global Elite αλλα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...