satafaka Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Ένα ακόμη topic για το εν λόγω κινητό! Το έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου και είμαι και λίγο άσχετος με την όλη φάση. Το παρήγγειλα με την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) (δυστυχώς), γνωρίζοντας από πριν πως δεν θα έχω αυτόματες αναβαθμίσεις, αλλά μόνο χειροκίνητες. Το θέμα μου είναι πως έχω πάρει ήδη 2 updates από το αντίστοιχο Updater App και έχω παραξενευτεί! Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει? (print screen παρακάτω)
panos- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η ROM σου όπως λες και εσύ υποστηρίζει Over The Air αναβαθμίσεις άρα θα παίρνεις κανονικά.
stathis97 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα εκανες και το πηρες με Official DEV Global,η οποια εχει κανονικα update και μαλιστα αρκετα συχνα αφου ειναι dev. Αν επελεγες Multilanguage δεν θα ειχες updates και πιθανον να ειχες και αρκετα αλλα προβληματα. Με official global stable θα ειχες Updates λιγοτερο συχνα,αλλα οχι ελληνικα (τουλαχιστον ακομη),αφου δοκιμαζονται οι rom και τα features τους απο αυτους που εχουν Official DEV Global.
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 μεινε με τη ρομ που εχεις τωρα θεωρω πως ισως ειναι η καλυτερη επιλογη.
satafaka Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε ρε παιδιά ποιες οι διαφορές της Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) (1) και της Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) (2)? Εκτός του προφανούς ότι η (2) δεν υποστηρίζει Ελληνικά, ποιο το όφελος να πάρεις την (1)? Αυτό που θυμάμαι είναι πως στην (1), υπάρχει η περίπτωση να μην πάρει το τελευταίο Android ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Πάντως τα μικρό bugs του τα έχει είναι η αλήθεια, γι αυτό ρωτάω. Χρειάστηκε μέχρι στιγμής 4-5 reboot σε διάφορες στιγμές για να επανέλθει στα φυσιολογικά του..
stathis97 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 H Developer παιρνει updates καθε βδομαδα αν δεν κανω λαθος ενω η global καθε 1-2 μηνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η developer είναι δοκιμαστική, κάτι σαν beta έκδοση της stable. Επομένως λογικό είναι να έχει περισσότερα updates, όπως λογικό είναι να έχει και κάποια bugs. Οι stable εκδόσεις συνήθως είναι αυτό που λέει η λέξη, σταθερές και προορίζονται για καθημερινή χρήση από τον κοινό απλό χρήστη, χωρίς βαθύτερο ενδιαφέρον για developing και troubleshooting.
satafaka Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και κάτι ακόμα ρε παιδιά... Έχω cosmoκάρτα, το φοιτητικό πακέτο και έχω άπειρα δεδομένα. Όταν είμαι με mobile data πιάνω το πολύ H+. Δεν θα έπρεπε να πιάνει 4G? Μιλάμε για το κέντρο Θεσσαλονίκης. Στα Preffered Network Types έχω LTE.
stathis97 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Επικοινωνησε με cosmote αν ειναι η πρωτη συσκευη σου με 4g,αν εχεις παλια καρτα sim ισως χρειαστει να αλλαξεις.
satafaka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επικοινωνησε με cosmote αν ειναι η πρωτη συσκευη σου με 4g,αν εχεις παλια καρτα sim ισως χρειαστει να αλλαξεις. Τελικά έστειλα 4G στο 1333 με SMS και ενεργοποιήθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το γράφω σε περίπτωση που και κάποιος άλλος έχει αντίστοιχο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα